od bearandballoonlover » čtv 03. bře 2011 10:26:05
Stejný tanec jsme měli kdysi dávno v tanečních...když si vzpomenu na to komentování a nafukování, tak se ještě teď rosím. Naštěstí se mě tehdy podařilo uniknout, takže jsem nemusel tancovat s balonkem u kotníku.
Letos jsem se účastnil a malinko i spoluorganizoval ples, kde byla výzdoba z černých a bílých balonků - prostě visely z balkonů dolů..celkem asi 60 kusů, což není moc, ale vypadalo to i tak efektně!!! Neuvěřitelné bylo hned několik věcí : balonky byly nafukovány pusou (holky, kluci) a zavázány jen provázky (nebyly zauzlované) a hlavně!!! ANI JEDEN BALONEK NEUTRPĚL! Maximálně se některé vyfoukly, k ránu sice mládež trochu zlobila a s některými balonky si chvílemi pohrávala, ale žádný neprasknul!!! Ke konci plesu jsem podnapilý vylezl na balkon a 4 vyfouklé balonky "zachránil", protože jsem si říkal, kdo ví, kdo to bude ráno uklízet a kdo ví, jak balonky skončí! A světe div se (opět) : balonky byly všechny vyfouknuty a ušetřeny nejhoršího! Nevím, jestli ještě někde budou použity, ale nebyly zničeny!