Vážení já se po necelých 10 letech rozvádím s manželkou ... Nikdy nemohla vystát balónky ani jiné věci doma :/ Od listopadu 2015 mám o 14 let mladší samičku. A vypadá to tak, že mi je nafukuje ona, vyjma pár speciálních balónků. A potom je fajn, když na něm sedím (přišel jsem na super věc, napíšu dále) a přítelkyně si vezme do pusinky mého darebáka a jede

Nejlepší velikost je takových 30-40cm pro pohodlné sezení. Někdy se kouká jak rajtuju na větších balónkách apod. Mám doma v záloze Aničku neustále připravenou a když má přítelkyně kečupky, tak mi řekne ať si přinesu nějakou hračku a každý si jedeme po svým nebo mi udělá to co jsem psal výše
*/ Nápad: Zahlídl jsem někde balónek v balónku nafouknutý. sehnal jsem si pár se širším hrdlem průhledných, myslím že Qualatex a do něho jsem nafouknul DMko. které se nelepí na ten druhý průhledný. Když na něm sedíte, tak je to jakov autě a máte současně podle potřeby 2 rozdílné tvrdosti/tuhosti balonků. Buďto sedíte na jednom nebo když trošku přidáte, tak vlastně dvojitý a tvrdší