Balonky, nafukování a moje partnerka

Jak a čím nafukovat, zavazovat, praskat...

Re: Balonky, nafukování a moje partnerka

Příspěvekod Lexi » pon 08. úno 2016 16:51:08

já je mám taky v pytli a šuplíku, takže imho ideální podmínky, možná jen v ledničce by se měly líp, ale tam je zas vlhko. Prostě degradujou, no..
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod Poper » pon 08. úno 2016 20:27:18

Vim že to sem nepatří ale je to tu jak po vymření jeden neco napise pak zase nic pak jeden odepise
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod bearandballoonlover » čtv 25. úno 2016 18:10:17

Kaballcz píše:To by mě taky zajímalo, jak to dopadlo...
Jinak mě se takhle "skazily" balonky od Tchiba, takový ty krásný modrý, kterejch jsem kdysi vyžebral hromadu, mrzí mě, že jsem je radši nenafouknul a nezlikvidoval.....

No, Ono to jeste uplne nedopadlo.... Ale vypada to,ze koncem leta se tam stehuju....
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod BalloonBazar » pát 26. úno 2016 18:50:50

Pane jo, že by ti vyšel american dream? Tak to držím palec!!!
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod chablie » sob 18. čer 2016 14:20:09

Chce to se nebát a najít si tady partnerku co ráda balónky nebo ji nevadí.
Myslím že není třeba jet do USA :D
Jen se nebát ptát holek na balónky :D
chablie
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Ghost333 » pon 20. čer 2016 18:44:33

Souhlasím s chablie, hlavně se nebát zeptat. Mám zkušenosti, že většina žen má pro to pochopení a rády se i přidají :)
Ghost333
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod killom » ned 10. črc 2016 18:00:48

Vážení já se po necelých 10 letech rozvádím s manželkou ... Nikdy nemohla vystát balónky ani jiné věci doma :/ Od listopadu 2015 mám o 14 let mladší samičku. A vypadá to tak, že mi je nafukuje ona, vyjma pár speciálních balónků. A potom je fajn, když na něm sedím (přišel jsem na super věc, napíšu dále) a přítelkyně si vezme do pusinky mého darebáka a jede :P Nejlepší velikost je takových 30-40cm pro pohodlné sezení. Někdy se kouká jak rajtuju na větších balónkách apod. Mám doma v záloze Aničku neustále připravenou a když má přítelkyně kečupky, tak mi řekne ať si přinesu nějakou hračku a každý si jedeme po svým nebo mi udělá to co jsem psal výše :D

*/ Nápad: Zahlídl jsem někde balónek v balónku nafouknutý. sehnal jsem si pár se širším hrdlem průhledných, myslím že Qualatex a do něho jsem nafouknul DMko. které se nelepí na ten druhý průhledný. Když na něm sedíte, tak je to jakov autě a máte současně podle potřeby 2 rozdílné tvrdosti/tuhosti balonků. Buďto sedíte na jednom nebo když trošku přidáte, tak vlastně dvojitý a tvrdší ;-)
killom
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod krka » úte 07. led 2020 9:57:55

Fíha,
takový pěkný příspěvek a reakce ostatních 0.
Obecně je to tu hodně rozvlákněné a v základním členění na 4 části svítí příspěvek(-ky) za rok 2019 jen u 1 sekce, škoda.
Zkusím, sice to není úplně správná sekce ......na YouTube jsou videa, jak 2 holky nafukují 1 balonek.
Má 2 naústky proti sobě, nevím, jak to vlastně vyrobili, ani jsem to u žádného výrobce neviděl, nejde o žádné vložení či nalepení 2. naústku.
Jak nafukují, musí obě korigovat vzdálenost nafukujícího se balonku, jedné se tvoří krček, druhé se balonek zvětšuje dokulata...
Až do prasknutí a několik balonků za sebou, dost zajímavý.
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod killom » pát 07. úno 2020 20:44:47

Vzhledem k tomu jak je to tady mrtvé, navrhuji připojit se do Československé skupiny na Facebooku. Czech Looners. tam to žije slušně, už se známe, děláme srazy a různé akce. Nevaž se a přifoukni se do naší skupiny. Admin jsem já Jirka Molo
killom
Znalec balónků
Znalec balónků

Předchozí

Zpět na O balónku