Nemožné

Kde, kdy a kdo rozdává balónky. Podělte se s ostatnímy.

Nemožné

Příspěvekod Lovec. » stř 19. led 2011 21:45:53

:evil: sem dneska byl na Andelu v O2 mely tam balonky ve stojanku... ty kurvy je tam nejspis prilepili, kdyz jsem za jeden zatahl tak jsem zvedl celej stojanek a kdyz jsem chtel poradne zabrat tak nesly vyndat .. smejdi :(
Lovec.
Pokročilý
Pokročilý

Re: Nemožný

Příspěvekod BalloonBazar » čtv 20. led 2011 15:26:59

U nás jde ven normálně :D Já si ale stejně řekl o prázdný ;)
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod krka » pát 21. led 2011 7:10:30

To Bbazar
a jak jde O2 moc nafouknout a jak kvalita a životnost, mám doma asi 4 z jednoho nákupu v O2,
prázdný vypadá celkem velký, modrý je kapku pevnější, ale ještě jsem je nezkoušel, jaké máš zkušenosti?
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod BalloonBazar » pon 24. led 2011 20:33:40

To Krka
no ony jsou celkem tři druhy, teda co já jsem získal. Mají bílé a modré na první pohled velké (potištěné logem O2) a taky menší modré metalické a nakonec malé bíle s logem Telefonica. Nejlepší jsou velké bílé a modré. Jdou nafouknout vcelku i hodně na reklamáky a materiál je pevný. Metalický je tvrdý jako každý metalický balón. Moc jsem je zatím nezkoušel, mám jich jen pár, prošel jsem tři prodejny a všude byly skoupí, asi jsem neměl na jejich nabídky služeb, které si při tom neodpustily, říkat že mám T-mobile :D Je zajímavé že každá prodejna má jiné balóny.
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Lovec. » čtv 24. úno 2011 22:03:42

:D Tak jsem tam zavital znova.. a pockal jsem az se uvolni jedna prepazka s pani :D tak jsem ji poprosil o nejake balonky ‘‘pro sourozence‘‘ a dostal jsem 9 kusu 5modrych a 4 bili :D .......... Docela me zajima jak si o balonky rikate vy.. jestli pockate az se vylidni pokladna nebo jestli se zaradite do fronty a pockate az prijde na vas rada.. Ja osobne pockam az se pokladna vylidni.. Jelikoz si myslim ze by na me asi blbe koukaly ostatni zakaznici :?: :evil:
Lovec.
Pokročilý
Pokročilý

Když ve spořce uklízeli.....

Příspěvekod bearandballoonlover » pát 02. zář 2011 16:16:36

Nějaký týden zpátky jsem zargistroval, že v České spořce rozdávají tmavě modré a světle modré balonky na tyčkách...hned jsem zpozorněl a přemýšlel, jak bych si našel záminku tam zajít....
Mezitím jsem občas zahlédl nějaké dítě s balonem, na ulici jsem našel vyfouklý tmavě modrý balon, ale bál jsem se ho zvednout, protože kolem bylo dost lidí...no a když jsem šel za 15 minut stejnou cestou zpět, už tam nic nebylo..... :shock:
Nicméně stejný den se mě podařilo při cestě z práce najít světle modrý vyfouklý, hned u chodníku...Hned jsem po něm skočil. Je ok, umyl jsem ho, lehce vydesinfikoval a je v pohodě! Zcela náhodou se mě zadařilo a šel jsem něco zaplatit na přepážku (ikdyž tam nemám účet), jenže po baloncích jako by se slehla zem....Takže je jasné, že ve spořce uklízeli a vymetli pár balonků z pavučin z pod stolu... :roll:
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Zpět na Rozdávání­ reklamní­ch balónků