Balonky, nafukování a moje partnerka

Jak a čím nafukovat, zavazovat, praskat...

Re: Balonky, nafukování a moje partnerka

Příspěvekod bez_nicku » úte 18. říj 2011 16:31:29

Koukám, že spoustu z Vás zajímá, kam se svojí sbírkou v případě partnerky. Já jsem to kdysi vyřešil tak, že když partnerka náhodou objevila moji sbírku, prostě jsem zalhal a krásně to prošlo. Vim, že lhát se nemá, tak nikoho nechci navádět. Takže v případě objevení stačí říct, že jsem si tím dříve přivydělával, tedy dobře koupil, draze prodal třeba na aukru. No a to co vidí mi zbylo... :roll:
bez_nicku
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Lexi » úte 18. říj 2011 18:14:25

tohle reseni asi nebude to prave orechove, navic by to ani neznelo uveritelne, navic nejjednodussi zpusob jak zazit to, ze se to prokecne nekde mezi lidma, coz bych dost nerad...
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod Kaballcz » čtv 20. říj 2011 0:16:53

Nafukování mě úplně nebaví,ale je fakt,že se člověk těší až to bude...Nejlepší je prostě likvidace 8-) Jinak před ženou nic neschovávám,ale pomalu bude muset nějakou skrýš vymyslet,protože holka už na Ježíška asi nevěří a dá se čekat,že bude slídit.
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod BalloonBazar » pát 21. říj 2011 19:00:02

Pokud máte malou ženu a vysokou skříň, je po problému :D
Ještě používám skrýš ve sklepě, ale v případě "akutní potřeby" není moc po ruce ;)
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod krka » úte 27. pro 2011 10:34:40

S těmi příspěvky je to (celkově) slabota....
Otevírat tradičně vlákno balonky a Silvestr letos nebudu, jednak nevím, jak to bude u mne samého, jednak ostatní nic, popř. jen chtěli ale nic se neuskutečnilo.
Zkusím odkrýt další příběh....některé popisy okolí poupravím, ale vlastní podstata zůstane tak jak byla.........
Jednou takhle na chatě venku po obědě, posedáváme, spíše partnerka (manželka) polehává na skládacím křesílku, téměř už pospává.
Já žmoulal pod trikem oblíbený balonek "obličejík" a nějak na to přišla řeč. A ona prý "tak ho nafoukni", já zase "nafoukni ho Ty".
Podotýkám, že v ospalosti je nevrlá ke všemu a k B dvojnásobně. Navíc bylo po poledni, venku, mohl jít kdokoliv okolo........
Náhle ke mně zašmátrá její ruka a naznačuje, ať B jí podám. Dostává ho a hned začne s vervou do něj zplna foukat.... Rychle naplní vlastní kulatý objem a ona opakovaně mačká krček "prý aby do kulaté části dostala co nejvíce vzduchu". Objem kulatého je celkem daný, a tak nafukuje a mačká, pak už jen nafukuje a nafukuje.
Celkem jede stále bez zábran, občas prohodí, ať ji nepozoruji....... já to dělám stále z větší vzdálenosti. Záměr se zdá být jasný, krček už je plný, postupně to jde tíž a tíž, zavírá oči, jen občas lehce okoukne postup.........a pomalými dávkami tam pumpuje pusou další vzduch.
Bohužel to neudrží, B se vysmekne a poletuje okolo, aby nakonec spadl jako neforemná žužva.
Rychle ho zvedám z trávy, 2 x profouknu, aby se stáhl a podám jí ho s pokynem "znovu". Opět ho plní pusou, stále nafukuje a nafukuje, z kulatého jde rychle do krčku, balonek je napnutý a velký, stále se zavřenýma očima přifukuje až do fáze max - prásk a B se rozletí na kusy.
Rychle vytahuji další a pokyn "znovu". Chvíli ho jen nechává prohoupat u pusy, jako že fouká, ale vedle. Sice se tváří na spaní, ale za chvíli opět naplno nafukuje.
Dotáhne ho do velkého rozměru, zaváže a pohodí do trávy. Rychle ho beru a uložím do krabice, aby dotykem o trávu nepraskl.
Bohužel po chvíli ho vítr pohodí do trávy, prásk a je po něm..........
Další stejný už bohužel nemám........
Naposledy upravil krka dne čtv 29. pro 2011 13:10:21, celkově upraveno 1
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod topictonda » úte 27. pro 2011 13:43:39

To krka: parádní příběh, tiše závidím!

S přítelkyní vytahujeme balonky jen doma, maximálně občas nějaké vezmu na dovolenou. Občas si nějaké nafouknout někde na klidném místě venku bych taky chtěl, ale zatím jsem se neodhodlal. :oops:

Ikdyž outdoorové balonkaření je asi spíš pro poppery.

