Ahoj všem, obuv RENO opět rozdává balónky. Bohužel už ne ty dobrý co byly na podzim (ještě mám jeden schovaný ale i tyto jdou. Navíc taď je větší výběr barev, dřív byly jen červené. Tak hurá na ně!!!
Včera jsem zkusil štěstí v RENO. Paní vyndala pytlík a řekla ať si vemu kolik chci. No bylo my blbý tam zarazit ruku po loket a nabrat hrst, tak jsem (samozřejmě že jsem žádal jako sběratel) vzal ad každe barvy dva. No a pak jsem se zeptal jestli letos nebudou mít zase ty velké červené. No co byste řekli??? BUDOU ba co víc oni už je mají nafasované! Takže jsem poprosil i o ty. Dostal jsem dva. Takže vzhůru do RENA!!!
Získal jsem v RENO krásně velké balónky červené s procenty, jsou to Qualatex 16" (viděl jsem originál balení ), jsou super ale viděl jsem je zatím na cestách jen v ČB!!! Ještě jsem nezkusil nafouknout co nejvíce ale jsou krásně velké, na prodejně je mají nafouknuté ve standardní velikosti. Neví s čím mají tu čest
Objevil jsem sice 2. prodejnu Reno, ale opět ...%.... jen na papíře. Sice tady to uváděné prošení o reklamní B moc neberu, ale červené a značkové mne zaujaly. Mám doma Qualatex 16 bez potisku, no někdy ta kvalita ..... není až tak úžasná....ona je nafukuje Jaimy Looner a většinou jí prasknou ještě před začátkem krčku.... Co to je, že v prodejně je mají na standardní velikost ...??
myslim ze s tou standardni velikosti to bylo mysleno tak, ze vetsinou na prodejnach nevi, ze jde o 16" a jsou proto b nafuneny do velikosti obycejnych, tedy tak 12" max
tak zase mají balónky v obuvi RENO, bohužel malé a obyčejné, podobné jaké měli s tím panáčkem ale pěkné barvy, ještě jsem nezkoušel foukat až praskne jak moc jsou nafouknout, jsou takové ty tvrdší.... chtělo by to nějaké větší balónky