Balonky, nafukování a moje partnerka

Jak a čím nafukovat, zavazovat, praskat...

Re: Balonky, nafukování a moje partnerka

Příspěvekod bearandballoonlover » pon 23. zář 2013 15:34:18

No, klidně napiš obě odpovědi - tzn. teoretickou a ryze reálnou verzi.
Mě se tedy týká ta druhá varianta...asi za 12 dní letím do USA na rande,...nevím jak to dopadne, ale prostě už je to tak daleko, že musím. Obětoval jsem všechno, svůj dosavadní vztah, práci a firmu, kterou jsem spoluzakládal. Jsem asi úplný cvok... :shock:
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod BalloonBazar » stř 02. říj 2013 21:01:23

Tak to tedy držím palce ať ti to vyjde!!!
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod krka » úte 14. led 2014 10:35:57

Příběh, trochu představa, jak to mohlo probíhat v 1 drogerii.....
To se jednou Charlie toulal po obchodňáku a ejhle drogeška MD (Moje doga) svítila novou várkou nafouknutých firemních balonků.
Navenek vypadaly obstojně, ale jako znalec Ch hned poznal, že jejich objem je zcela nevyužitý a šel to hned napravit.
Zatoužil pár balonků mít i domů, a tak si o ně beze studu řekl mladé, pohledné, černovlasé, štíhlé prodavačce.....
Trochu vyvalila oči, pak zjihla a přidala koketný úsměv. V prodejně nikdo nebyl, vedoucí také byla pryč, tak jí nedělalo potíž vydat několik balonků.....

Ch pěkně poděkoval, jen lehce prohodil, že uvedené balonky jsou podstatně větší, než na kolik jsou v prodejně nafouknuté. Pěkná prodavačka opáčila, že to neví, mají nařízeno to nafukovat jen takto veliké, aby to dětem nepraskalo a nelekalo je to. Prodavačka byla zvědavá, a tak zjišťovala, jak velký vlastně takový balonek může být a jak se to zjistí.
Ch byl zkušený harcovník, tedy hned nabídl pomoc a praktickou ukázku. Balonek byl trochu tuhý, zpočátku moc nešel nafukovat. Po pár fucích už ochotně a rychle nabýval na objemu. Prodavačka valila oči, když B už dávno překročil velikost ostatních a lehce ustoupila stranou. Přišlo jí to milé a zábavné, tak se smála, čímž Ch bezděky povzbuzovala v dalším nafukování. Balonek byl kulatý, poté vytvořil krček, zmohutněl a opět nabýval na objemu kulaté části. Nápis už dávno ztratil svou sytost, prodavačka se více a více smála. Balonek už byl obrovský, průsvitný, takže Ch skrz něj mohl pozorovat prodavačku. Ta se vůbec nezajímala o dění okolo a zapomněla na původní smysl nafukování. Balonek šel už těžko dofukovat a taky ho to přestalo bavit, tak hlasitě praskl a rozletěl se na množství cárů. Rána to byla jako z děla, prodavačka s sebou cukla a poté se opět rozesmála.....
A co bylo dál..... to si představujte sami......

Chablie promiň, pokud jsem si moc vymýšlel....
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod chablie » pon 19. kvě 2014 12:51:18

krka píše:Příběh, trochu představa, jak to mohlo probíhat v 1 drogerii.....
To se jednou Charlie toulal po obchodňáku a ejhle drogeška MD (Moje doga) svítila novou várkou nafouknutých firemních balonků.
Navenek vypadaly obstojně, ale jako znalec Ch hned poznal, že jejich objem je zcela nevyužitý a šel to hned napravit.
Zatoužil pár balonků mít i domů, a tak si o ně beze studu řekl mladé, pohledné, černovlasé, štíhlé prodavačce.....
Trochu vyvalila oči, pak zjihla a přidala koketný úsměv. V prodejně nikdo nebyl, vedoucí také byla pryč, tak jí nedělalo potíž vydat několik balonků.....

Ch pěkně poděkoval, jen lehce prohodil, že uvedené balonky jsou podstatně větší, než na kolik jsou v prodejně nafouknuté. Pěkná prodavačka opáčila, že to neví, mají nařízeno to nafukovat jen takto veliké, aby to dětem nepraskalo a nelekalo je to. Prodavačka byla zvědavá, a tak zjišťovala, jak velký vlastně takový balonek může být a jak se to zjistí.
Ch byl zkušený harcovník, tedy hned nabídl pomoc a praktickou ukázku. Balonek byl trochu tuhý, zpočátku moc nešel nafukovat. Po pár fucích už ochotně a rychle nabýval na objemu. Prodavačka valila oči, když B už dávno překročil velikost ostatních a lehce ustoupila stranou. Přišlo jí to milé a zábavné, tak se smála, čímž Ch bezděky povzbuzovala v dalším nafukování. Balonek byl kulatý, poté vytvořil krček, zmohutněl a opět nabýval na objemu kulaté části. Nápis už dávno ztratil svou sytost, prodavačka se více a více smála. Balonek už byl obrovský, průsvitný, takže Ch skrz něj mohl pozorovat prodavačku. Ta se vůbec nezajímala o dění okolo a zapomněla na původní smysl nafukování. Balonek šel už těžko dofukovat a taky ho to přestalo bavit, tak hlasitě praskl a rozletěl se na množství cárů. Rána to byla jako z děla, prodavačka s sebou cukla a poté se opět rozesmála.....
A co bylo dál..... to si představujte sami......

Chablie promiň, pokud jsem si moc vymýšlel....

