Loonerworld.de

E-shopy a klasické obchody s balónky.

Loonerworld.de

Příspěvekod bez_nicku » čtv 30. zář 2010 13:31:07

Dnes jsem obdržel zásilku od Loonerworld.de a nedá mi to se podělit o velmi kladnou zkušenost.
Ačkoli e-shop není nejlevnější, má v nabídce slušný výběr kvalitního zboží.
Udělal jsem objednávku cca 75 ks různých druhů a přišlo asi 80 ks + 40 ks různých malých reklamních jako bonus.
Tedy o něco více než jsem čekal. Zásilka přišla letecky dva dny od objednání.
A pro někoho zde možná důležité info - v krabici, naprosto inkognito, pouze s razítkem s adresou soukromé osoby.

Mohu tedy jen doporučit
bez_nicku
Pokročilý
Pokročilý

Re: Loonerworld.de

Příspěvekod bony_2 » pon 13. pro 2010 0:21:49

Chtěl bych se zeptat,kolik stálo poštovné.Na Loonerworld.de uvádí většinou při větším množství 6,50 Euro pro EU.Máte také někdo zkušenosti s topballoon.de? Díky moc.
bony_2
Nováček
Nováček

Příspěvekod dragonfly » sob 22. led 2011 11:57:44

bony_2 píše:Chtěl bych se zeptat,kolik stálo poštovné.Na Loonerworld.de uvádí většinou při větším množství 6,50 Euro pro EU.Máte také někdo zkušenosti s topballoon.de? Díky moc.

Nechával jsem si posílat z topballon.de respektive z Ebay jejich obchodu http://stores.ebay.de/loonergirl1104 neobjednával jsem to já ale kámoš protože PAYPAL a tyto finanční transakce-nic pro mě.Mohu jenom doporučit.cena balonků v objednávce 23,39 euro plus balné a přepravní a manipulační polatek 13 euro.Záleží na každém.Ale mam balonky které chci.
dragonfly
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Lexi » stř 07. bře 2012 23:08:34

ahoj, tak jsem taky vytvoril objednavku. Respektive jsem to asi podelal, neb jsem myslel, ze si tim hazu zbozi do kosiku, kde uvidim soucet a budu pripadne moct neco zrusit. Ted tam na me vyskakuje ze mam zaplatit, nicmene neni z ceho. Paypal teprve zarizuju, reespektive se s nim ucim a chystam se na prvotni prevod penez. Nevite jestli ty objednane veci jdou nejak zrusit a jak?
Diky moc..
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod bearandballoonlover » ned 18. bře 2012 10:13:25

...pokud jsi to ještě nevyřešil, klidně bych jim napsal email, omlouvil se a vysvětlil to...
Taky jsem se chtěl zeptat, jestli by šlo s někým něco spoluobjednat a pak se podělit o poštovné atp.
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod Lexi » ned 18. bře 2012 12:02:12

ahoj, uz jsem to vyresil, napsal jsem e-mail, neco ve zneni, ze jsem jen trouba a objednavam poprve.
Jinak paypal uz je rozchozeny, jen cekam az budou nejake penize navic. Postovne zas takova hruza neni, chteji tusim kolem ctyr euro, to je stovka...
Spis zbozi maji docela drahe, ale oproti trhu v cr je to porad pohoda, nejen co se tyce ceny, ale i sortiment je nekde jinde. Zvlastni, ze se k nam tyhle balonky vubec nedostavaji. Vsude jsou ke koupi jen tragicky male 11" na kusy a pokud uz ma clovek stesti, ze natrefi na baleni, ktere ja osobne preferuju, tak jde o nejakou cinu, pripadne max 12" a stejne nejsou hezky.
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod topictonda » čtv 22. bře 2012 15:46:11

Ahoj,
jak jsem psal na starém foru, obchod loonerworld.de můžu jenom doporučit. Nakupoval jsem u Alexandra asi 10x a vždy jsem s ním komunikoval i mailem v mé lámané angličtině. Vše jsme vždycky vyřešili k oboustranné spokojenosti. Jednou jsem si s ním domluvil dodání balonků, které vůbec na ebayi nenabízel, objednal mi je někde u dodavatele a poslal mi je. Bohužel poslední dobou už mě jeho nabídka tolik neláká. Za 1. už mám těch balonků přeci jen moc a 2. nabídka se moc nemění. Jinak chystám se část sbírky rozprodat, jen je musím napočítat, nafotit a napsat nějakej popis (bude to většina notoricky známejch balonků od prověřených značek - Belbal, Tuf-Tex, Qual, Unique atd.) Určitě je dám sem do inzerce.
A s cenama je to přesně jak píšeš. Není to rozhodně "za lidovku" ale fakt se dají koupit krásný balony. U nás je výběr neskutečně omezenej. :x
topictonda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Lexi » sob 19. říj 2013 20:11:44

Nevíte jak je to se zasíláním do ČR? Koukal jsem na země kam zasílá a ČR jsem tam nikde nenašel...Slovensko ještě jo :-/ Mimochodem, z .de by to nemuselo být proclené, ne? A balík byl neoznačený?
Díky!
Lexi
Looner guru
Looner guru

Zpět na Kde koupit balónky