balonkove povidky- soutez

Jak a čím nafukovat, zavazovat, praskat...

Která povídka se vám líbí nejvíce?

Chápavá sestra
0
Žádná hlasování
U bazénu
2
40%
Pomsta
0
Žádná hlasování
Oslava
3
60%

Celkem hlasů : 5

Re: balonkove povidky- soutez

Příspěvekod concrete » stř 09. črc 2014 10:04:16

-
Naposledy upravil concrete dne sob 16. čer 2018 9:54:58, celkově upraveno 1
concrete
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Pooltoys&balloons » ned 13. črc 2014 6:14:41

Ahoj. Vůbec jsem si toho nevšiml. :) Děkuji za info. Radši přidám povídky i sem, aby si lidé nemuseli měnit kódování. :)

Tato povídka je určena pro osoby starší 18 let, nebo jiné věkové hranice dané pro určité státy.
Některé osoby může tato povídka pohoršovat, a proto pokud nemáte rádi sexuální podtext,nafukovací hračky, jejich případné ničení, pak byste tuto povídku neměli číst.
V případě, že se rozhodnete povídku číst, pak si nestěžujte na její obsah. samozřejmě přijmu jakoukoliv konstruktivní kritiku, či upozornění na chyby. (Nejsem dokonalý)
Tato povídka se nikdy nestala a jakákoliv podobnost se skutečnými osobami je čistě náhodná. Všechny osoby v povídce jsou starší 18 let.

Napsal Pooltoys&Balloons, Červen 2014
Případné reakce zasílejte na Nyraell@seznam.cz, nebo sem do zpráv.
Tato povídka je chráněna autorským právem a proto nesmí být šířena, nebo prodávána bez souhlasu autora (Stejně se tomu nedá zabránit, ale jen pro jistotu :) ).

Děkuji a přeji příjemné čtení. ;)

U bazénu:

Bylo mi 18 a jako každý rok, jsme byli s rodiči a mojí sestrou u moře. Několik posledních let jezdíme na jedno oblíbené místo v Chorvatsku, do apartmánů kousek od moře. Je tam i bazén, takže když se člověku nechce na pláž, tak je to super. Už to tam hodně známe, tak na sebe nejsme vázáni a když se někomu někam nechce, tak si udělá vlastní program. Dneska vyrazili rodiče na pláž. Sestra se šla dopoledne podívat do města. A jelikož já řekl, že si chci číst a nechtělo se mi k moři, tak jsem se vydal k bazénu. Vyhovovalo mi, že je trošku mimo, takže tam byl realtivní klid. Ovšem hlavní záminkou bylo trochu si užít s mojí novou nafukovací hračkou, nafukovacím dráčkem, kterého jsem si tajně koupil, když jsem šel minulý den do města. Okolo bazénu je lesík a je prorostlý silným křovím, takže byla možnost se tam případně schovat, aby mě nikdo neviděl. Ale nejprve jsem se chtěl smočit, i když jsem se nemohl dočkat.

Většina lidí šla radši k moři, tak tu byla jen jedna rodina. Skočil jsem do vody a příjemně se tak schladil, trochu to schladilo i mě a odpoutalo to myšlenky od nafukovacího dráčka. Vylezl jsem z vody a vytáhl si knížku, ovšem nepřečetl jsem ani tři stránky, když mě upoutala pohledem nově příchozí žena. Byla středního věku s pevnou figurou a tmavými středně dlouhými vlasy a většími prsy. Zaujala mě ale o to víc, že si s sebou nesla nafukovací kruh. Takže moje pozornost si vyžádala větší sebekontrolu, jelikož jsem začal cítit pnutí v plavkách. Vybrala si lehátko kus ode mě, ale dobře jsem ji mohl pozorovat, aniž by něco tušila. Když si rozložila ručník, tak došlo na další překvapení, nešla hnedka do vody, ale vytáhla další nafukovačku z tašky. Byla světle modrá a místy bílá. Jako znalec nafukovaček jsem rozeznal nafukovací kosatku. Rozložila si ji, vytáhla ventilek a začala do ni foukat vzduch. Hrudník se jí krásně a rytmicky zvedal stejně jako se opět začal zvedat mě. Nechtěl jsem, aby to bylo vidět, tak jsem raději pokrčil nohy. Nafukování jí zabralo několik minut. Mezitím se mi pevně postavil, jenže jsem se toho nemohl zbavit. Nemohl jsem na ni přestat myslet, když tam stále přede mnou a nafukovala krásnou kosatku. Několikrát dokonce vyzkoušela její pružnost a trochu jí dofoukla, nakonec však byla spokojená a kosatku zašpuntovala. Potom vstala, vzala kosatku s sebou, hodila ji do vody, a potom za ní skočila.

