Zavazování balónků

Jak a čím nafukovat, zavazovat, praskat...

Zavazování balónků

Příspěvekod Pooltoys&balloons » stř 05. pro 2012 20:10:58

Ahoj. Jsem tu nový. Tak chci trochu na začátek přispět. :)

Tento způsob není klasický a v podstatě ani tak docela využitelný pro spoustu balónků. :) Každopádně mi přijde zajímavý. No posuďte sami. Nevím zda to už někdo přede mnou zkoušel, tak snad někomu nekradu nápad. :)

Každý má většinou doma nějaké nafukovací věci do vody (buď z dětství, nebo k vodě), a občas (nebo spíš časem je to nevyhnutelné) se stane že začnou ucházet, nebo dojde k protržení. Většina lidí je pak vyhodí, ovšem ještě se z toho dají využít ventilky. Není pak nic snažšího než vzít nůžky a šikovně ventilek po jeho obvodu odstřinhout.
Pak už jen stačí nasadit balónek na ventilek a je hotovo. Co mám vyzkoušeno tak balónek neuchází, ale při větší zátěži (viz. sezení na něm) ano. Sice je pak těžký, ale za to se dá pomalu vyfukovat což může potěšit milovníky nafukování a vyfukování balonků. Díky tomu, že balónek nemusíte držet, tak jich lze takhle vypouštět o dost víc najednou. :)

Tak a to je zatím vše. Tak snad jsem tímto poznatkem někomu pomohl. Díky
Pooltoys&balloons
Pokročilý
Pokročilý

Re: Zavazování balónků

Příspěvekod BalloonBazar » ned 09. pro 2012 21:26:20

Tak to je opravdu zajímavý nápad! Díky! ;)
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Re: Zavazování balónků

Příspěvekod TheHamlic » ned 08. pro 2013 9:31:33

Zdravím, to je fakt zajímavý nápad a vzhledem k tomu, že já nafukování a vyfukování balónků mám hodně rád:-D tak mi to přijde ve spojení s ventilkem od nafukovačky dost dobrý, no chtělo by to vyzkoušet!
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Zpět na O balónku