Zmena preferenci

Vše o balónku a sexu...

Zmena preferenci

Příspěvekod Lexi » úte 26. bře 2019 23:36:16

Ahoj, sledujete na sobe take ze se vyvijite? Myslim v balonkove otazce:-)
Vzdycky jsem se snazil sehnat vetsi balonky nez klasicky dostupne,s hruzou 12”. Casem jsem zacal objednavat ruzne z netu, balloons-united, loonerworld a tak, znate to. Prvne 14”, pak prisly 16” a dnes mam rad velke 24”. Aktualne podstupuju hledani idealniho balonku, velmi jsemsi oblibil velke ale mekke, poddajne balonky a na to jsou prave bozi 24” a vyse. Nafouknu je na max a postupne upoustim na velikost klidne jen odpovidajici 16”, dle tvrdosti. Vzdy jsem preferoval nove balonky na kazde hrani, ale posledni dobou se prichytavam u toho, ze mam ve sbirce par oblibencu nafouknutych uz xkrat a nedam na ne dopustit, po nekolikatem nafouknuti jsou krasne mekke a tim ze je uz nenafukuju na max jsou i relativne odolne aby se na ne dalo nalehnout. Velmi jsem si oblibil i poradny necking, ale to je v byte se sousedama o nervy, jsem nonpopper a staci ze tu hucim pumpou :-))

Co vy? Mate radi balonky nafoukle na max? Nebo radeji upustene a mekke?
Lexi
Looner guru
Looner guru

Re: Zmena preferenci

Příspěvekod BalloonBazar » stř 10. dub 2019 20:58:27

No změna by to byla. Zkusil jsem nonpop a pořídil jsi větší a pak velké balóny. A popravdě jako dobrý, ale nebylo to ono. Jednou se mi nonpop party zvrtla v pořádnou praskanici :D Obří balóny taky nejsou ono. Ale dá se s nimi užít legrace, většinou jen jednou :D Prostě jsem zase skončil u popingu... Jen teĎ jsem nanafukoval ani nepamatuju...
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Re: Zmena preferenci

Příspěvekod Kaballcz » pát 10. kvě 2019 9:16:42

Nic se nezměnilo, 14 je ideální velikost... Taky by mě lákali měkčí, spíš ale takovej ten úplně "jemnej" slabej material, než ufouklý 16, přijdou mi dost silný...Taky preferuju pokaždý nový, protože to znamená, že předchozí hrátky skončily 100% úspěšně, všechny zařvaly. 8-) Ale když to nevyjde, ty starší jdou pak na řadu první ...
A co nějaký nový zkušenosti? Party?
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Zpět na Balloon fetish