Balonková párty

Balónek v hlavní roli nějaké zajímavosti a to jak textem tak i na fotce.

Balonková párty

Příspěvekod peball » úte 25. led 2011 0:06:33

Zdar chlapy,
už jste někdy byli na takovéhle akci? Je to neskutečná bomba, desítky holek ničí balonky nejčastěji podpatky. Dá docela zabrat, aby na člověku nebylo nic znát.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
peball
Nováček
Nováček

Re: Balonková párty

Příspěvekod peball » stř 26. led 2011 0:20:25

Nebo tohle...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
peball
Nováček
Nováček

Příspěvekod dragonfly » čtv 27. led 2011 18:46:54

Kurňa takový škody.Zrovna ničení podpatkama mě přijde moc rychlé,kdyby je třeba aspoň pomalu přefukovaly nebo na nich holky jezdily.Na diskotékách se pořádají "balonkové párty" , stačí zadat do vyhledávače-vyleze množství akcí i s fotodokumentací.Co se se všemi balónky stane je jasné-zničí se :cry: .Na starém fóru bylo psáno že v Číně nebo Japonsku jsou různé bary ve kterých vždy kolem půlnoci je záměrně ničeno/propíchnuto/velké množství balónků pro zábavu.Chtěl jsem to dohledat ale už je to pryč.
dragonfly
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod bearandballoonlover » čtv 03. bře 2011 10:26:05

Stejný tanec jsme měli kdysi dávno v tanečních...když si vzpomenu na to komentování a nafukování, tak se ještě teď rosím. Naštěstí se mě tehdy podařilo uniknout, takže jsem nemusel tancovat s balonkem u kotníku.
Letos jsem se účastnil a malinko i spoluorganizoval ples, kde byla výzdoba z černých a bílých balonků - prostě visely z balkonů dolů..celkem asi 60 kusů, což není moc, ale vypadalo to i tak efektně!!! Neuvěřitelné bylo hned několik věcí : balonky byly nafukovány pusou (holky, kluci) a zavázány jen provázky (nebyly zauzlované) a hlavně!!! ANI JEDEN BALONEK NEUTRPĚL! Maximálně se některé vyfoukly, k ránu sice mládež trochu zlobila a s některými balonky si chvílemi pohrávala, ale žádný neprasknul!!! Ke konci plesu jsem podnapilý vylezl na balkon a 4 vyfouklé balonky "zachránil", protože jsem si říkal, kdo ví, kdo to bude ráno uklízet a kdo ví, jak balonky skončí! A světe div se (opět) : balonky byly všechny vyfouknuty a ušetřeny nejhoršího! Nevím, jestli ještě někde budou použity, ale nebyly zničeny!
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod TheHamlic » sob 18. čer 2011 17:53:19

Ahoj,
najde se tu někdo kdo má víc než normální balonek rád ten héliovej? No mě se líbí víc když balonek lítá a je lehčí. Asi každej ví že když se nadechne hélia změní se mu hlas k nepoznání :lol: Taky sem zkoušel a je to fakt paráda. Raději ale mám když vidím někoho kdo má balonek v puse a to hélium do sebe postupně vpouští. Je super vidět jak se někdo héliem nafukuje ;) jak se mu zvětšuje hrudník a vzápětí jakej má super hlásek ala Taťka Šmoula...Dostat se na nějakou takovou balonkovou héliovou párty to by teprve bylo něco...
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Zpět na Balónky kolem nás