Looners on facebook

Odkazy na vše okolo balónků.

Looners on facebook

Příspěvekod Pooltoys&balloons » sob 29. lis 2014 4:34:08

Zdravím všechny. :)

Určitě už to napadlo všechny, tak se omlouvám případně pokud bych psal nějaké zbytečné info. :)
Cca v září jsem se rozhodl si založit facebook pod nickem Pooltoys Balloons. Ani nevím přesně co jsem od toho čekal, každopádně jsem nečekal tak velkou skupinu lidí, se kterými je možno si popovídat o balónkcích, nebo nafukovačkách. Existuje tam spousta skupin od BTP, sit to pop, nonpopeři, nafukovačky.... . Je tam halda lidí a také tam jsou vydavatelé/vydavatelky videí, kteří mají vlastní profily a informují o nových videích plus dávají fotky atd. :) No je toho tam prostě dost, ale co je asi hlavní, tak výměna zážitků s novými lidmi. Je tam i pár čechů, každopádně angličtina je asi minimální požadavek. Ostatní jazyky pak už dle toho s kým si píšete a jak se vám bude komunikovat nejlépe.

Stačí mít na profilu něco k tématice balónků, nebo nafukovaček a žádosti o přátelství se pak jen hrnou. :D Už teďka tam mám asi o polovinu víc přidaných lidí,než na klasickém facebooku. :D
Tak pokud byste s tím někdo chtěli začít tak si mě můžete přidat. :) Ne že bych se snažil nahnat co nejvíce lidí, ale tím že si mě pár lidí už přidalo asi rychleji získáte kontakty. :)

Tak zatím ahoj a třeba se tam potkáme. :)

Pooltoys Balloons
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007826116630
Pooltoys&balloons
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Linky