České e-shopy

E-shopy a klasické obchody s balónky.

České e-shopy

Příspěvekod topictonda » úte 03. srp 2010 9:53:56

Ahoj balonkáři, po dlouhé pauze jsem zpět :-)

našel jsem další 2 český eshopy s docela slušnou nabídkou balonků
http://www.upavoucku.cz/katalog.php?str ... orie=64985
http://pro-party.cz/cs/katalog-party-zb ... ky/?page=1
topictonda
Pokročilý
Pokročilý

Re: České e-shopy

Příspěvekod bez_nicku » úte 03. srp 2010 14:38:04

Ty ceny českých e-shopů jsou při nejmenším nechutné... :?
bez_nicku
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod dragonfly » sob 22. led 2011 12:08:03

Dříve jsem nakupoval na www.ebalonky.cz je to firma ERA-PACK CHrudim a nabízí balonky firmy QUALATEX,s níž jsem byl velmi spokojen.První dva balíčky mi byli spolu s objednaným zbožím zdarma přidány různé vzorky-balónky různých tvarů a velikostí.Kaňkou je že mají balonky po 100 kusech-klasické 11" , ty větší a dražší např. 16" po 25 kusech nebo 50ti.Takže buď objednat 100kusů v pytliku a podělit se s někým.Nedávno mi přišel email z ERA PACKu,že upravují ceny/samozřejmě v dnešní době nahoru/ a výsledné ceny už jsou dost drastické.
dragonfly
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod krka » úte 08. úno 2011 7:51:29

Začínám se v příspěvcích trochu ztrácet a ani jsem nemohl dopátrat svůj o balonky.cz.
Pak jsem to našel v pokračování Papeterie Vaňkovka, je to i odkaz na anyloner a dragonfly.
Musím trochu a postupně poopravit názor na balonky.cz (doufám, že mne nezklamou).
Poptal jsem je na balonky na Valentýna dle inet nabídky, trochu i telefonicky konzultoval dřívější potíže s životností reklamních, paní se samosebou divila, ale o to nejde. Návštěva u nich v prodejním skladu mne ohromila, u vstupu stohy sad s heliem na paletách, po okolí kupy balonků, sklad rozhodně plochou větší než Era pack (-Qualatex, ale tam to bylo hustěji naskládané). Byly tam narozeninové odstupňované po roce a pak po desetiletí, dole vykukovaly obří. Paní byla trochu nervózní, ale pak ji vypomohla kolegyně. Koupil jsem 33 cm s potiskem na Valentýna (kus za 5 celkem dobrý) sice část jsou metalické a to není můj typ.
Do Valentýna ještě něco chybí, tak jsem o víkendu na zkoušku nafoukl jeden, nic přehnaně velkého, spíš na odzkoušení životnosti.
Takže u mne zatím dobrý, velikost i cena. Opravdu jsou to Belbaly, vytahovaly to z origo sáčků.
Možná jsme předtím jako reklamní měli nějaké staré přeleželé.
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » úte 15. úno 2011 10:30:54

Chtěl jsem si udělat trochu radost a tak jsem se vydal na menší nákup po Praze. Vzal jsem útokem papírnictví, kterých jsem prošel snad deset. Bohužel, všude jen kusové balonky a ty mě příliš nelákají, nejspíš jde o klasické, malé 10". Nicméně na Karlově náměstí, jak je václavská pasáž je vevnitř v průchodu papírnictví, kde mají balení super velkých balonů. Bohužel jsem u sebe neměl tehdy prachy, tak jsem je nemohl prubnout a navíc za pokladnou byly dvě slečny, tak byly v přesile, no, někdy se na ně chystám:)
Pak jsem se stavil do zázemí eshopu mojeparty.cz. Výběr z balených nic moc, něco se tam dá vybrat, ale je to dost zmatečně uspořádané a balonky jsou po celém obchodě různě mezi dalšíma peripetiema na oslavy, tak to ztěžuje hledání. Nicméně koupil jsem tam tři balíčky, až doma jsem zjistil , že jsou značky Unique, všechny 12" a jdou krásně nafuňet:)
Ceny vyšší, ale co bych pro tuhle zálibu neobětoval:)