Nejprve plavala a kosatka se tam sama jen tak pohupovala. Já si zatím představoval, co s ní asi tak může vyvádět a jak by to vypadalo, kdybych do toho byl zapojený já. Ani jsem se nesnažil myslet na nic jiného, veděl jsem, že to nemá totiž cenu. Když doplavala, tak si přitáhla kosatku a nacvičeně se na ní vyhoupla. Usadila se těsně za ocasní ploutev. Kosatka zavrzala, prohnula se pod její vahou a vypadala, že každou chvilku praskne jak byla nafouknutá. Žena usoudila asi totéž a zajela rukou pod vodu do míst, kde je ventilek. Pod vodou jsem trochu viděl jak ho nahmatala, a potom lehce vytáhla. Na hladině se objevovali bublinky uchízejícího vzduchu. Chvilku se kosatka vzpínala, ale žena ji během chvilky zkušeně zkrotila a už nevypadala tak, že by nevydržela ten tlak.
Málem jsem slintal blahem. Byl jsem do ní tak zabrán, že jsem povolil stisk v ruce a knížka mi vypadala z ruky rovnou na zem. To upoutalo ženinu pozornost a podívala se na mě. Ještě chvilku jsem zíral, než jsem se vzpamatoval a začal hledat spadlou knihu. Bohužel jsem si neuvědomil, že mi stále stojí a tak, když jsem změnil polohu byla vidět zřetelná boule na plavkách. Rychle jsem našel knihu a otevřel ji na náhodné stránce. Dělal jsem jako že se nic nestalo a jako že si čtu, ale letmo jsem viděl na ženině tváři úsměv. Byl jsem úplně rudý. V duchu jsem si nadával, ale na druhou stranu to bylo vzrušující. Chvilku jsem se na ni nekoukal a jen jsem poslouchal zvuky vody a jak na kosatce dovádí. Až tak po pár minutách jsem se opět odvážil vzhlédnout. To už jen tak polehála opřená o kosatku. Ani jsem nezaregistroval, že rodina co tam byla s námi už odešla, takže jsme tam byli sami.

Po chvilce ji pohupování na kosatce přestalo bavit a vydala se s ní ke břehu. Když vylézala na břeh, tak jsem si pořádně prohlédl její pevný zadeček. Došla k lehátku posbírala si věci a vyrazila směrem k apartmánům. Docela mě to zamrzelo, jelikož bych jí chtěl ještě pozorovat. Pomalu se blížila ke mě. Nemohl jsem se dočkat, až půjde okolo mě a pořádně si ji prohlédnu. Najednou mnou ale projela vlna zděšení. Zastavila se u lehátka vedle mě a odložila si tam věci. Byla teď ani ne metr ode mě.
Kruh mi položila kousek od hlavy a kosatku mezi naše lehátka. Když si rozkládala ručník úplně mi vystavovala svoje tělo. Byl jsem úplně rudý. Beznadějně mi stál, takže jsem se nemohl jen tak zvednout a odejít. V puse jsem měl sucho. A to ještě to nebyl konec. Když si odkládala tašku, tak nechtěně drcla do té mé. Ta se zvrhla a nafukovací drak, který byl na vrchu mi z ní s dalšími věcmi vypadl. "Jééé hrozně se omlouvám," řekla, sehnula se a dávala věci zpátky do tašky. Jako poslední chtěla dát do tašky dráčka, ale namísto toho ho vyndala. "To je mi ale pěkná hračka, škoda jen, že není nafouknutá," řekla. Až teďka mi došlo, že mluví česky. Zakoktal jsem něco jako ve stylu, že je to škoda, ale moc jsme toho ze sebe nedostal jak jsem byl mimo. Tohle měnilo celou situaci.

"Tak já ti ho trošku nafouknu, když už jsem ho takhle vyndala. Teda pokud ti to nevadí," pronesla. S vyvalenými očima jsem zakroutil hlavou. "Nevadí". Ihned ho rozložila a našla si ventilek. Potom ale došlo na další nečekanou věc. Klekla si na ocasní ploutev kosatky a byla tak těsně u mě. Měl jsem skvělý výhled na její výstavní prsa. Přehodila nenafouknutého dráčka přes moje břicho a začala ho nafukovat. Měl jsem pocit, že už to blahem nevydržím. Dráček se rychle plnil vzduchem a jak se mě dotýkal, tak mi v něm stále častěji škubalo. Musel jsem odložit knížku, protože dráček na mě zabral všechno místo. Pomalu a opatrně jsem na něj přesunul ruce, abych mohl intenzivněji vnímat jak nabývá na velikosti a pevnosti. Při tom jsem sledoval, jak se jí zvedají prsa a zase klesají dolů, když do dráčka foukala vzduch.
Když dofoukla tělo, tak se pustila do nohou, které byly oddělené. velmi rychle všechny nafoukla. Když zašpuntovala poslední, tak na dráčka zeshora zatlačila, aby zjistila, zda je dost nafouknutý. Přitlačila mi ho pořádně k tělu. Projela mnou další vlna vzrušení. Bylo to neuvěřitelné. "Snad tě to nevzrušuje," pronesla šibalským hlasem. Okamžitě jsem zrudnul a nevěděl jsem co odpovědět. "Ne,"zalhal jsem. "Vážně?" Pohnula rukou a najednou jsem ucítil její stisk na brabečkovi. Škubl jsem sebou vzrušením. "Neboj, to je normální u takhle mladýho klučiny, stačí pěkná holka a už se vám pindík nafukuje." Její ruka přejížděla po mých plavkách. Potom ale sjela na jedno stehno a zatlačila na něj. Pochopil jsem, že chce abych natáhl nohy. Nejdřív jsem se neklidně rozhlédl, ale řekla, že tu jsme sami a že kdyby někdo přicházel tak to uslyšíme.
Poslechl jsem a natáhl nohy. Na plavkách se rýsoval naběhlý pindík. Vzala do ruky dráčka a přitlačila mi ho na něj. Tiskla mi ho pořádně k tělu a potom začala s dráčkem pohybovat sem a tam a třela mi ho o plavky. I přes plavky to byla nádhera a já nemohl sputit oči z toho, jak mi takhle masíruje brabečka. Natáhl jsem ruku, abych se jí dotkl, ale zadržela mi ji a položila ji na její kosatku. "Pověz vědí rodiče, že máš takovouhle hračku?," zeptala se. Nevědí: "odpověděl jsem." "Tak se to nesmí dozvědět že?" Najednou jsem se bál. "Neřeknete jim to že ne?" "Neboj neřeknu, tím bych přece zkazila zábavu," a uvolnila stisk na mých plavkách. Namísto toho si přitiskla dráčka pevně na prsa. Jednou rukou si ho přitlačovala a druhou rukou si upravovala plavky v místě, kde na sebe tiskla dráčka. Dráček trochu zvrzal jak se jeho tělo napínalo. Chtěl jsem se zeptat co to dělá, když dráček znovu silně zavrzal, ale zastavila mě v půlce věty, když se usmála a řekla: "pšš ššš ššš ššš, neboj se." Potom se ozvalo další zavrzání, ale tentokrát následovalo slyšitelné prasknutí. "Tááák a je to," řekla s úsměvem. Začal se ozývat syčivý zvuk. Přestala na sebe dráčka tisknout a já si všiml, že vrchní díl plavek ji spojuje hranatá spona, kterou dráčka propíchla. Z dráčka tak pomalu ucházel vzduch.

