S požehnáním od BalloonBazar umisťuji povídku i sem.
Tato povídka je určena pro osoby starší 18 let, nebo jiné věkové hranice dané pro určité státy.
Některé osoby může tato povídka pohoršovat, a proto pokud nemáte rádi sexuální podtext,nafukovací hračky, jejich případné ničení, pak byste tuto povídku neměli číst.
V případě, že se rozhodnete povídku číst, pak si nestěžujte na její obsah. samozřejmě přijmu jakoukoliv konstruktivní kritiku, či upozornění na chyby. (Nejsem dokonalý)
Tato povídka se nikdy nestala a jakákoliv podobnost se skutečnými osobami je čistě náhodná. Všechny osoby v povídce jsou starší 18 let.
Napsal Pooltoys&Balloons, Květen 2014
Případné reakce zasílejte na Nyraell@seznam.cz, nebo sem do zpráv.
Tato povídka je chráněna autorským právem a proto nesmí být šířena, nebo prodávána bez souhlasu autora (Stejně se tomu nedá zabránit, ale jen pro jistotu
).
Děkuji a přeji příjemné čtení.
Chápající sestra-----------------
Už od mala se mi líbili nafukovací hračky. Vlastně mě i fascinovali. Ani nevím přesně kdy to začalo, ale hrozně se mi líbilo, když je někdo nafukoval a nebo vyfukoval. Nejprve se mi líbili hlavně nafukovací míče, kruhy, matrace a, později se to rozšířilo i na rukávky a čluny a zvířata. Skoro každý rok jsme jezdili k moři, a i když už jsme se sestrou vyrostli a nepotřebovali je kvůli plavání, tak jsme je alespoň obměnili za větší na blbnutí.
Hrozně se mi líbilo sledovat ženy a dívky na pláži, jak s sebou mají nafukovací hračky a po příchodu je začali nafukovat. Ještě lepší podívaná to byla, když odcházeli a začali zase z těch hraček vypouštět vzduch. Nemohl jsem pak skoro odtrhnout oči.
Velmi se mi i líbilo, jak měla moje doktorka v ordinaci a v čekárně rozmístěné nafukovací hračky, kvůli menším dětem, ale stejně tak fascinovali mě. Obzvlášť, když byla některá z nich po určitém čase trochu vyfouklá, tak jsem si pak doma představoval, jak je tam pak po pracovní době musí buď doktorka nebo sestřička dofouknout.
Ale to je jen takové shrnutí. Skutečný zážitek to pro mě byl, až když jsem byl starší. Hračky mě postupem času lákaly víc a víc a už jsem jich měl i pár schovaných v pokoji. A když byla příležitost a nálada, tak jsem je vytáhl nafukoval je, ležel na nich, hrál si s nima, a pak zase vyfukoval. Prostě nádhera. Docela se nám i zvětšovala sbírka, která nebyla tajná, jelikož sestra pracovala už druhé prázdniny jako plavčík na místním koupališti, a tak docela často přinesla nějakou zapomenutou hračku domů. Občas potřebovala zalepit nějakou tu prasklinku, jindy byla úplně v pohodě. Sestra je sice skladovala u sebe v pokoji, ale když nebyla doma, tak jsem si ty, co se mi líbili půjčoval.
Obzvlášť se mi tam líbila modrá nafukovací kosatka. Jelikož nic tak velkého bych v pokoji neschoval, tak jsem si ji nemohl pořídit. Ještě se mi líbil pěkný dvoukomorový kruh pro děti, ze kterého vystupovala hlava s tykadly, takže se podobal berušce. Posledním oblíbencem byl velký průhledný nafukovací kruh.
Jednou, když sestra nebyla doma, tak jsem si opět ty hračky půjčil. Když jsem je ale začal nafukovat, tak jsem uslyšel, že dole někdo odemknul dveře. Vyděsil jsem se a rychle začal vymýšlet kam s nima. Modrá kosatka byla už z části nafouknutá, tak jsem ji nemohl vrátit k sestře. Nakonec jsem rychle otevřel úložný prostor v posteli a dal je tam. Potom jsem si lehnul na postel a vzal knížku, jakoby se nic nedělo. Podle toho co jsem slyšel se vrátila sestra. Trochu jsem zpanikařil. Napadlo mě, že by mohla hračky shánět, ale řekl jsem si, že musím být v klidu a při první příležitosti jí je tam vrátím. Bohužel příležitost se nenaskytla. Sestra trávila odpoledne koukáním na seriály, takže se moc nevzdalovala, a večer šla brzy spát. Co se dá dělat. Musí se mi to povést zítra.
Nějak se mi nedařilo usnout. Bylo už celkem pozdě a všichni ostatní už spali, ale já samým vzrušením nemohl spát. Otevřel jsem postel a vytáhl hračky. Zalezl jsem pod peřinu a začal jsem je nafukovat. Dělal jsem to potichu a pomalu, aby to náhodou nebylo slyšet. Tisknul jsem je k sobě a objímal je rukama i nohama. Docela dlouho to trvalo, ale stálo to za to.
