balónky a hélium

Jak a čím nafukovat, zavazovat, praskat...

balónky a hélium

Příspěvekod TheHamlic » čtv 28. lis 2013 21:38:18

Zdravím, najde se tu někdo kdo má rád balónek nafouklej héliem víc než ten obyčenej? Tak balónky mám rád to je jasný:-), ale ještě víc se mí líbí když vidím nějakej lítat. Vždycky když se někde rozdávaly balónky třeba u voleb, byl jsem tam a i když jsem si o žádnej neřekl:-(, aspoň sem se díval:-) Časem jsem si objednal balloonkit a teď si je nafukuju doma:-) Co vy a héliový balónky?
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Re: balónky a hélium

Příspěvekod BalloonBazar » čtv 05. pro 2013 19:12:38

Balónek s heliem je takový kompletní, je to prostě víc balónek. Ale popravdě, na "blbnutí" jsem ho nikdy neměl. Škoda. BalloonKit se na "tajňáka" pořizuje těžko a akce s balónky na městě se někryjí s mým volným časem, kdy bych si ho užil. Tak zatím teda jen koukám... A uvidím, třeba časem...
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod TheHamlic » čtv 05. pro 2013 21:43:53

Ahoj, jo jo létající balónek má svoje kouzlo. Já když bydlel u našich, tak jsem si svoji první bombu přivezl ze skladu zrovna před Vánocema a doma jsem řekl, že mám vánoční dárek. Pak až odešli do práce, vytáhnul jsem helium a nafukoval balónky:-) Bylo to něco úžasnýho nafouknut si svůj létající balónek. Pak aby ho doma nenašli, šluknul jsem hélium do sebe a vesele se bavil hlasem ala taťka Šmoula:-) Héliový balónky jsou prostě mooooooooooc fajn:-):-)
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod TheHamlic » ned 08. pro 2013 9:55:21

Ahojte, včera sem měl náladu nic moc:-( tak sem si nafouknul balónky heliem:-D jeden menší červenej s logem nejmenovaných novin:-D co sem si vyptal na jedné akci a druhej modrej průhlednej s hvězdičkama. Ješte mi tu poletují ale už to není jako po nafouknutí když byly krasný a čerstvý:-D má tu ještě někdo taky doma helium ať tu nejsem sám?:-(
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » pon 16. pro 2013 19:07:57

Líbí se mi to vizuálně, na fotkách a tak...ale jinak mě to moc nebere. Helium jsem teda doma neměl, protože mě odrazuje ta cena a ani nevím jak bych to převezl nepozorovaně domů. Navíc preferuju, když jsou nafouknuté balony tak nějak po ruce, v kontaktu..:)
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod TheHamlic » pon 16. pro 2013 20:25:43

Jo jo pravda když nebydlíš sám, těžko se to pořizuje a ta cena je taky dost vysoká:-( Já to chtěl aspoň jednou vyzkoušet jaký to je, když si sám nafouknu lítající balónek...Předpokládám, že domů sis z nějaké akce balónek taky nedonesl:-(, každopádně díky za reakci na tohle téma.
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » úte 17. pro 2013 20:23:10

Bydlim s přítelkyní, která nemá problém, ale moc se mi nechce po ulici táhnout baloon kit;-)
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod TheHamlic » sob 04. led 2014 20:13:00

To máš super, že bydlíš s někým komu to nevadí. No bomba není tak těžká ale je dost drahá:-( a s héliem se i člověk pobaví, když si trochu šlukne:-D:-D
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Ghost333 » ned 20. pro 2015 18:40:42

Zdarec, taky se trochu podělím. Héliové balónky mám nejraději. Občas si zajedu do Pardubic, tam si koupím balónky a hnedka je nechám fouknout héliem. Jednou jsem si přivezl z Prahy foliový Humanic héliem plněný.

Zde fotka balónků z pardubické prodejny Party Fiesta
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ghost333
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TheHamlic » pát 25. pro 2015 11:12:45

Ahoj, už jsem myslel že téma balónky a hélium je tak nějak ko:-( Héliový fólivý Humanic, to muselo být hezké:-), balonky na fotce jsou pěkný:-) Já mám doma bombu a sem tam si něco nafouknu...:-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Zpět na O balónku