Ahoj všichni looner přátelé.
Možná už toto ani nikdo nepřečte, neboť se zdá, že to tu vymřelo, ale zkusím to ... maximálně půjdu o dům dál.
Mám nějakou sbírku looner fetish videi. A rád bych ji rozšířil nebo doplnil. Jinak řečeno rád bych vyměnil kolekce či jednotlivá videa.
Možná toho mám hodně možná málo, záleží kolik toho máš ty. Jen podotýkám, že nechci videa zpřístupnit každému kolem jdoucímu. Ne že bych byl lakomý, ale nechci dopustit, aby to zničilo looner kluby. Na druhou stranu někteří za jedno video chtějí až nepřiměřeně velké peníze. Takže proč si to lehce vzájemně neslevit. Já koupím to, ty zas to a vyměníme to.
Koukni na můj google disk (doufám, že link funguje). Najdeš tam mé kolekce jako sestřih v obrázcích.
https://drive.google.com/drive/folders/1oXDr-49kJYcfCJM10x6cVIjw3ew7rs4T?usp=sharing
Zájemci pište ideálně přímo mě do soukromého chatu nebo na email: george.looner@email.cz, a domluvíme se individuálně.
Nezlobte se když neodpovím hned, protože také sem denně nechodím.
Mám ještě pár "nových" nebo starších nepřebraných/nezařazených. Časem doplním. Případně na vyžádání ukážu screenshot složky.
Najdete tam i několik celých kolekcí se zaplacených looner klubů. (Jednou za čas si zaplatím a rozšířím sbírku o nové videa nebo o nove kluby.)
Jsem hladový po kvalitním materiálu, vzhledem k tomu, že je už na webu z čeho vybírat. A proto nekvalitní/nezábavné videa jsem už smazal (měl jsem toho mraky) a ještě mazat postupně budu jak přijdou další kvalitnější.