Chtěl jsem rukou ucpat dirku, ale opět mě vzala za ruku a položila mi ji na dráčka, mimo dirku. Potom vstala, sáhla do tašky a vytáhla ostrý pilník na nehty. Sehnula se a přiložila ho k první dráčkově noze. Pomalu tlačila ostřím proti ní dokud se neozvalo slabé prasknutí a z nohy začal také ucházet vzduch. Neměl jsem slov. Jen jsem koukal jak mi pomalu propichuje dráčka. Nebyl jsem schopný ho bránit. Přistoupila k druhé noze a opět přitlačila pilník. Šlo to hůře, tak s pilníkem trochu zakroutila a rázem se ozvalo syčení. Vypadalo to jako kdyby obcházela auto a vyšroubovávala postupně ventilky, aby vypustila všechna kola. Přešla na druhou stranu a lehce propíchla i zbylé dvě dráčkovi nohy. Potom odložila pilník. "Vidíš jak jsi to v klidu zvládl. Víš musela jsem ho propíchnout, jinak by sis s ním mohl hrát a neměl bys pak dost síly hrát si se mnou. A teď, za to že jsi byl tak hodný, ti vypustím brabečka."

Stáhla mi plavky ke kolenům. Pindík mi stál jako nikdy předtím. Potom si klekla vede lehátka a jednou rukou mi ho začala přetahovat. Druhou rukou mě hladila po těle a přitom mi šeptala do ucha. "Hodný kluk, hezky se uvolni a zachvilku bude po všem." Uvolnil jsem tělo, i když to nešlo zrovna lehce. "Tááák to je ono, a hezky z hluboka dýchej. Kampak by ses chtěl udělat? Do ruky, na prsa, na bříško a nebo na dráčka?" "Všude," odpověděl jsem. Usmála se. "Na to bude víc času potom." Začala vydávat slabé steny do mého ucha. "A teďka si představ jak to spolu děláme na dráčkovi." To už jsem začal zhluboka dýchat vzrušením i já. "To je ono," řekla, "hezky si vzpoměň jak jsem ho propichovala." "Pěkně pomalu a s citem." Když viděla jak se blížím k vrcholu, tak se jen špičkami prstů zaměřila na vršek pindíka, protože věděla, že to tím urychlý. "Už budu," řekl jsem. "Já vím, jsi šikula." To už jsem to nevydržel a začal jsem stříkat. Rychle tam nastavila druhou ruku a vytvořila tak kapsu do které jsem stříkal, zatímco druhou rukou mi ho stále přetahovala. Byl to snad nejdelší a nejlepší orgasmus jaký jsem kdy zažil. Pořádně mi ho vyždímala. Nezbyla v něm ani kapka. Nějakou chvilku jsem jen tak ležel zmožený. Ona si mezitím otřela ruku do kapesníku. Při tom vzala znovu pilník a tentokrát už to nedělala opatrně. Přiložila ho ke švu dráčka rychle ho propíchla a díru roztáhla, takže z dráčka skoro okamžitě vypustila všechen zbylý vzduch. Stejně rychle napíchla každou dráčkovu nohu, i když ty už v sobě moc vzduchu neměli. Když viděla můj tázavý pohled, tak jen odpověděla. "To jen abys ho nemohl spravit." Vymačkala z dráčka všechen vzduch a potom se ke mě naklonila a dala mi pusu na čelo. "K večeru se za mnou stav," a mrkla na mě. "Bydlím v apartmánu 39." Potom si posbírala věci a vydala se k apartmánům. Natáhl jsem si plavky a šel se smočit, protože jsem byl úplně zpocený. A přemýšlel jsem co ještě večer zažiju.