No bylo to hodně podobné, prodavačka ho nejprve chtěla nafouknout el. pumpou až praskne ale řekl jsem že chci nafukovat já, doufám že někdy bude příležitost a zase i zanafukuji před nějakou prima hezkou slečnou, nej je se nebát, ty holky neví co to s vámi dělá, užít si balónky kdy se dá :D, nejlépe aby nějaká sama nafukovala :D
chablie
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod krka » čtv 08. led 2015 15:37:43

Ad Kloony, trochu fikce, trochu představivosti, jak to mohlo být s experimentem kytka okolo pyje.

Jednou takhle vpodvečer, už se stmívalo, den však ještě nekončil.
Pohodička sami doma, Cony a jeho přítelkyně.
V telce nic moc, číst je také nebavilo, jen se povalovali na posteli v ložnici.
Přítelkyně se převalovala sem a tam, pohazovala dlouhými vlasy a nechávala vyniknou svou štíhlou, dlouhou postavičku.
Potutelně se usmívala a evidentně by byla nakloněna nějakým hrátkám.
Cony ji nechával trochu vyžhavit a tvářil se nezaujatě. Toho je třeba využít k něčemu novému.
Svou zálibu v balóncích jí už vyjevil, přítelkyně to vzala s nadhledem a párkrát už milování zkusili ozvláštnit nafouknutím a pinkáním s balonkem.

Cony usilovně přemýšlel, co by se dalo s přítelkyní provádět. Něco mu stále nabíhalo na mysl, ale nechtěl to s balonky přehnat.
V nočním stolku měl balonek-kytku, který už 2x s úspěchem nafoukl. Jakoby bez zájmu jej vytáhl a povlával s ním sem a tam.
Přítelkyně natáhla ruku, balonek vzala a zaujatě si jej prohlížela, zejména otvor uprostřed. Dlouhými prsty jej testovala, zejména ten otvor.
Balonek různě natahovala do stran a zkoumala jeho tvar. Poté balonek schovala pod polštář.
Rychle sáhla kamsi k sobě a vytáhla klasický balonek. Pomalu, procítěně začala balonek nafukovat. Nafukovala, pomaloučku tam vpouštěla s tichým syčením postupně vzduch. Balonek se napínal a zvětšoval.
Cony ležel na zádech a situace jej nenechala chladným, i on se začal ve slipech nadouvat. Aby uvolnil napětí, slipy si popotáhl dolů a obnažil své postavení.

Přítelkyně to zaregistrovala a přestala nafukovat, naopak rychle krček uvolnila a balonek poletoval po ložnici.
Škoda, řekl si Cony, ale následovalo něco lepšího. Přítelkyně rychle sáhla pod polštář pro balonek kytku, roztáhla jej v otvoru a nasadila jej Conymu na stojící pyj.
Bylo to rychlé, překvapivé, příjemné, bezbolestné.
Pomalu se kroutivými pohyby dostala obličejem k pasu a lehla si na bok vedle Conyho. On po očku zaregistroval, že jen v kalhotkách. Byla neskutečně přitažlivá.
Pomalu ústy žužlala náústek, aby za chvíli zplna začala kytku nafukovat. Moc to nešlo, ale Cony v transu jí v duchu fandil víc, víc, nepřestávej....
Přítelkyně se mohutně nadechla a překonávala odpor balonku. Tlak uvnitř otvoru zesiloval, jak se balonek zprvu na kraji, poté postupně po celém obvodu napínal.
Cony zažíval stoupající vášen. Balonek se stále více obepínal, přítelkyně funěla a funěla.
Ani jeden nesledovali velikost balonku, přítelkyně byla k nezastavení a Cony zažíval dosud nebjevené.
Výsledek se brzy dostavil - přefouknutý a použitý balonek v maximálním napětí hlasitě prasknul.
Přítelkyně slastně vydechla, ani jí rána nevadila.

V nastálem rozpoložení pokračovali v divokém a slastném milování až do vyvrcholení .....
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Poper » ned 11. led 2015 15:23:02

To předposlední i to poslední bych chtěl zažít
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod krka » úte 12. led 2016 17:00:56

To Bearandballoonlover

koukám, že Tvůj příspěvek o odletu za novou partnerkou do USA se datuje 2013, a pokud jsem něco nepřehlédl, nevím(e), jak to pokračovalo či dopadlo....

Jinak pro ostatní - stalo se Vám, že dlouho, ale dlouho uložené balonky vám zdegradovaly, jaksi lepí, jsou blemcavé?
Při zkušebním lehkém 1 fuku se vytvoří jen vystouplé bubliny?
Pár jsem jich teď našel, 1 pěkný, sice reklamní, malý, matně bílý od dobré firmy, asi zahraniční výroba mi zkušebním fukem prasknul přes bubliny na několika místech zároveň a vypadal jako prostřílený broky ....??? škoda
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Kaballcz » úte 12. led 2016 22:54:24

To by mě taky zajímalo, jak to dopadlo...
Jinak mě se takhle "skazily" balonky od Tchiba, takový ty krásný modrý, kterejch jsem kdysi vyžebral hromadu, mrzí mě, že jsem je radši nenafouknul a nezlikvidoval.....
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » čtv 14. led 2016 17:49:18

Jojo, pytel dmkovejch jde taky na vyhozeni. Smrdej, praskaj a jsou neuveritelne mekky po nafouknuti... Podle me to je tim, ze se pouziva nejakej biologicky rozlozitelnej latex a tak se holt kazi - rozkladaji...
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod BalloonBazar » ned 07. úno 2016 19:43:20

Tak ja mam DMka uz ulozene nekolik let a stale jsou v poho. Mam je ulozene vzducho tesne a na tmavem miste.
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na O balónku