Kde online koupit balony?

E-shopy a klasické obchody s balónky.

Re: Kde online koupit balony?

Příspěvekod mrballoon » pon 01. úno 2021 23:21:40

Wooow, tak to je dobrá zpráva. Díky za info. Už jsem si je smazal ze záložek.

S těmi Unique 16" balony zcela souhlasím. Na to, že je to 16ka tak se dají opravdu přefouknout hodně. A na to jak jsou jemné či tenké hodně snesou. Můžete relativně bezpečně je znásilňovat pokud je nafouknete normálně. A pro ty co mají rádi praskání, resp. kdo touží praskat, ale ostýchá se velké rány, tak Unique neudělají oproti jiným značkám zas tak velké bum. Tak doporučuji ...

Jen se přiznám, že jsem nějak nenarazil na větší než 16". Kde bych je našel ? Rád bych je zkusil.

Jinak ještě si velice pochvaluji TufTex 17". Tyto balónky považuji zatím za 'top' kvalitu, jsou pěkné a celkem velké, hodně nafouknuté jsou pak velmi vzrušující. Tuhé jsou jen trochu, když jsou nové. ale slušně se také vytahají a dají se fakt dost přefouknout. Fresh balón praskne při B2P celkem dost (na můj vkus). Ale pokud je nepřefouknete moc vydrží hodně. Líbí se mi i 24".

Qualatex16 jsem považoval za top do doby než jsem potkal Unique16 a TufTex17.

Všechny míněné značky jsem koupil na Balloons United, ale teď tam nevidím Unique tak snad budou zase na skladě a i ty větší ...
mrballoon
Nováček
Nováček

Příspěvekod Lexi » stř 03. úno 2021 13:52:40

S tuftex 17 souhlasim, ale prijde mi ze kdyz si je clovek nevymazli tak na prvni nafouknuti nedosahnou velikosti unique 16”. Paklize se jim clovek povenuje tak jsou fakt velky, to je pravda. Nicmene jsou potom takovy trochu horky zbozi, nevis kdy to prdne a to ja nerad kvuli zene a sousedum:-)

Paradni jsou tuftex 24”, to jsou fakt epesni balony, min nafoukle jsou uber mekke a rajcovni, prefoulnute jsou naprosto olbrimi.

Snad unique doplni do sortimentu, to by byla opravdu vecna skoda, moje nejoblibenejsi znacka, prekvapive.
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod mrballoon » pon 08. úno 2021 0:01:26

Pokud chceš nové (ještě nenafouknuté) balónky "probudit k životu" tak aby nebyly příliš tuhé, protože čím déle někde leží tím více jsou tužší, alespoň takto to pozoruji u své sbírky, pak doporučuji balónek strčit pod horkou vodu a nebo rovnou zalít vařící vodou. Ale to už asi všichni znáte :)

Jinak když jsem měl ještě možnost dělat hluk bez velkých obav, že to někdo uslyší, tak jsem toužebně testoval balónky. Nafukoval jsem je na maximum a někdy je i nechal prasknout přefouknutím (el. pumpou). Podotýkám, že nejsem popper i když se snažím to zlomit. :twisted: Byl jsem opravdu ohromen velikostí a výdrží. Na maximum nafouknutý balon jsem jen lehce odpustil aby šel vůbec zavázat, a chtěl ho zkusit prasknout rozsednutím, zjistil jsem, že to není tak jednoduché opravdu vzdorovaly a vydržely dost. Bavím se především o zmíněných Unique 16 a TufTex 17. Testování / zvědavost se vždy otočila v obdiv a vzrušení...

Teď už, ale nemám možnost dělat hluk bez povšimnutí (njn panelák :cry: ) ... o tom by se dalo ještě psát, ale nechci odklánět od tématu tohoto topicu.

Ale co by mě zajímalo: kde tedy nakupujete balónky? Kromě "Balloons united", můžete doporučit e-shop kde se dá vybrat i s více značek. Existuje něco v ČR ?
mrballoon
Nováček
Nováček

Příspěvekod Lexi » pát 12. úno 2021 14:01:24

V cr je to mrtve, neco malo se da sehnat v Praze mojeparty.cz, maji i vetsi az metrove balony. Pak je tu balonkypraha. Vetsinou to ale pro nas neni nic zajimaveho, vetsinou 11-12”, casto gemar ktery nejsou nic moc, nemam je rad, jsou tvrde, blbe se nafukuji.