Konec první části.

-----------------
Pooltoys&Ballons
Pooltoys&balloons
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Pooltoys&balloons » ned 13. črc 2014 6:16:16

Tato povídka je určena pro osoby starší 18 let, nebo jiné věkové hranice dané pro určité státy.
Některé osoby může tato povídka pohoršovat, a proto pokud nemáte rádi sexuální podtext,nafukovací hračky, jejich případné ničení, pak byste tuto povídku neměli číst.
V případě, že se rozhodnete povídku číst, pak si nestěžujte na její obsah. samozřejmě přijmu jakoukoliv konstruktivní kritiku, či upozornění na chyby. (Nejsem dokonalý)
Tato povídka se nikdy nestala a jakákoliv podobnost se skutečnými osobami je čistě náhodná. Všechny osoby v povídce jsou starší 18 let.

Napsal Pooltoys&Balloons, Červen 2014
Tato povídka je chráněna autorským právem a proto nesmí být šířena, nebo prodávána bez souhlasu autora (Stejně se tomu nedá zabránit, ale jen pro jistotu :) ).

Pomsta

Jako každou středu si šla Eliška na koupaliště zaplavat, v rámci pravidelného cvičení. Normálně by šla s kamarádkou Radkou, ale ta někde nastydla a nemohla jít, jelikož by se jí to mohlo ještě zhoršit, což o prázninách není ideální. Elišce to nijak nevadilo, většinu času stejně soustředěně plavaly v plavecké části a jen když vylezli na ručníky, tak si povídali. Bylo dost horko a proto nebylo divu, že je na koupališti spousta lidí. Její oblíbené místo naštěstí nikdo nezabral tak si tam okamžitě hodila ručník. Bikiny si na sebe hodila už doma, takže se jen vysvlékla z krátkých kraťásků a trička. Gumičkou si stáhla dlouhé rudé vlasy a vyrazila do vody. Nejprve se osprchovala, aby neskočila rozpařená do vody. Potom vlezla do plavecké části. Vůbec se jí dneska nechtělo plavat nějaké zběsilé tempo, tak si řekla, že si dá spíše vytrvalostní plavaní. Plavala pomalu a v klidu se rozhlížela okolo sebe.

Z klidného stavu ji ale po sedmnácti bazénech vytrhla vlna zlosti, když si všimla, že na druhé straně bazénu blbnou tři kluci, kteří je asi tři týdny zpátky tady na koupališti stále otravovali a dělali jim naschváli. Pořád se okolo nich ochomýtali, skákali blízko nich, nebo případně je občas chytli za nohu, když plavali a byla pro ně hrozná sranda, když se holky lekly. Dokonce to došlo i tak daleko, že když seděli na břehu a máchali si nohy ve vodě, tak se k nim jeden přiblížil ze zadu a rozvázal jim vršek plavek, takže jim málem spadly dolů. Potom se holky naštvali a odešli. Týdny poté byly relativně v klidu hlavně proto, že je tu neviděli. Až doteď.

Elišce se docela ulevilo, že si jí nevšimli. Přesunula se proto ke břehu a pozorovala je co dělají. Nějakou dobu jen tak skákali do vody, ale potom je to asi přestalo bavit, tak vylezli z vody a zamířili k ručníkům. Eliška vylezla z vody a opatrně je z bezpečné vzdálenosti sledovala. Měli ručníky dál od bazénu, tam kde nebylo tolik lidí. Elišku napadlo, že až se půjdou vykoupat, tak by jim mohla schovat oblečení, nebo tak něco. Zaradovala se nad svým plánem a sama pro sebe se usmála. "Konečně pomsta." Vyrazila ke svým věcem. Skoro měla chuť běžet.
Dorazila na svoje místo posbírala si věci a vyrazila zpátky, po cestě si představovala, jak se budou tvářit, až jim to oblečení třeba hodí na strom, nebo někam schová. Rozložila si ručník v dostatečné vzdálenosti od nich a v takovém úhlu, aby na ni nebylo dobře vidět, ale ona je mohla dobře pozorovat.

Hnedka po vykoupání jen tak polehávali na ručnících a asi si o něčem povídali. Potom se dva z nich zvedli a vyrazili k obchůdku s občerstvením. "Škoda že nešli všichni tři," řekla si v duchu a nadšení trochu opadlo. Nebyla to zrovna nejzábavnější sledovací akce, ale jen to pomyšlení, že jim to může oplatit ji naplňovalo motivací vydržet a v klidu vyčkat. Jako když kočka čeká na myš.

Když se najedli, tak se přesunuli kousek za ručníky a tam vzali ze země nafukovací míč a začali si pinkat. Eliška si celou dobu myslela, že ta nafukovací kosatka, kruh a míč patří nějaké rodině, kus od nich, která si je tam odložila na sluníčko, aby oschly, ale teďka jí došlo že jsou to hračky těch kluků. V duchu přehodnotila plán. Může jim schovat ty hračky. I když to by nebyl zase takový trest, jelikož by je rychle našli. Mohla by jim je vypustit. "Ne, už to mám. Propíchnu jim je a nechám je vyfouknout. Rozzářily se jí oči a v břiše je jí rozlil pocit tepla, nad krutou pomstou, kterou vymyslela, až jí projela zvláštní vlna vzrušení. Byl to zvláštní pocit něčeho zakázaného takhle někomu něco zničit. Natož propíchnout nafukovací hračku. Čím více nad tím přemýšlela, tím více jí ta představa vzrušovala. Teďka byla odhodlaná vydržet o to víc. Nespustila z nich oči.