S tím schováváním balonků je to dost ošidné, teď si ale nestěžuju, bydlíme s přítelkyní sami v bytě, takže mojí sbírku (a je toho plná velká krabice cca 50x80x40) mám prostě ve skříni. Jinak pohotovostní zásoba je vždycky připravená v nočním stolku u postele. To občas obměňuju, aby se nám balonky neokoukaly. :)

PS: k tomu že tu nikdo moc nepíše: mě osobně hodně vadilo zrušení starého fora, nějak mi to vzalo vítr z plachet a chuť diskutovat. Snažil jsem se tam občas o nějakou osvětu, měl jsem skoro nejvíc příspěvků, popisoval jsem jednotlivé balonky mé sbírky, zkušenosti s nákupy v zahraničí (topballon, loonerworld) apod. To vše mi zabralo dost času a najednou to bylo všechno fuč. Rozhodně se diskusi nebráním, je škoda že začínající balonkáři tu teď nenajdou tolik rad, tipů, recenzí balonků jako dřív. Možná by to některým otevřelo obzory. Pokud se dají příspěvky ze starého fora někde vytáhnout z archivu, možná bych byl ochoten s tím pracovat a něco sepsat.
topictonda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod krka » stř 31. črc 2013 9:01:42

Příběh z dětství
To se takhle Jaňulka i v pokročilém věku zasnila a vylovila ze slábnoucí paměti zážitky z dětství, točící se okolo balonků.
Balonky měla v mládí celkem ráda a neměla v nich zábrany. Samosebou je neřešila v kontextu našeho hobby.
Spíše to byla hračka, výzva, zkoušení.
Jako jedináček měla pokojíček sama pro sebe, mnoho času, mnoho prostoru, a tak experimentovala......
Balonky si kupovala sama, občas, ale většinou více kusů. Její pokušení přece jen požadavalo větší zásobu.
Barvy si nešlo moc vybírat, za 40 haléřů měli mnohdy omezený výběr. Preferovala červené, modré a žluté.

Jak ji to popadlo, začala balonek nafukovat. Strčila si jej do pusy, okraj až za zuby, lehce stiskla rty.
Balonek si přidržovala palcem a ukazováčkem obou rukou, později roztaženými prsty v oblasti konce balonku.
Pomalu a rozvážně foukala. Balonek se ochotně plnil, občas zkontrolovala objem.
Od určité velikosti narůstaly její obavy z prasknutí, přece jen ji rána vylekala.
Ale zkoušení, testování a experimenty byly silnější..... Zkontrolovala a párkrát nafoukla, opět zkontrolovala a nafoukla, stále dokola.
Balonek už byl celkem velký, tak jej zavázala a odložila. Po chvíli, někdy i další den se jí zdálo, že by jej chtěla větší, tak jej rozvázala a přifoukla, někdy i několik dní po sobě. Opakovaně rozvázala, přifoukla, zase rozvázala přifoukla.
Pokud balonek vydržel, docílila opravdu velký rozměr. Rodičům (tatínkovi) se to nelíbilo, přece jen měl asi strach z pumelice (zejména v noci).
Pokud balonek vydržel i po několikátém přifouknutí, chtěla mu pořídit kamaráda a začala nafukovat 2-3 další.
Ostatní balonky se snažila rovnou nafunět na stejnou velikost, což často skončilo prasknutím, mnohdy v mnohem menší velikosti. Sice se lekla, ale sveřepě
připravovala dalšího kamoše. Rodiče nebyli doma, a tak odrovnala naráz 2 - 3 balonky. Málokdy se jí podařilo nový balónek hned dotáhnout do stejné velikosti.
Bylo to i tím, že v zápalu velikost moc nesledovala, nedokázala odhadnout stejnou velikost a tedy nafukovala jej už větší než původní.

Většinou se jí podařilo až po více prasklých dotáhnout alespoň 1 "odolný".
Výsledné balonky byly překvapivě veliké, což se jí líbilo. Bohužel dlouho nevydržely a svorně v krátké době praskly.
V pozdějším věku ji balonky až tak nezajímaly a postupně se tato interní soutěživost vytratila.............
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod BalloonBazar » stř 14. srp 2013 14:49:08

Moc pěkný příběh, díky!!!
Já jsem tomuto systému "roztahování" balónků říkal vymazlení. Dalo se tak dosáhnout opravdu zajímavých rozměrů :)
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod bearandballoonlover » čtv 19. zář 2013 13:18:49

No, moc pěkný příběh, skoro by se dalo říct, že to ani nemůže být pravda....! .-)
Teď mám na všechny jeden dotaz :
Byli by jste ochotni se odstěhovat za novou partnerkou loonerkou??? Tedy potenciální partnerkou, protože by jste se znali jen přes diskuzní fóra a přes skype, když by jste si byli navzájem sympatičtí....
A co by jste byli ocotni pro to obětovat? Zvládli by jste odchod do jiné země?
b.
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod Lexi » pon 23. zář 2013 15:21:06

To je teoretický dotaz nebo se Tě to týká? Protože to jsou diametrálně odlišné odpovědi :)
Lexi
Looner guru
Looner guru

PředchozíDalší

Zpět na O balónku