Chtěl jsem si udělat trochu radost a tak jsem se vydal na menší nákup po Praze. Vzal jsem útokem papírnictví, kterých jsem prošel snad deset. Bohužel, všude jen kusové balonky a ty mě příliš nelákají, nejspíš jde o klasické, malé 10". Nicméně na Karlově náměstí, jak je václavská pasáž je vevnitř v průchodu papírnictví, kde mají balení super velkých balonů. Bohužel jsem u sebe neměl tehdy prachy, tak jsem je nemohl prubnout a navíc za pokladnou byly dvě slečny, tak byly v přesile, no, někdy se na ně chystám:)
Pak jsem se stavil do zázemí eshopu mojeparty.cz. Výběr z balených nic moc, něco se tam dá vybrat, ale je to dost zmatečně uspořádané a balonky jsou po celém obchodě různě mezi dalšíma peripetiema na oslavy, tak to ztěžuje hledání. Nicméně koupil jsem tam tři balíčky, až doma jsem zjistil , že jsou značky Unique, všechny 12" a jdou krásně nafuňet:)
Ceny vyšší, ale co bych pro tuhle zálibu neobětoval:)
Jinak, máte to taky tak, že už snad nakupujete jen pro ten pocit z "lovu"? Mám ve skříni zásobu balonů na několik životů, na většinu jsem ještě ani nesáhl, většinou nafouknutý jen jeden kus z balíčku na zkoušku a některé dokonce neotevřené