Začátky

Vše o balónku a sexu...

Re: Začátky

Příspěvekod Poper » pon 09. úno 2015 19:26:33

No parada v ustrani to je nej ono treba i v baraku kdyz nikdo neni doma tak hrat si s nima kde chcete to je proste super nebo zkousel ste to nekdo v bazenu???
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod BalloonBazar » úte 10. úno 2015 16:15:28

V bazénu ne, ale ve vaně jo :)
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Poper » stř 11. úno 2015 8:48:30

Ve vane je to na prt v bazenu kdyz se tam ty balonky vznasej po hladine je to o dost lepsi
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod BalloonBazar » čtv 12. úno 2015 9:55:29

No jo, kdyz ja bydlim v panelaku :-/ a tam je spis aktualni ta vana.
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Poper » čtv 12. úno 2015 19:57:59

Ja teda taky bydlim v panelaku ale hlidal sem kamosovi barak tak sem si vzal par balonku a zkousel nektery veci v bazenu
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Kaballcz » pon 23. bře 2015 3:51:16

Já to teda mám trochu jinak, ale ne o moc ;) nevím kolik mi bylo, ale byli jsme v kině na Jestli se rozlobíme, budeme zlí, no a tam je na konci scéna, kterou asi všichni znáte při který jsem byl úplně mimo, prostě mi houplo a nevěděl jsem co se děje... 8-) No a pak jsem si koupil pár balonků (0,80 Kčs) a různě je schovával a začal s to s nima dělat...
Jednou na plese holky začaly likvidovat výzdobu a to jsem byl úplně mimo, nejradši bych zalezl za záclonu a udělal si to. Tohle mě bere doteď, koukat jak na to reagujou "normální" lidi (teda holky samo), jak vidím balonek na ulici a mám čas, jsem schopnej se tam zaseknout a čekat jak dopadne.Ale zadaří se málokdy, jednou se to povedlo krásně, když šel takovej připitej pár z hospody, ona do něj nejdřív párkrát kopla a když byl nahoře, tak ho propíchla cigárem, nádhera. A naposledy jsem se nachomejt před barem, kde mají balonky pravidelně jako výzdobu před vchodem zrovna v neděli, když jí šla servírka "uklidit" taky totální zásek, civěl jsem jako blázen....
Tohle mě baví hrozně, než přemlouvat nějakou dorotu, která se nakonec stejně bojí a dělá to jen za ty tokeny, přičemž dopředu Ti řekně jak je to super...
Prostě jsou holky co se bojí a jiný který to hrozně baví i když z toho mají jen zábavu a to je můj tip.
Jinak bych se rád podělil o nějaký videa, protože mfc mě momentálně stojí víc něž kouření 8-) sice si pořád říkám že je to naposled, ale nikdy ne... jsem ale dement, nemůžu rozchodit ten program na to nahrávání, může mi někdo jako pro retardovaný dítě napsat kam se dává ten patch? Mě to jde jen jako demo minuta max. Jinak je fakt, že po pár nic moc zážitkách, kdy krásná buchta naslibovala hory doly a pak se začala kroutit jak se toho vlastně bojí a prachy pryč si s nima spíš už jen povídám, (taky ne zadarmo) a to i s těma, který to v těch tagách nemají, prostě když se mi líbí, tak se zeptám 8-) už jsem taky narazil na takový, který mě naznačily že jsem dement, ale z toho si nic nedělám, buchtě nevadí si strkat před kamerou pomalu kaktus do prdele a mě řekne že jsem úchyl. Jinak se najdou i takový, s kterejma je celkem dobrej pokec, aktuálně mám domluveno něco s Bbylarra, moc pěkná holka, takovej čertík, blbý je, že její angličtina je ještě horší než moje, což je div, takže než jsme se dohodly o co mi jde, tak to bylo na dlouho, translator do rumunštiny nic moc, spíš úplně nanic.
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Kaballcz » pon 23. bře 2015 3:58:01

Letmo jsem to přelít, ale vzhledem k hodině a 12 hodinám v práci to opravovat nebudu, snad to přelouskáte i takhle.
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Kaballcz » pon 23. bře 2015 4:09:57

Ještě se mi tak vybavilo, někdo tady letěl do ameriky na rande s loonergirl, jak to dopadlo?
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Předchozí

Zpět na Balloon fetish