Netrvalo to déle než půl hodiny, než si ti kluci přestali pinkat s míčem a vyrazili opět k vodě. "Konečně přišla ta chvíle. Ještě stěstí, že je to od vody takový kus a nemohou sem dobře vidět." Přemýšlela jak je propíchne, jelikož u sebe nic ostrého neměla, jedině.....klíče od domu. Usmála se nad tím nápadem a sundala si jeden klíč, aby to necinkalo. Potom se podívala kde jsou ti kluci a viděla, že už zase skáčou do bazénu. Vzala si jen osušku a zamířila k hračkám. Dělala jako když se tam jde slunit, aby to nikomu nebylo divné. Normálně si tam rozložila ručník a hračkám nevěnovala pozornost. Ujistila se, že nikdo nevěnuje pozornost jí. Ležela na zádech a jen tak mimochodem si pomalinku přitáhla postupně všechny tři hračky vedle svého ručníku.

Potom dostala nápad jak nebude skoro vůbec nápadná. Normálně se posadila na ručník do tureckého sedu a přitáhla si kruh. Dělala, že zkouší jeho pevnost a jako že poslouchá zda neuchází. Přitom ale nenápadně v ruce držela klíč. Potom si část kruhu s ventilkem přitiskla na sebe a vytáhla ho. Kruh začal pomalu ucházet, ale Eliška honem přitlačila prst na ventilek, aby ho moc neuniklo. Chtěla si vychutnat, jak bude ucházet dirkama, které tam udělá. Pro jistotu zkontrolovala, zda se na ni nikdo nekouká, ale když viděla že ne, tak pokračovala. Jednou rukou naznačovala, jako že vypouští kruh přes ventilek, ale druhou rukou, kterou měla z vrchu položenou na kruhu začala pevně přitlačovat klíč. Kruh se sice bránil co mohl a nešlo to zrovna snadno, ale Eliška nemilosrdně zesílila stisk a spička klíče propíchla povrch kruhu. Začalo se ozývat krásné syčení z prasklého kruhu. Věděla, že musí jednat rychle než se kruh moc vyfoukne a ona ho nebude moci propíchnout víckrát. Proto rychle přesunula ruku ke švu kruhu. Druhou rukou si ho přidržela z druhé strany a udělala klíčem druhou dirku. Pro jistotu ho propíchla ještě do třetice. Potom kruh odložila stranou a nechala ho ucházet. Pro jistotu zkontrolovala zda nejdou kluci a když viděla že ne, tak si rychle přitáhla kosatku.

Otočila si ji na záda a vytáhla ventilek ven. Přiklekla si k ní, a láskyplnně se na ni podívala. "Omlouvám se," řekla smutně. Potom přitiskla ústa k ventilku a začala ji přifukovat. Jednou rukou si ji přidržovala a druhou rukou si nahmatala šev na břiše kosatky. Přitiskla k němu klíč. A zrovna když foukala vzduch dovnitř, zatlačila a kosatku propíchla. Ten pocit byl hrozně vzrušující, připadala si tak zlá a ten pocit ucházejícího zvuku signalizoval, že kosatka je ztracena. Nepřestala do ní stále foukat vzduch a jen přesunula ruku na její boční ploutev. Přitiskla klíč tam kde se spojuje ploutev s tělem kosatky a zatlačila. Po malé chvilce se ozvalo prasknutí a vzduch ucházel hlasitěji. Ale nepřestávala tlačit a naopak ještě přidala na síle. Ozvalo se druhé prasknutí, když propíchla vnitřní spoj mezi tělem a ploutví.

Byla celá vzrušená. Na plavkách se jí rýsovali naběhlé bradavky a cítila, že zvlhla i dole, ale teď nemohla přestat, aby si to vychutnala, stále ji tlačil čas. Na to nesmí zapomínat. Otočila proto kosatku na druhou stranu a píchla stejně i druhou ploutev. Potom konečně přestala kosatku nafukovat a odlepila rty od špuntíku. Poslední zbývala ocasní ploutev, ale všimla si, že už nevidí kluky u vody. Trochu začala panikařit. Rychle a rozhlédla, ale naštěstí je poblíž nikde neviděla. "Musím to rychle dokončit." Tentokrát už do toho nevložila tolik citu, ale snažila se co nejrychleji propíchnout ocasní ploutev, stejně jako menší ploutve. Nejprve udělala dirku do vršku ploutve a poté zatlačila ještě proti vnitřní straně. Kosatka už byla trochu měkčí ale pomohla si tím, že si kosatku přitlačila na tělo. Ozvalo se poslední prasknutí. "Konečně," řekla si.
Kruh už byl téměř plochý, ale kosatka měla stále ještě dost vzduchu. Proto strčila dva prsty do dirky na těle a tahem od sebe dirku hodně zvětšila. Kosatka se zasyčením ztratila většinu vzduchu a klesla bezvládně k zemi.

