Pěkný den, nevěděl jsem, kam přesně tohle zařadit, tak třeba sem. Je to prostě ,,jen" jeden ze zážitků

.
Byl jsem v našem ostravském městském infocentru a samozřejmě už dlouho vím, že tam mají i balónky s potiskem názvu města. Cena 7 Kč/ks, takže mě to logicky nikdy nějak nebralo. Ale dneska jsem si řekl, že si udělám radost. Šel jsem tam kupovat vstupenky na Shakespearovské slavnosti a zároveň ještě nějaký další městský upomínkový předmět, tak jsem si ani nepřipadal moc blbě, když jsem se zeptal, jestli by našla cca 15 fialových balónků s tím potiskem, navíc jsem tam byl sám... Tak slečna hledala a hledala, nakonec teda našla celkem 11 balónků v různých barvách, více neměli, tak jsem je vzal. No ne že bych měl nějakou extra radost z těch balónků, ikdyž samozřejmě co je doma, to se počítá

, ale bylo moc hezké pozorovat slečnu, jak je pořád přebírá a počítá, protože musela do pokladny zadat každou barvu zvlášť...
Každopádně nelituju toho a když už jsem u toho - někdo tady psal, že sbírá balónky měst a obcí, takže kdyby chtěl nějaké ty ostravské, mám je a možná bych je i poměnil, podle toho za co. Případně se můžu stavit ještě do jiné pobočky pro další. Jsou myslím červené, bílé, modré, zelené metalické a fialové metalické. Velikost tak standardní.