Balonky, nafukování a moje partnerka

Jak a čím nafukovat, zavazovat, praskat...

Balonky, nafukování a moje partnerka

Příspěvekod krka » pon 26. zář 2011 6:36:45

Ahoj všichni,
tak jsem posledně ani nemohl najít svůj poslední příspěvek, byl v "O2 bych šel světa kraj" o nafukování s partnerkou.
A tak jsem založil nové vlákno, jednak o způsobech nafukování a vůbec o B a partnerka.
Bylo to již v minulých fórech, lidé se osmělovali postupně......
Něco pro FanThomase - všiml jsem si připomínky Tvé (manželky?), že jsi jí znechutil hračku a dekoraci?
Asi to není úplně navždy zabité, pokud máš nebo budete mít děti, přeci jen se občas vyskytnou balonky, nebo je potřeba je jim
připravit - tedy nafouknout nebo udělat výzdobu na narozky. No to mne napadly různé mé příběhy z minula (kdy jsem se ještě nepřiznal) a
na narozeniny jsme spolu s manželkou nafukovali balonky..........
Ale opět .... ženské = nevyzpytatelné plémě, někdy tak a najednou vše jinak (=úplný odpor)
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Re: Balonky, nafukování a moje partnerka

Příspěvekod Lexi » pon 26. zář 2011 12:18:36

zajimave a vdecne tema, myslim ze to je zalezitost, kterou resi kazdy looner...Jak jsem to mel v minulosti ja jsem popsal v topicu "za o2 balonky sel bych sveta kraj", dalo by se to shrnout tak, ze minulost byla fajn, ale je to pryc...
Aktualni vztah mam idylicky, pritelkyne je prima zenska ktera ma k sexu vztah, ac je trochu nesmela, ale nebrani se ani experimentovani. Jsme spolu skoro rok a zatim jsem ji o sve zalibe nerekl, trochu se stydim, trochu si myslim, ze by to nebylo ono, kvuli jeji stydlivosti a ze by ji to prislo az moc ujete. Dneska uz taky vim, ze ne kazdy vztah je takzvane na dosmrti, a vzhledem ze to je slecna z okruhu kamaradek me sestry, tak bych nerad aby se to dostalo nejak ven..
Takze docela zajimave dilema, navic i v tom smyslu, ze casem bychom preci jen radi bydleli spolecne a moje sbirka citajici solidni tasku balonu je jaksi neprehlednutelna...
Btw. Kolik stoji pronajmuti pancerove schranky nekde v bance na rok?:D
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod FanThomas24 » čtv 29. zář 2011 14:53:39

To Krka
s těma ženskýma máš pravdu, myslíš si žeje vše v pohodě a najednou prásk a všechno je vzhůru nohama. No uvidím...
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod bearandballoonlover » ned 02. říj 2011 19:05:12

To FanThomas - Prosím vydrž, hlavně to sbírání nesmíš vzdát! Časem se to poddá, uvidíš! Přece se nevzdáš toho, co ti dělá radost!!!
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod krka » pát 14. říj 2011 8:32:33

Zdar,
tak téma prý dobré, prohlídky cca 100x taky dobré, ale příspěvků málo....
Příběhů mám hodně, ale zase nechci psát jen sám, tak co vy ostatní? Rozjeďte to !!!
Stejně by mne zajímalo, jestli vlastní nafukování je pro vás to nejdůležitější?
Je to určitý začátek všeho (tedy pokud někdo nepreferuje jen vůni, pohled na nenafouknutý, popř. jen sbírání),
pro mne to tedy je to podstatné a nejlepší.
Chápu, že mnozí jej pak týrají, mačkají aj........ vlastně i pinkání si s ním je pro mne "to pravé"
Tak jakou roli u Vás hraje ten začátek - tedy vlastní nafukování?
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » pát 14. říj 2011 9:51:27

ahoj,
vlastni nafukovani je pro mne ten nejsilnejsi a nejlepsi zazitek at uz nafukuje partnerka(ta ted nenafukuje:() nebo ja. Dalsi uz jsou takove veci, ktere me napadaji vyjimecne..
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod TheHamlic » sob 15. říj 2011 9:24:57

Ahojte,
tak přidávám se k těm pro které je nafukování „the best“ :D To ostatní je taky fajn ;) ale samotné nafukování při kterém se balonek zvětšuje a dostává svůj tvar mě fakt bere nejvíc…
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod tball » pon 17. říj 2011 15:06:00

Za mě teda samotné nafukování je fajn, ale nevím, jestli bych ho označil za tu nejlepší část celého ,,života" balónku. Fakt je, že je asi svům způsobem nejvíc vzrušující.

O svojí partnerce, teď už bohužel bývalé jsem se tady už někdy zmínil, dokonce tady kdysi upustila dva příspěvky, ale to už je pryč (pravděpodobně to bylo ještě ve starém fóru).
Momentálně jsem nezadaný, resp. ,,randící", takže zatím tady nemám čím dalším přispět.
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » pon 17. říj 2011 17:08:50

ahoj, jak to budes resit s novou kocenou?pockas az se ten vztah trochu rozvine a pak ji to nejak nenasilne reknes? Jsem s pritelkyni rok a ted je faze kdy spolu zacneme bydlet, nevim kam se svou sbirkou ktera cita slusnou tasku a pul, je v tom i docela ranec penez, tak mi je lito to vyhodit, zvlast kdyz vim, ze hromada tech balonku je zcela novych...
Popravde se i bojim rozchodu a taky toho ze to pak rekne nekde, sice ji verim, ze to neni trubka, ale po predchozim triletem vztahu ktery skoncil katastrofou, uz se mam na pozoru..
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod tball » pon 17. říj 2011 20:33:34

Já jsem zatím úplně v začátku (2. rande) a vlastně ani nevím, jestli z toho pořádný vztah bude, takže tohle zatím neřeším (tedy řeším, ale jen někde hluboko ve své hlavě). Pokud by se zadařilo, bude asi více řekněme ,,nestandardních" věcí, které ke mě patří a budu jí muset říct, takže bych to asi zkusil nějak zahrnout mezi ostatní... těžko říct. Fakt je, že balónky by z těch všech věcí byly asi nejzvláštnější.
Když už jsem u tohohle tématu, tak jsem si nedávno dělal sám srandu, že jak budu hledat holku, tak si dám inzerát, že hledám minimálně tak velkého exota, jako jsem já, protože moje koníčky a úchylky normální holka nerozdýchá :lol: . Popravdě vždycky jsem chtěl, aby holka měla třeba taky nějakou tu zvláštnost, aby to člověk mohl něčím oplatit (já vím, je to trošku vyčůrané).
Zatím teda minimálně vím, že ten můj nový objev má poměrně velký smysl pro humor, tak i to se dá brát jako malinký předpoklad k lepšímu přijetí neobvyklých věcí, ale uvidíme.
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Další

Zpět na O balónku