Jinak, máte to taky tak, že už snad nakupujete jen pro ten pocit z "lovu"? Mám ve skříni zásobu balonů na několik životů, na většinu jsem ještě ani nesáhl, většinou nafouknutý jen jeden kus z balíčku na zkoušku a některé dokonce neotevřené :)
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod skladnicek » sob 19. úno 2011 2:17:49

Po dlouhé době ahoj všem, já kupoval přes e-shop Globosu, a spokojenost jak cenově, tak se zbožím. Vše důkladně a zvlášť zabaleno i s cedulkou co je co, asi druhý nebo třetí den. Jen doporučuju.
skladnicek
Nováček
Nováček

Příspěvekod dragonfly » sob 19. úno 2011 18:34:10

Ahoj všem! Z Globosu jsem nedávno také objednával nějaké dekorační balónky a taky pastelové koule,celkově s poštovným a balným to bylo cca 7 stovek. poměrně spokojenost.Zajímalo by mě která firma poskytuje resp.vyrábí balónky pro firmu BILLA(připravuje na potisk),myslel jsem že právě Globos,ale při podrobném zkoumání materiálu mi to nějak nesedí.Když v Bille rozdávali reklamní balónky,pár jsem taky získal-žluté a červené-byli super-dali se hodně nafouknout a i při pořádném nafouknutí si drželi svoji měkkost.Paráda.Potom sem tam šel ještě jednou,dýl,a získal taky pár kusů(billa 200 prodejen),ale už to nebylo ono,nebyli tak měkké jako ty z té první(asi vyrobené)série.Proto jsem chtěl z globosu stejné(potisk mě nezajímá)ale nevyšlo to.Možná to patří do fóra"rozdávání reklamních balónků"ale budiž. Jinak Lexi jak psal o množství balónků co má doma,tak jsem na tom podobně.Mam velké množství Qualatex,Globos,Belbal,reklmních,NONAME balónky,donuty,kytky různé velikosti a tvary,některé ještě netknuté,některé již načnuté a vyzkoušené.Tké jsem vypozoroval že u NONAME balónků na nich začíná pracovat "zub času" nebo je už vlastně zničil.Qualatex Globos v pohodě-jakoby nestárnou,Belbal zatím taky ale mam je krátce.U NONAME balónků při začátku nafukování na některých místech udělají světlé bublinky-vypouknou se-nelze dále nafukovat-balónek je silně nepravidelný a praskne.Celé balíčky těchto starších NONAME balónků koupených v různých papírnictvích a hračkářstvích je znehodnoceno.Většinou jsou to menší balíčky po 6 nebo 10 kusech.Ale také ne všechny NONAME.Na netu lze najít,že některé balónky z přírodního latexu se začínají velmi brzy "rozkládat"tzn.mají velmi nízkou životnost.Jsou to tzv.rozložitelné resp.recyklovatelné balónky.Přito jiné od známých značek vydrželi ve skříni při stejně správném skladování bez úhony.Tolik tedy mé zkoumání materialů,který je pronás balónkáře velmi důležitý.
dragonfly
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod dragonfly » sob 19. úno 2011 18:48:41

O životnosti balónků třeba toto-přinejmenším zajímavé.Snad bude fungovat odkaz. http://www.ceskyjezisek.cz/download/Ekologie.pdf
dragonfly
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Kaballcz » úte 08. bře 2011 22:32:46

Taky jsem kupoval u Globosu a spokojenost,největší pastelový koule,jako ty první z Billy nejsou,ale jdou pěkně nafouknout a dost vydržej,za ty peníze myslím není o čem.
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod killom » čtv 01. kvě 2014 16:52:17

http://www.mojeparty.cz/
Je to u metra Strašnická v Praze
mají tady velké snad 30" za 75,- plus mínus ;-) a jsou velice kvalitní. Vydrží pořádného chlapa (110kg) bez problému.
killom
Znalec balónků
Znalec balónků

Další

Zpět na Kde koupit balónky