Jedno páteční odpoledne jsem měl namířeno na gardenpárty s kámošema (v plánu byla pánská jízda), cestou jsem se stavoval do Tesca pro nějaké to občerstvení a samozřejmě mi neuniklo, že je poblíž obchodu po trávníku docela dost prasklých modrých balónků ,,Clubcard"... dokonce bych řekl i víc, než je obvyklé, když se někde jen rozdávají dětem. Vevnitř už žádné nebyly, tak jsem tomu dál nevěnoval pozornost. Na akci přišla neplánovaně i jedna slečna, kamarádka jednoho z účastníků, navíc z druhého konce města než já. Jak se trošku rozvykládala, tak mimo spousty jiných historek z ní vylezlo, že byli v Tescu, zrovna tam rozdávali balónky, a oni je jen tak ze srandy skoro všechny vynesli ven a dělali s něma blbosti, až je všechny praskli.
Tož umíte si domyslet, jaké mi pak hlavou kolovaly představy, kór když mi slečna byla velice sympatická

.
Kromě toho mě napadá, že to je ten hendikept nás, kteří si uvědomujeme, jak by to mohlo vypadat trapně, oproti těm, kdo to prostě jen tak ze srandy udělají, aniž by je vůbec napadlo spojovat si to s nějakou úchylkou

.