kde jsou štědří-)

Kde, kdy a kdo rozdává balónky. Podělte se s ostatnímy.

Re: kde jsou štědří-)

Příspěvekod Ghost333 » ned 14. říj 2012 18:40:18

klasický barevný ty jsou nejlepší. Tady přikládám fotku Dm balonků, pro ty co se chtěji pokochat :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ghost333
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TheHamlic » stř 17. říj 2012 18:33:43

Ahoj, moc pěkný balonky! Tak jich pár mám ale moc štědří ke mě nebyli:-(, když jsem si o ně říkal...
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod BalloonBazar » pon 08. dub 2013 15:06:20

Ahoj, tak jsem si zajel do Brna na Autosalon. Byla to celkově mizerie. Jak auta, tak balónky. Jako vždy dávali výborné a vcelku veliké balony u Constructu. Dobré dával i ŠkoFin a Ford. Jinak nic moc.
Jo a nová Octavia není špatná ;-)
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod BalloonBazar » pát 11. říj 2013 17:46:46

Ahoj, tak jsem v týdnu navštívil Strojírenský veletrh v Brně. Jestli jsem už dřív psal že to byla balónková mizerie, tak nevím co psát teď. Nebylo tam prakticky nic. Jo, jo kde jsou ty dobykdyž jsem si tu jako středoškolák pořídil solidní zásobu ;-)
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Lexi » pon 14. říj 2013 15:16:38

Ghost333 píše:klasický barevný ty jsou nejlepší. Tady přikládám fotku Dm balonků, pro ty co se chtěji pokochat :)

Pěkné, já se párkrát odhodlal, ale spíš jsem dostal jen ty klasické oranžové, které jsou taky super, ale na ty barevné mám zálusk. Posledně to moc nedopadlo, slečna říkala, že nějak nemůže rozdávat, že se mám zeptat příště, tak to bylo takové trapné, buď tam měla vedoucí, nebo nevim. Možná už je to profláknuté? :roll:
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod BalloonBazar » stř 16. říj 2013 17:23:48

Tak to mě v DM pomáhá již zmíněné kafe ;) Ty barevné balóny za těch pár desítek korun stojí a ještě jsem neslyšel ne.
Je ale zajímavé že větší úspěch jsem měl v zapadlejších pobočkách. Ve Vaňkovce je to oničem... Jo a kafčo je i cesta k velkým červeným v RENO ;) :shock: :D
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Lexi » čtv 17. říj 2013 14:15:32

Jo a jak to kutíš? Jako sběratel? To se mi moc nechce, no..
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod BalloonBazar » ned 27. říj 2013 12:21:13

Řeknu, že máme doma oslavu a že kupované balónky jsou drahé a stojí za starou belu, zatímco ty jejich vydrží a jsou pěkně barevné. Což je vlastně i pravda :)
Poprosím o trochu víc, většinou jdou dozadu něco přinesou já poděkuju a jdu. Nebo to naloži u kasy a ptá se jestli stačí. Každopádně s tímto systémem můžeš chodit
opakovaně na stejnou pobočku. Idelální doba je před Silvestrem a nebo dnem dětí. Na tyto akce se to dá lehce svádět ;)
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod chablie » úte 04. srp 2015 12:51:53

ahoj

tak nově jsem sehnal balónky v Humanic, mají černé a oranžové, černé super, měkoučké a dobře se nafukují, klasika je dm, tam to nezklame a pak kde mají stánek ING banky, mají oranžové balónky a jdou pořádně nafouknout než prasknou, jsou odolné a vydrží hodně, až překvapivě,
A pro ty bojácné, opravdu to nic není, zeptat se na pár balónků i bez nákupu, prostě do sbírky nebo na párty že to udělá reklamu, že se bude foukat do prasknutí, někdy se krásné prodavačky jen tak zeptám, jestli ona ráda nafukuje :D, je super když se rozpovídá, někdy se ukáže že některá by si zablbla :D
Takže vždy když někde vidím že mají balónky jdu si říct, hlavně mimo mé město, ty lidi už neuvidíš nebo za dlouho, a hlavně málokdo ví o této úchylce, takže směle do sbírání reklamních balónků
chablie
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod killom » čtv 27. srp 2015 22:00:02

Jo a víte kolik je DM drogerií v Praze? :D Úplný ráj, stačí zajít do každé prodejny jednou. Jinak kvalita DMek je velice dobrá.
killom
Znalec balónků
Znalec balónků

PředchozíDalší

Zpět na Rozdávání­ reklamní­ch balónků