Eliška se podívala na míč. Pocit vzrušení stále narůstal a téměř ho nemohla vydržet. Věděla, že si s míčem chce pohrát. Proto si ho vzala do ruky, sebrala si osušku a vydala se směrem ke svým věcem. Když k nim dorazila položila míč na trávu a přehodila přes něj menší ručník. Rozložila si velkou osušku a lehla si na ni, právě když přicházeli kluci.

Ležela a s úsměvem pozorovala jejich reakci, když se blížili ke svým hračkám. Mezitím jednu ruku přemýstila na špuntík míče a vytáhla ho. A zatímco spokojeně koukala, jak se kluci dohadují a vypadají naštvaně, jednou rukou tiskla špuntík a poslouchala, jak z něj pomalu a sladce uchází vzduch, jen pod vahou ručníku.

Přemýšlela, jaká to bude nádhera, až večer přijde domů, napustí si vanu, vysvlékne se, vleze si s ním do vany, bude si ho tisknout ke svému tělu, nafukovat ho a vypouštět. A také se těšila, jak ze sebe uvolní to vzrušení, které ji po dnešku naplňovalo.

-----------------
Pooltoys&Balloons
Pooltoys&balloons
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Pooltoys&balloons » ned 13. črc 2014 6:29:19

Jinak co se týče napsání vlastní povídky, tak to můžu jen doporučit a velmi rád si nějakou přečtu. :) Nemusí být nijak dlouhá a je dobré tam zahrnout jen některé věci, například které jsou ti blízké. :) Psal jsem totiž hodně povídek, kam jsem se snažil nacpat všechno dohromady, ale žádnou jsem nedokončil. :) Případně vzít něco ze svého života, upravit to a použít do povídky, to se pak píše samo. Takhle vznikla moje první povídka Chápající sestra. Ale nejsem profík takže nemůžu říci s jistotou jak je nejvhodnější začít. :)
Pooltoys&balloons
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Ghost333 » sob 02. srp 2014 23:45:45

Moc pěkný povídky, ale u bazénu je prostě nej :)
Naposledy upravil Ghost333 dne ned 03. srp 2014 21:49:27, celkově upraveno 1
Ghost333
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod bearandballoonlover » ned 03. srp 2014 15:32:34

Super povídky, dle mě je nejlepší u bazénu! Prosím, ještě balonkové povídky!
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod Pooltoys&balloons » úte 05. srp 2014 19:46:18

Hoj. Moc děkuji za podporu a také děkuji za vyplnění ankety :) Díky ní vím jakým směrem se zaměřit. :) Momentálně nemám moc času, ale už fakt nějakou balónkovou povídku musím sepsat. :) Pár nápadů je a pár vlastních zážitků taky, jen to dát dohromady. :)
Pooltoys&balloons
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Pooltoys&balloons » sob 09. srp 2014 22:30:45

Tak první balónková povídka je konečně na světě. :) Snad se bude líbit. :) Budu rád za kritiku, jak pozitivní, tak samozřejmě negativní, případně za nápady na zlepšení :) A jestli můžu BalloonBazara poprosit o přidání do anketky. :) Jinak se omlouvám za to, jak je to napsané. :D Někde jsem možná moc chvátal, ale nemohl jsem se dočkat až to dopíšu a zveřejním. Moc díky a příjemné čtení. :)

Napsal Pooltoys&Balloons, Srpen 2014

Oslava

Byla to snad první oslava, u které jsem se těšil, až skončí ještě před tím, než začala. Ne že by na oslavách nebyla zábava, ale hrozně jsem se těšil, až si konečně budu moct užít s nafukovacími balónky, které Káťa na oslavu připravila. Už jen pohled na ní když je nafukovala, byl hrozně vzrušující. Snažil jsem se na sobě nedat nic moc znát, ale nenápadně jsem na ni celou dobu koukal.

Když už měla skoro všechny nafouknuté, tak už jsem to nevydržel a vzrušený jsem šel za ní. Posadil jsem se vedle ní a začal jsem ji lehce hladit. Nepřestala foukat vzduch do balónku, ale koukala se překvapeně. Proto jsem jí dal polibek na krk. Vím, že se jí to líbí. Přestala nafukovat balónek. Stiskla krček balónku, aby jí zatím neucházel vzduch a začali jsme se líbat. Druhou rukou mě začala hladit po stehně. Povalil jsem ji lehce na záda a začal ji hladit na bříšku.

Přestala mě líbat a řekla: „Za chvilku tu budou hosté“. Na to jsem pronesl, že mně chvilka stačí a dával jsem jí polibky na krk a mířil stále níž. Pěkně přes klíční kost až na prsa. Měla celkem velký výstřih, a tak jsem jí mohl bez problému líbat vršek jejích prsou. Druhá ruka už mi automaticky sjela na její nožku a celkem rychle se hlazením přibližovala pod její sukni. Ještě chviličku a už jsem jí hladil přes kalhotky její mušličku. Při tom jsem líbal její krk.

Už jsem myslel, že se mi to nepovede, ale zvuk slabého zasyčení mi naznačil, že jsem ji rozptýlil natolik, že povolila stisk a z balónku uteklo trošku vzduchu. Hnedka si to uvědomila a zesílila opět stisk. Ale vzrušení mi nedalo, a zatímco jsem ji nepřestával líbat, tak jsem přesunul ruku na její ruku, ve které držela balónek.
Slabě jsem ji hladil, a když jsem se dostal k jejím prstíkům, tak jsem jí je mírně rozevřel. Balónek začal slabě syčet. Zašeptala mi do ucha: „Víš, že mi to dalo dost práce?“ A slabě se při tom usmívala. „Vím,“ odpověděl jsem a políbil ji na ústa. Užíval jsem si slastný pocit ucházejícího balónku a vzájemných doteků. Tuhle chvíli nemohlo nic pokazit.