A bydleni v byte bych mohl vypravet, bohuzel i zena ranu snasi dost s nevoli, takze se snazim balonky neprefukovat. Ostatne stejne je mam rad mekkci..
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod krka » stř 10. bře 2021 9:04:57

Ejhle !
už jsem to tu viděl komplet mrtvé a ono najednou za únor 2021 tolik příspěvků, dík.
Balloons United je stále asi mrtvý nebo "to někdo převezme" atd, v reálu jen doprodeje.
Náhodou jsem objevil další SRN jennyloons.de, sice ženská poměrně hrozná, ale má výběr.
Stále čekám na Qualatex, určité typy, má je prý vyprodané a znovuobjednané, ale už to trvá dlouho.
Qualatex poslední dobou nějak divný, nafouknuté balonky se poměrně rychle zmenšují - propouštějí vlastním latexem, zavázáním to určitě není.
Zní to divně, ale i heliové se upoutějí rychleji - je to údajně velikostí molekul. Fakt !
Podnětem od vás byl Tuftex a Unique, no asi je zkusím. Jen nějaké Unique jsem kdysi kdesi koupil a po rozbalení sáčku dosti nechutně smrděly ....??

Lexi, tak vyprávěj, co žena a prdnutí ?? to když nafukejš před ní, nebo i potajmu vedle ?? napiš příběh ......dík.
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » pát 12. bře 2021 22:44:26

Ono to co se tady prodava pod znackou qualatex je divny shit, vetsinou jsem stejne narazil na nejake 12” a to je mimo muj zajem.
Tuftex a unique urcite zkus jestli neznas, kompletne mi to zmenilo pohled na celou vec.

Tajne moc nenafukuju nebo kdyz jsem fakt sam doma a nehrozi nachytani. Jinak obcas neco prdne pri hastereni, nebo kdyz jsme nechali balony nafouknute, coz uz moc nejde kvuli detem, to me dost mrzi. Obchazet hromadu balonku se kterou se skopicilo byl i nekolik dni zazitek, obcas si s nejakym pinknout nebo se jen dotknout. Nojo..
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod Lexi » pát 12. bře 2021 22:47:00

Jinak ono to tu dost umrelo potom co nekdo zalozil facebookovou skupinu, uz nevim kdo. Ja na fcb nejsem, nechci tam o tomhle nic psat, ale to si musi kazdej ujasnit sam.. jen je to skoda, ze se sem uz tolik nepise
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod krka » úte 05. říj 2021 7:36:30

.... se sem moc nepiše, jo, jo.
Kde vlastně koupit balonky ??? myslím větší než 12 .....
Balloons United stále mrtvý, nikdo to asi nepřebírá, sice fotky s nabídkou běží, ale v reálu nic nemají....
Jennyloons - Qualatex stále "prý" vyprodaný a znovu objednáno ..... už 1/2 roku.
Bral jsem od ní Tuftex , no, no, je jiný než Qualatex, měkčí, lze nafoukat i docela větší velikosti (ze 17 a 20), ALE - upouští se viditelně během pár dní.
Také občas znenadání praskne .....
Ten Unique jsem stále nezkusil, čekám na Qualatex + bych zkusil Belbal čiré 120 .....
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » stř 13. říj 2021 18:18:16

Ahoj,
posledni velkou objednavku jsem delal u looner world z ebay. Docela fer ceny a zajimavy vyber balonku. Ja belbal nerad. Jsou to asi poctive balonky a delaji se i v zajimavych velikostech ale i nebafouknute na max na mne pusobi prilis tvrde a nepoddajne, chybi jim ta elasticita a poddajnost co u balonku hledam. Takze pro me opravdu nic moc.

Kazdopadne mas pravdu ze zasobovani je bidne, jestli s tim taky souvisi koronavirus a omezena vyroba?
Lexi
Looner guru
Looner guru

Předchozí

Zpět na Kde koupit balónky