od krka » úte 27. pro 2011 10:34:40
S těmi příspěvky je to (celkově) slabota....
Otevírat tradičně vlákno balonky a Silvestr letos nebudu, jednak nevím, jak to bude u mne samého, jednak ostatní nic, popř. jen chtěli ale nic se neuskutečnilo.
Zkusím odkrýt další příběh....některé popisy okolí poupravím, ale vlastní podstata zůstane tak jak byla.........
Jednou takhle na chatě venku po obědě, posedáváme, spíše partnerka (manželka) polehává na skládacím křesílku, téměř už pospává.
Já žmoulal pod trikem oblíbený balonek "obličejík" a nějak na to přišla řeč. A ona prý "tak ho nafoukni", já zase "nafoukni ho Ty".
Podotýkám, že v ospalosti je nevrlá ke všemu a k B dvojnásobně. Navíc bylo po poledni, venku, mohl jít kdokoliv okolo........
Náhle ke mně zašmátrá její ruka a naznačuje, ať B jí podám. Dostává ho a hned začne s vervou do něj zplna foukat.... Rychle naplní vlastní kulatý objem a ona opakovaně mačká krček "prý aby do kulaté části dostala co nejvíce vzduchu". Objem kulatého je celkem daný, a tak nafukuje a mačká, pak už jen nafukuje a nafukuje.
Celkem jede stále bez zábran, občas prohodí, ať ji nepozoruji....... já to dělám stále z větší vzdálenosti. Záměr se zdá být jasný, krček už je plný, postupně to jde tíž a tíž, zavírá oči, jen občas lehce okoukne postup.........a pomalými dávkami tam pumpuje pusou další vzduch.
Bohužel to neudrží, B se vysmekne a poletuje okolo, aby nakonec spadl jako neforemná žužva.
Rychle ho zvedám z trávy, 2 x profouknu, aby se stáhl a podám jí ho s pokynem "znovu". Opět ho plní pusou, stále nafukuje a nafukuje, z kulatého jde rychle do krčku, balonek je napnutý a velký, stále se zavřenýma očima přifukuje až do fáze max - prásk a B se rozletí na kusy.
Rychle vytahuji další a pokyn "znovu". Chvíli ho jen nechává prohoupat u pusy, jako že fouká, ale vedle. Sice se tváří na spaní, ale za chvíli opět naplno nafukuje.
Dotáhne ho do velkého rozměru, zaváže a pohodí do trávy. Rychle ho beru a uložím do krabice, aby dotykem o trávu nepraskl.
Bohužel po chvíli ho vítr pohodí do trávy, prásk a je po něm..........
Další stejný už bohužel nemám........
Naposledy upravil
krka dne čtv 29. pro 2011 13:10:21, celkově upraveno 1