CRRRRRRRRR.

Zmocnil se mě pocit, že mě někdo asi nemá rád. „Můžeme dělat, že nejsme doma,“ zkusil jsem a při tom jsem se usmíval. „No to by asi šlo těžko,“ řekla Káťa a vstala. Koukla na balónek, který už byl z půlky vyfouknutý, a usoudila, že už to nemá cenu. Proto povolila stisk a balónek pomalu vypustila.
Hosté se pomalu scházeli a oslava byla zábavná. Ale většinu času jsem se těšil, až odejdou, budeme tu s Káťou zase sami a dokončíme to, co jsme začali. Naneštěstí míra alkoholu a společnost nás unavili natolik, že už nám nezbývalo dost sil. Balónky jsme zatím nechali tam, kde jsou. Stejně jsme je nemohli propíchat. To by nás sousedi hnali. Uložily jsme se ke spánku a téměř okamžitě jsme usnuli.

Vzbudilo mě až ranní sluníčko. Nebyl jsem ale ten, kdo se probudil první. Káťa už byla vzhůru. Seděla v noční košilce na kraji postele zády ke mně a něco tam dělala. Ozvalo se slabé zavrzání a potom už jen slabé syčení. Viděl jsem, jak odložila jeden balónek. Vzala si do ruky druhý a tentokrát už jsem viděl, co dělá.

Přitiskla si balónek na bříško, těsně pod prsa, Jednou rukou si chytla krček tak, aby ho stiskla nahoře i dole. Vytvořila tedy jakousi dvojitou komoru. Trochu krček povytáhla a potom malými nůžtičkami krček nastřihla. Potom ho pustila a z balónku začal velmi pomalu utíkat vzduch. Bylo to tak slabě, že téměř nebylo nic slyšet, ale to stačilo to. I když to může trvat několik minut, balónek už neměl šanci. Bude postupně splaskávat, až se nakonec úplně vypustí. Odložila ho a sebrala ze země další.
Vzrušením jsem málem zapomněl dýchat. Vstal jsem, a co nejtišeji jsem se přesunul za ní. Objal jsem ji zezadu a přitiskl se na její tělo. Jednou rukou jsem jí natočil hlavu na stranu a dal jí polibek. „Víš, že při propichování balónků vypadáš v té košilce hrozně sexy? Měla bys to dělat častěji,“ řekl jsem.

Usmála se na mě a dala mi polibek. Přesunul jsem ruce na její prsa a užíval jsem si jak jejich dotek. Přes košilku to bylo skoro, jakoby na sobě nic neměla, ale stále to ještě nebylo, jakoby byla nahá. Ale i přes to, že jsem se ji snažil všemožně rozptýlit, tak pokračovala ve své nekalé činnosti.
Nastřihla opatrně krček dalšího balónku. Musel jsem se rychle rozhodnout a jednat. Jednou ruku jsem ji zasunul pod košilku a začal jí hladit prsa. Druhou jsem rychle vsunul mezi její nožky a začal dráždit mušličku. Docela mě překvapilo, jak má mušličku zvlhlou. „Že by jí to taky vzrušovalo jako mě,“ řekl jsem si pro sebe. Zatím jsem ji ale dráždil jen na povrchu. Byl jsem sám v sedmém nebi.

Vyhrnul jsem jí košilku. Objevila se tak její nádherná nahá postavička. Položil jsem si ji zády na postel. Nepřestával jsem ji jednou rukou dráždit, ale sáhl jsem po nejbližším nepropíchnutém balónku a podal jí ho. „Lehce ho nastřihni, ale opravdu jen malinko,“ řekl jsem. Zachvěla se vzrušením. Vzala nůžtičky, přitiskla si ho na prsíčka, objala ho a pevně ho sevřela. Potom velmi opatrně nastřihla krček a odložila nůžtičky. „To je ono a teď ho trošku ufoukni.“ Poslušně chytila balónek za krček a dírku lehce roztáhla. Odpovědí jí bylo silněji slyšitelné syčení.

Balónek postupně ztrácel svoji pevnost a za chvilku se viditelně zmenšil. Káťa byla stále dost vzrušená. Ucházející vzduch a moje dráždění její mušličky jí dělalo dobře. „To bude stačit,“ řekl jsem, když byl balónek už o dost menší. Vzal jsem si ho od ní a roztáhl jí nohy. Přitiskl jsem jí balonek na roztouženou mušličku a pevně ho přitlačil. Začala se chvět, jakmile jsem začal s balónkem pohybovat nahoru a dolů. Viděl jsem, jak se chytla rukama pevně peřiny a pánví tlačila rytmicky proti balónku.
Sáhl jsem pro další balónek, který byl trochu ufouknutý a podal jí ho. Okamžitě si ho přitiskla na prsa. Když jsem ji začal ještě líbat na krku, už byla bezbranná. Jen se rytmicky vrtěla a slabě vzdychala.

