Sbírání reklamních balónků

Kde, kdy a kdo rozdává balónky. Podělte se s ostatnímy.

Sbírání reklamních balónků

Příspěvekod FanThomas24 » ned 13. bře 2011 16:58:58

Dobrý den,

rád bych se zeptal jestli někdo z Vás sbírá reklamní balónky. Chci je taky začít sbírat, tak mě zajímá jaká je možnost vyměňování, popřípadě na zkušenosti a postřehy, jako například skladování atd...
Předem díky za odpovědi.
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Re: Sbírání reklamních balónků.

Příspěvekod bearandballoonlover » pon 04. dub 2011 17:39:16

Ahoj. Klidně rád nějaké balonky vyměním. Mám tedy nejvíce reklamní balonky s různým potiskem...Zajímalo by mě, jestli jen balonky sbíráš nebo jsi taky "looner" :shock: Už dřív mě napadlo, že určitě musí existovat sběratelé balonků (stejně jako někdo sbírá prospisky, pivní tácky nebo cokoliv jiného).
Myslím, že nejlepší skladování je v nižší pokojové teplotě (15- 20 stupňů), pořádně zabalené (aby nebyl přístup vzduchu, možná by stálo za to je balit vakuově) a aby byly mimo sluneční záření!
Už máš nějakou sbírku? Kde sháníš/kupuješ?
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod FanThomas24 » čtv 07. dub 2011 18:15:04

Ahoj, já teda zatím začínám. Nemám toho moc, spíš asi zatím tu klasiku: Reno, Oresi, O2, Volksbank, Billa (ty nové 20 let čerstvosti) těch mám dost cca 30. Rád by jsem sehnal balóny měst a krajů. Zatím jsem ale nesehnal ani svoje domácí. Jihlavské infocentrum mělo balónky vyprodané... Taky by mě zajímaly automobilky.
No a na otáku jestli jsem looner musím odpovědět že ano ;) ALe protěškem to není opětováno, zkusily jsme to ale nabavilo ji to a ani jeden z nás si to tak neužil :( :( :(
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Kaballcz » pát 08. dub 2011 22:05:37

http://aukro.cz/balonky-barevne-skoda-a ... 79678.html
Tady jsou nějaký za pár korun,nevíte někdo jaký jsou?Velikost,kvalita?
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod FanThomas24 » sob 09. dub 2011 11:54:09

Tak téhle aukce jsem si všiml. Škoda změnila logo tak se asi zbavují starých věcí. Cena mi přijde dobrá, ale poštovné je přehnané... Při nižší verzi to pak hodí 2,60 Kč/kus. Kousek od baráku méme prodejnu škodovek, tak se tam zkusím přeptat, třeba mi je taky prodají, nebo dají :)
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod bearandballoonlover » sob 16. dub 2011 17:33:26

nemáte někdo tyhle z intersparu????
http://www.youtube.com/watch?v=5ylJOOSRfng
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod FanThomas24 » ned 17. dub 2011 15:28:12

Tak od dealera Škody v JI jsem získal TŘI balónky :( mají ještě staré logo a navíc jen monochromatické. No nic autosalon na BVV se blíží, tak třeba aspěju tam.
Ty z Intersparu vypadají velmi pěkně, pokud by někdo nabízel tak si také vezmu. Díky.
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Re: Sbírání reklamních balónků

Příspěvekod tball » úte 19. črc 2011 15:04:45

Pěkný den, nevěděl jsem, kam přesně tohle zařadit, tak třeba sem. Je to prostě ,,jen" jeden ze zážitků :) .
Byl jsem v našem ostravském městském infocentru a samozřejmě už dlouho vím, že tam mají i balónky s potiskem názvu města. Cena 7 Kč/ks, takže mě to logicky nikdy nějak nebralo. Ale dneska jsem si řekl, že si udělám radost. Šel jsem tam kupovat vstupenky na Shakespearovské slavnosti a zároveň ještě nějaký další městský upomínkový předmět, tak jsem si ani nepřipadal moc blbě, když jsem se zeptal, jestli by našla cca 15 fialových balónků s tím potiskem, navíc jsem tam byl sám... Tak slečna hledala a hledala, nakonec teda našla celkem 11 balónků v různých barvách, více neměli, tak jsem je vzal. No ne že bych měl nějakou extra radost z těch balónků, ikdyž samozřejmě co je doma, to se počítá :D , ale bylo moc hezké pozorovat slečnu, jak je pořád přebírá a počítá, protože musela do pokladny zadat každou barvu zvlášť... :oops:
Každopádně nelituju toho a když už jsem u toho - někdo tady psal, že sbírá balónky měst a obcí, takže kdyby chtěl nějaké ty ostravské, mám je a možná bych je i poměnil, podle toho za co. Případně se můžu stavit ještě do jiné pobočky pro další. Jsou myslím červené, bílé, modré, zelené metalické a fialové metalické. Velikost tak standardní. ;)
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod FanThomas24 » čtv 21. črc 2011 15:41:47

Ahoj,
samozřejmě že mám zájem! Rád nějaké vyměním. Měl by jsem zájem o jeden od každé barvy. Písni mi SZ co za ně budeš chtít, jestli taky něco sběratelského, nebo něco spíš loonerského, třeba velké červené od Rena, nebo Billu ;) Nabídku mám širokou.
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod lydialooner » sob 04. lis 2017 23:56:42

FanThomas24 píše:Dobrý den,

rád bych se zeptal jestli někdo z Vás sbírá reklamní balónky. Chci je taky začít sbírat, tak mě zajímá jaká je možnost vyměňování, popřípadě na zkušenosti a postřehy, jako například skladování atd...
Předem díky za odpovědi.
lydialooner
Pokročilý
Pokročilý

Další

Zpět na Rozdávání­ reklamní­ch balónků