kde jsou štědří-)

Kde, kdy a kdo rozdává balónky. Podělte se s ostatnímy.

Re: kde jsou štědří:-)

Příspěvekod FanThomas24 » sob 25. čer 2011 11:07:51

dragonfly píše:Ahojda,staré balónky DM jsou dle mého názoru lepší,dají se více nafouknout,jsou měkčí a podajné.Potisklé jsou DM zde jsem člověke zde nakupuji.Jsou to balónky od Globosu.Zajímavé je že potiskli i krystalické-většinou jsou pro tisk určeny pastelové.Nové DM balónky jsou všechny oranžové barvy,tvrdší,potisklé 220x DM,značku resp.firmu nepoznám ale tyto balónky jsou,alespoň pro mě nic moc!

Mám zajímavý poznatek. Oranžové DM (200 x dm) balónky mají ve více druzích. Já narazil na dva. Jden druh je velmi podobný klasickým DM barevným balónům, ale pak nabízí ještě další, ty jsou podlouhlejší a tvrdší. Mám totiž pár kusů z JI a pak ještě z Olympie v Brně, taď už bohužel nezjistí který je odkud...
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Re: kde jsou štědří:-)

Příspěvekod chablie » pon 27. čer 2011 19:54:51

FanThomas24 píše:Včera jsem narazil na balonky v HUMANICu. Už se tu o nich psalo. Podle těch co měli už nachystaný na tyčkách, vypadají dobře ;)

Ahoj a v kterém Humanicu? Mám s těmi co byly super zkušenosti, krásně měkoučké a hodně velké, super se nafukovaly :D, rád bych další :D
chablie
Pokročilý
Pokročilý

Re: kde jsou štědří-)

Příspěvekod FanThomas24 » stř 29. čer 2011 18:00:28

Byla to prodejna v Jihlavském CityParku, ale v poslední době jsem je tam už neviděl :(
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod bearandballoonlover » stř 13. črc 2011 7:40:25

Všimli jste si někde v drogerii...že firma Nivea slaví nějaké kulaté výročí...a v naší malé jednoťácké drogerii dostali takový stojan Nivea, kde byly krásné plakáty a nějaké krémy a šampony a nahoře byly na tyčkách modré neprůhledné balonky s potiskem Nivea (ten typ, jaký kdysi mělo Tchibo)...
Byl jsem z toho dost v šoku, taková zaprdlá drogerie a balonky! :-) Měli tam tak 10 kousků, chtěl jsem se zeptat, jestli mají nenafouklé, ale nějak jsem to nedal a nafouklý jsem neměl odvahu vzít...Jen jsem si představoval, jak je tam prodavačky a prodavač nafukovali...
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod Kaballcz » stř 13. črc 2011 21:51:30

Tchibo jsou super,ještě jich pár mám,ale stárnou...
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod bearandballoonlover » čtv 14. črc 2011 7:29:20

No, tak ten stejný typ má teď Nivea!!! :shock: Jenže jich určitě nebude taková záplava jako u Tchiba...snad jen v nějakým velkým obchoďáku typu Tesco apod.
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod dragonfly » čtv 14. črc 2011 14:04:12

Kaballcz píše:Tchibo jsou super,ještě jich pár mám,ale stárnou...

Balónky Tchibo tak zestárli,že nejsou již k použití,a to jsem je získal loňský rok.Mám na mysli balónky Tchibo,tmavě modré,s oranžovým nápisem,velká velikost-dali se hodně nafouknout.Již jsem to psal někde ve fóru-je to ten materiál,který pracuje a časem se rozkládá. i při správném skladování byli jednotlivé kusy jakoby slepenni k sobě,když jsem je opatrně rozdělil a zkoušel nafouknout,krabatěli a vypoukli se-nebyli k použití.
dragonfly
Pokročilý
Pokročilý

Re: oranžové DM

Příspěvekod bearandballoonlover » čtv 28. črc 2011 16:53:31

Tak jsem konečně vyzkoušel oranžové DM balonky 200 prodejen, a myslím, že jsou dobré!!!! ;)
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod BalloonBazar » čtv 15. zář 2011 15:40:00

Už to tu padlo, tak jen předložím důkaz. DM oranžády jsou opravdu ve více druzích viz. foto. Dva vlevo jsou delší tvrďáci a dva vpravo mají velmi podobný chrakter jako klasické barevné a námi milované DM,tedy měkčí a velmi pevné.

Obrázek
Obrázek
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod bearandballoonlover » pon 19. zář 2011 18:21:35

Jde poznat, že ty měkčí mají větší baculaté tělíčko, takže musí být lepší...tvrďáky musí člověk rozfoukat a roztáhnout, ale někdy ani to nepomůže.
Já jsem dostal napoprvé jen 2 oranžáky a jeden mě hned prdnul, ale druhý už byl fajn! ;)
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

PředchozíDalší

Zpět na Rozdávání­ reklamní­ch balónků