kde jsou štědří-)

Kde, kdy a kdo rozdává balónky. Podělte se s ostatnímy.

Re: kde jsou štědří-)

Příspěvekod BalloonBazar » pon 10. říj 2011 16:57:41

Tak zase tu byl Strojírenský veletrh v Brně. Letos to byla ale balónková mizérie, možná to ale bylo tím že jsem tam byl poslední den. Je ale s podivem, že většina rozdávaných balónků byla naplněna heliem!!! Na tyčce tam byly snad jen jedny, ale pánové, ty byly! Velikost jako bílé O2, jen my přišly buclatější. Bohužel, ale nemám letos ani jeden... Nebyl jsem tam jako jindy sám...
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod bearandballoonlover » stř 12. říj 2011 16:45:36

To víš, je krize....Já byl před lety také na veletrhu v Brně...byl jsem tam sám a šel jsem na čumendu a taky na balonky....A co čert nechtěl, hned jsem potkal příbuzného, kterého jsem neviděl několik let...takže se na mě nalepil a bylo po srandě. Domů jsem si neodnesl ani samotnou tyčku... :x
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod BalloonBazar » pát 21. říj 2011 19:05:06

Tak to byla smůla, no ale já neteskním, mám ještě nějaký z dřívějších veletrhů :D
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod BalloonBazar » úte 24. dub 2012 14:16:44

Ahoj všem,
tak DM drogerie změnala popis na oranžových balónech. Bohužel jsem je viděl jen z dálky anevím co tam přesně je. Popis má tvar čtverce (no ono asi záleží jak moc se balónek nafoukne ;) ) a je v něm něco jako 20 nebo tak něco. Budu muset asi zase vyrazit na lov. V poslední době jsem z výmluvou že jsem sběratel nabral cca 500 ks a proto jsem musel na čas přestat, abych je taky stíhal "spotřebovávat" :D
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod BalloonBazar » sob 02. čer 2012 9:25:02

Takže nové DM už mám. Viz. článek Jak získat balónky na BB. Tyto oranžové mají značně odlišný materiál, než ty minulé. Velikost je cca stejná, ale jsou tak nějak jinak průhledné. Nevím přesně jak to popsat. No uvidíme jaké budou v praxi.
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Kaballcz » čtv 14. čer 2012 21:39:54

Ahoj,
návod jsem četl, ale aniž bych chtěl rejpat, nevím, jestli je tohle úplně dobrý... Sám to vzrušení znám, i jeho cenu, člověk nakoupí věci, který vůbec nepotřebuje a nakonec u pokladny... špatná konstelace a nic, zaplatí a odejde... 8-) (kdyby si ty balónky koupil, tak je jich víc než kdy vyžebrá :lol: )
Mě přijde, že čím víc se to bude šířit, tím hůř. Beru to třeba podle videí na youtube, zdá se mi, že tam poslední dobou nic zajímavýho, kromě pár komerčních upoutávek není. Jak je tam nějaký normální amaterský video, ty mají prostě svoje kouzlo, právě proto, že ty lidi netušej, že to co dělaj může někdo brát trochu jinak, naveze se pod to nějakej "úchyl", kterej začne oplzle psát, please sit popp apod. načež video zmizí, nebo je z něj soukromý...
Je to jen názor, neber to nějak osobně, už takhle je tady "živo"
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod BalloonBazar » sob 16. čer 2012 9:39:15

Ahoj,
díky za názor. Nemyslím si tak úplně, že tímto návodem rozšířím řady "vyžebrávačů" spíš jen dodám sebedůvěru těm současným. Můj názor je, že nikdo nový se po přečtení návodu na tuto cestu nevydá, aniž by to už dříve neměl v sobě. Co se příkladu na YT týče. Bohužel vždy se najde někdo kdo to druhým zkazí, protože v daný moment myslí asi níže položeným orgánem, než je mozek. Myslím, že na něco podobného dojel se svým sběratelským webem Fantomas.
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod BalloonBazar » čtv 13. zář 2012 17:11:51

Tak jako každý rok jsem navštívil strojírenský veletrh v Brně. A jestli vždy píšu že je to čím dál větší balónková mizérie, tak letos to byla opravdu ale mizerná mizérie. Balónky dávalo tak málo firem že bych je na prstech jedné ruky spočítal. Já osobně jsem si dovezl jen čtyři. Jedna firma dávala nenafouklé, tak jsem hrábl do dózy a kolegům řekl, že to je pro malou... Ono to tak ve finále i dopadne :)
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Ghost333 » pát 12. říj 2012 11:09:09

Nevím kam to napsat tak to píšu jsem. Dnes jsem byl na pohovoru a vedle měli DM prodejnu, tak mě to nedalo a šel jsem se tam podívat, za účelem získat pár balonků. Byl to můj první pokus o získání balonků, byl jsem nervozni a cca pul hodiny tam jak blb preslapoval a nakonec jsem se zeptal a vyfasoval jsem malou taštičku, při přepočítání to bylo 70 kusů. Ty co se bojí si říct o balonky tak se nebojte, oni vám hlavu neutrhnou :D:D:D
Ghost333
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod BalloonBazar » ned 14. říj 2012 11:46:42

Gratuluju!!
Jaký balóny to byly? U nás jsou tři prodejny DM a v každý mají jiný. Jedna má klasický barevný (ty jsou nejlepší), druhá oranžové 200x dm a třetí takové průhledně oranžové 20 let DM a ty stojí za pendrek...
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Rozdávání­ reklamní­ch balónků