od Lexi » sob 04. srp 2012 17:23:23
no, pokud myslis ty baleni po 50 az 100 ks, tak to je taky passe. Nehlede na to, ze jejich stranky fakt momentalne nefunguji, ackoliv narozdil od Tebe pochybuju, ze by to bylo zpusobeno utokem hackeru, jako spis prodejem ci prevedenim domeny a pak presmerovanim.
No, to je celkem jedno. Ze je cesky trh ohledne B tragicky je znama vec. V podstate i pokud clovek navstivi prodejce zamerene primo na B, tak zjisti, ze sice maji balonky s potiskem Aut, hvezdnych valek, princezen a kdovi ceho dalsiho, ale tim tak jejich nabidka konci. Obcas se vyskytne velky balon, ktery jde nafouknout jeste mene nez nejake 24" Q a stoji klidne stopade, dve kila.
Nemeli bychom zapomenout na tvarovane zviratka, ktere se vetsinou ani nedaji nafouknout, bez toho aby praskly. O tom, ze vetsina balonku z ceskych luhu a haju smrdi nejakou hnusnou chemii, pravdepodobne nejake zmekcovadla ci tak, ale o zdravotni nezavadnosti si dovoluju pochybovat.
Co jsem mel qualatexy, tak jsem byl nadmiru spokojen. Podle me to jsou neskutecne prijemne balonky. Mam baleni 50 ks 14" v ruznych barvach a materialem a celkove se nedaji srovnat s nicim jinym co mam ve sbirce. Uz i nafukovani jako takove je uplne o necem jinem. B neklade tolik odpor, jde nafouknout krasne na max, neni prehnane tvrdy. Barvy jsou super a co se me osobne libi, ackoliv to muze byt rozdilne dle preferenci kazdeho loonera je fakt, ze jsou polopruhledne.
No, trochu jsem se rozepsal, proste me jen sere, ze se u nas nedaj sehnat balonky tak jako jinde. Treba v nemecku ci usa. Tomu co se tu prodava by se zrejme jen vysmali:)
kdyz zminuju ty obchody zamerene na balonky, navstivil jsem balloonservis.cz. Jak jsem psal v jinem vlakne, obsluha fajn, mila pani, ci slecna. Nicmene B jen kusovka a tak namicha co clovek chce. Ja osobne radeji baleni, treba po deseti kusech. Ale nevadi. Co zamrzi je fakt, ze se jedna o balonky ktere jsou bezne dostupne v maloobchodni siti, tzn male, pomerne tvrde, tak 11" az 12". Nikdy me prilis nelakaly. Velke balony jak jsem popisoval vyse. Velke nenafouknute, ne zas kdovijak velke kdyz se nafouknou. Za ty prachy nic moc, radsi objednat z ciziny.
Pro Party - tak tady stoji za to se jit minimalne podivat. Jak jsem psal vyse, tohle je pripad, kdy si vyberete dle barev, potisku, ale ve veci vyberu dle preferovane velikosti, uz to tak slavne neni. Nicmene tu B maji balene po xx kusech v baleni, coz mi je sympaticke a daji se tu koupit qualatexy, i kdyz male, cca 14". Nicmene, dle meho to nejlepsi co se u nas da koupit.
moje party - dost podobna situace jako v balloon servisu. Balonku relativne malo a balene po balenich. Nic zajimaveho jsem neobjevil. Variace na 12". Takze opet traga.
Na moje party a balloonservisu doporucuju spis, kdyz uz, tak objednat a mate to bez prace a chozeni nekam. Podle me jejich prodejny ani nestoji za to videt. Resp nestoji za to nabidka. Na webu je dalejo sirsi nabidka balonku, nez v reale. Mozna maji skladem, nevim.
takze rozhodnuto, protoze mi to prijde nejjednodussi, objednam z loonerworld.de a bude:)
jsem se trochu rozepsal, kdyby nekdo nevedel, kam se v Praze zajit podivat, tak je to par tipu.
V Brne vim jen o Papeterii ve vankovce. Driv to bylo misto, kde se za hoodne penez daly koupit i relativne zajimave balonky (napr obri srdce, asi metr v prumeru) nicmene co jsem tam byl asi predmesicem, dvema tak nic moc...