Příběhy a zážitky

Balónek v hlavní roli nějaké zajímavosti a to jak textem tak i na fotce.

Příběhy a zážitky

Příspěvekod tball » ned 02. říj 2011 8:22:06

Jedno páteční odpoledne jsem měl namířeno na gardenpárty s kámošema (v plánu byla pánská jízda), cestou jsem se stavoval do Tesca pro nějaké to občerstvení a samozřejmě mi neuniklo, že je poblíž obchodu po trávníku docela dost prasklých modrých balónků ,,Clubcard"... dokonce bych řekl i víc, než je obvyklé, když se někde jen rozdávají dětem. Vevnitř už žádné nebyly, tak jsem tomu dál nevěnoval pozornost. Na akci přišla neplánovaně i jedna slečna, kamarádka jednoho z účastníků, navíc z druhého konce města než já. Jak se trošku rozvykládala, tak mimo spousty jiných historek z ní vylezlo, že byli v Tescu, zrovna tam rozdávali balónky, a oni je jen tak ze srandy skoro všechny vynesli ven a dělali s něma blbosti, až je všechny praskli.
Tož umíte si domyslet, jaké mi pak hlavou kolovaly představy, kór když mi slečna byla velice sympatická :oops: :) .
Kromě toho mě napadá, že to je ten hendikept nás, kteří si uvědomujeme, jak by to mohlo vypadat trapně, oproti těm, kdo to prostě jen tak ze srandy udělají, aniž by je vůbec napadlo spojovat si to s nějakou úchylkou :roll: .
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Re: Příběhy a zážitky

Příspěvekod bearandballoonlover » ned 02. říj 2011 19:00:57

Rozumím, rozumím,...byl bych z toho na prášky!
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod Kaballcz » pon 03. říj 2011 9:24:11

Na jednu stranu chápu,že si byl celej nesvůj,na druhou Ti aspoň nevrtá hlavou,jak to bylo 8-) A tahle verze je z našeho pohledu dost dobrá.
Vždycky když vidím balonek na ulici,mám chuť tam čekat třeba 2 dny,jen abych viděl jak dopadne.Ne vždycky mám čas a ne vždycky to skončí takhle.
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod tball » úte 04. říj 2011 6:05:07

Jasně, tohle taky znám :) .
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod BalloonBazar » stř 05. říj 2011 14:16:10

To jo to... my se stydíme vzít si jeden, nebo dva nafouknutý balóny a kočeny jich vezmou hafo a popraskají je bez uzardění :D Prostě chlapi nestyďme se, ostatní, kteří nás neznají, se taky nestydí!!
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod tball » pon 17. říj 2011 15:11:43

Včera jsem byl v pro mě daleké Praze, jdeme si tak centrem, ani už přesně nevím, kde to bylo a najednou se mi naskytl pohled na bandu holek, z nichž jedna se pokoušela nafouknout růžový (asi metalický) balónek k prasknutí (nevšiml jsem si na něm žádné reklamy), další ji natáčela foťákem a další stála opodál a zacpávala si uši :oops: . No bohužel jsem byl vázaný na kámoše, tak jsem nemohl pozorovat, takže jen vím, že s tím slečna dost zápasila, ale asi za minutu, co jsme ji minuli se ozvala rána praskajícího balónku, takže nakonec padl a už si můžeme jenom domýšlet, jak :) .
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod BalloonBazar » pát 21. říj 2011 19:03:34

No třeba to dají na YT, nebo stream a tak. Teď už jen hledat a hledat a hledat....
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod TheHamlic » stř 19. úno 2014 22:19:58

Zdravím, tak o víkendu sem byl na akci, kde se prezentovaly nejrůznější firmy a byl sem docela zklamanej:-( Tolik stánků tam bylo a tak málo balónků rozdávali. Jen ve 2 stáncích dávali balónky k dispozici:-) Bylo to fakt chabý, v jednom dávali balónky plněný vzduchem a závazaný na šňůrce a ve druhým balónky se vzduchem na tyčkách. Bylo tam hodně lidí tak sem mi nechtělo si o balónek říct a až sem se k tomu konečně odhodlal, zjistil sem, že týpek co balónky nafukoval už tam není a balónky na tyčkách si rozebrala děcka:-(:-( Jinak jak ste na tom vy a akce, říkáte si o balónky na výstavách, veletrzích, apod.?
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod TheHamlic » pon 05. kvě 2014 18:48:54

Ahojte, tak co má někdo nějakej balónkovej zážitek z oslav 1. máje? :D Já bohužel nic... :(
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Zpět na Balónky kolem nás