Balónek v mojí ruce byl už skoro splasklý, tak se ho odložil stranou a vsunul jí do mušličky dva prsty. Na nic jsem nečekal a nasadil jsem okamžitě rychlé tempo. Byl to pro ni slastný šok. Taková změna stylu a tempa. Vzdychání bylo daleko hlasitější a já věděl, že za chvilku už bude hotová. Zrychlil jsem proto ještě tempo.
Chytila si balónek u krčku a trochu roztáhla dírku, aby slyšela, jak z něj uchází vzduch. Téměř ihned na to se vzepjala pánví a vydala posledních pár stenů. Zpomalil jsem a nechal vzrušení doznít. „To byla nádhera,“ pronesla, když otevřela oči.

Vyměnili jsme si ještě pár polibků. „A teď udělám já tebe,“ vyhrkla a povalila mě na záda. Posbírala ze země pár balónků a obkročmo se na mě posadila. Vůbec jsem se nebránil. Vzala nůžtičky a dvěma balónkům nastřihla krčky. Rychle mi rukou párkrát přetáhla brabečka, aby to pak šlo lépe. Popadla balónky a každý přitiskla z jedné strany brabečka. Začala ho pak pomocí balónků přetahovat. Bylo to něco jiného, než když jsem to tahle zkoušel sám. Byla to daleko víc vzrušující a příjemnější. Káťa viděla, jak se mi to líbí a zesílila proto stisk. Snažil jsem se nemyslet na to, jaká to je slast, abych se hnedka neudělal, ale moc to nešlo. „Už to moc dlouho nevydržím,“ řekl jsem. Ihned zpomalila a chvilku na to zastavila. „To by byla škoda, ne?“ Kývnutím jsem souhlasil.

Trochu se nadzvedla a jedním navlhlým balónkem si přejela přes mušličku. Posunula se o kousek výš a potom rychle a razantně nasedla na mého brabečka. Vůbec jsem to nečekal. Nikdy tohle neudělala. Tak mě to vzrušilo, až jsem se málem udělal. Začala slabě vrtět pánví. Přitiskla si jeden balónek na prsa a zaryla do něj nehty. Balónek zatím držel. Zesílila proto stisk a zvuk prasknutí balónku naznačoval, že vyhrála.

Na druhý už mohla použít obě ruce, tak to vůči balónku nebylo férové. Tentokrát ho ale, přitiskla na moje břicho. Zatlačila palce do jeho středu a roztáhla je od sebe. Balónek nevzdoroval ani chvilku. Jak jí projela vlna vzrušení, její mušlička mi drtila brabečka. „Co takhle zkusit jeden nafouknout?“ zeptal jsem se.

Neváhala a sebrala ze stolku jeden z balónků, které tam zbyly od včera. Začala do něj foukat vzduch. Každý nádech a výdech znamenal stah její mušličky. Bylo to nádherné, nechtěl jsem ještě konec, musel jsem proto vydržet. Balónek se rychle plnil. A já si přál, abych vydržel, než skončí s nafukováním. Musela to poznat, proto foukala dál a dál. Krček už byl pořádně naběhlý, ale balonek stále nepraskl. Bylo to hodně těsné, ale když vyfukovala vzduch do balónku, tak už ten tlak nevydržel a ozvala se velká rána, až se Káťa lekla.

Měl jsem co dělat abych se udržel. „Za chvilku už budu,“ pronesl jsem. „Já vím, jsi šikula, že jsi to vydržel.“ Slezla ze mě a klekla si vedle. „Dodělám si tě rukou.“ Začala mi ho rychle přetahovat. Věděl jsem, že mě udělá, ať chci nebo ne. Už jsem skoro byl a ona to věděla. Kdybych se pokusil se bránit a ještě bych se nechtěl udělat, jen by si mě druhou rukou přidržela na zádech, a i když by to bylo jen na chvilku, tak by to bylo dost na to, abych se udělal.

„Táááák to je ono. Už to bude“ řekla a připravila si balónek a vedle pindíka. „Za chvilku už ti taky upustím vzduch z brabečka. “ To už jsem nevydržel a začal jsem stříkat na balónek. „Táááák no vidíš. Už to je. Hezky vypusť všechen vzduch,“ řekla a zpomalila přetahování, ale nepřestávala, nechala to pomalu doznívat. Byla to nádhera. Nejlepší orgasmus jaký jsem měl. Když už jsem byl hotový, odložila balónek stranou a lehla si vedle mě. Leželi jsme ještě dlouho potom v objetí a mazlili se a při tom jsem přemýšlel, jak si ještě užijeme se zbytkem balónků. Káťa o tom pravděpodobně přemýšlela taky.

Konec.

---------------------
Pooltoys&Balloons
Pooltoys&balloons
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod BalloonBazar » úte 12. srp 2014 14:53:22

Kurnik chlape ty mi ale dáváš. Fakt dost dobrý!!!
Anketu samozřejmě upravím ;)

Edit: a jejda úpravou se anketa resetuje. No neva jedeme od začátku :)
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod concrete » pát 15. srp 2014 10:15:00

-
Naposledy upravil concrete dne sob 16. čer 2018 9:54:33, celkově upraveno 1
concrete
Pokročilý
Pokročilý

PředchozíDalší

Zpět na O balónku