Když jsem je nafoukl, a ležel s nima pod peřinou, tak jsem nemohl odolat a vysvlékl jsem se. Pocit doteku na holé kůži byl vzrušující a příjemný. Nemohl jsem se rozhodnout k čemu se mám tisknout více, tak jsem se nejprve snažil hrát si se vším dohromady, ale nakonec zvítězila kosatka. Lehnul jsem si zády na velký kruh a kosatku položil na sebe. Objal jsem ji nohama těsně u ocasní ploutve a rukama ji na sebe přitlačoval. V rytmickém pohybu jsem se o ni třel. Byl to skvělý pocit a byl jsem vzrušený čím dál tím víc. Po chvilce mnou projela velká vlna vzrušení, svaly se mi stáhly, sevřel jsem kosatku silněji a přimáčkl ji co nejsilněji na sebe. Ucítil jsem známý a příjemný pocit. Celý zadýchaný jsem tam ležel společně s hračkami a odpočíval. Už bylo dost pozdě a únava a pocit uvolnění mě zmohl tak rychle, že jsem si toho ani nevšiml.
Z nádherného spánku rovnou do noční můry. Vzbudilo mě otevírání dvěří. Adrenalin, který začal pracovat zbystřil okamžitě mé myšlení, ale ani tak nebylo úniku a ještě jsem nebyl schopen se pohnout. Sestra už byla v pokoji. Uvědomil jsem si, že jsem usnul tak rychle, že jsem nestihl vypustit vzduch z hraček. Sestra tam jen stála s udiveným výrazem, ale nic neříkala. Ležel jsem odkopaný na posteli. Jakmile jsem se úplně vzpamatoval okamžitě jsem si ho zakryl. Byl jsem vyděšený a nevěděl jsem co říct, ani se mi nedařilo vydat hlásku. Ani sestra nic neřekla, jen mlčky a udiveně zírala.
Tichem jako blesk projela další pohroma. Ozvaly se kroky na schodech a následně mámim hlas. Tak vstávejte, už je půl desátý. Oba jsme se stočili pohledy ke dveřím. Sestra je rychle zavřela. Honem oblékni se! Pronesla sestra. Tenhle rozkaz jsem rád uposlechl. Na nic jsem nečekal, vyskočil jsem z postele a bleskurychle se začal oblékat. A co hračky? Zeptal jsem se. O ty se nestarej, něco vymyslím. Řekla A rozhlížela se okolo. Máma už byla nahoře, sice ještě nešla do pokojů, ale věděli jsme, že máme jen tak minutu, než nás půjde vzbudit do pokojů. Sestřin pohled upoutalo něco na stole. Rychle se proto vrhla k němu, popadla nůžky a hnedka byla zase u postele. Přitáhla si velký kruh a třikrát do něj bodla nůžkama. Vzduch byl skoro hnedka pryč, jak se o něj opřela. Přitáhla si druhý kruh a nůžky se zabořili i do jeho těla. Klekla si na kruh, aby z něj vytlačila vzduch rychleji. Zatímco klečela na syčícím kruhu, přitáhla si kosatku za ocasní ploutev a dvakrát jí píchla do ocasní ploutve. Volnou rukou začala na ploutev tlačit, když v tom si všimla, že kruh pod ní je stále ještě pevně nafouknutý. Rychlým pohybem jako vosa to napravila a udělala díru i do druhé části kruhu.Pod její vahou se ozvalo rychlé zasyčení a vzduch byl pryč. Poslední zůstalo tělo kosatky. Sestra ale neměla slitování. Přitiskla si ho vlastnímu tělu, objala ho rukou a ze strany do něj párkrát píchla. Začalo se ozývat silné syčení, jak ji na sebe sestra tlačila. Kosatka se nevzdávala, ale rychle se na ní objevovali vrásky a klesala dolů. Sestra pak odložila nůžky a přitiskla si ji na prsa i druhou rukou. Vytlačila z ní tak poslední zbytky odporu. Hbitě vyskočila na nohy a naházela propíchané hračky pod peřinu. Těsně potom se otevřeli dveře a mamka se tak udiveně koukala. Co tu vyvádíte? Zeptala se mamka. Ale nic, jen jsem potřebovala nůžky, odpověděla sestra a ukázala na nůžky. Mamka s takovým udiveným výrazem jen pronesla, snídaně je na stole, nechala otevřené dveře a odešla. Já za celou dobu nevydal ani hlásku. Sestra se na mě chápavě podívala, mírně se usmála a odešla dolů na snídani. Úplně se mi rozklepaly kolena, jak opadl adrenalin a vzrušení.
Vydal jsem se dolů na snídani, ale o ničem nepadlo ani slovo. Sestra se chovala jako by se nic nestalo. Stejně jsem ale celou snídani a celý den přemýšlel o tom, co se bude dít dál, jak to vysvětlím a zda o tom sestra bude vůbec chtít mluvit...
Konec
-----------------
Pooltoys&Ballons