Tak první balónková povídka je konečně na světě.

Snad se bude líbit.

Budu rád za kritiku, jak pozitivní, tak samozřejmě negativní, případně za nápady na zlepšení

A jestli můžu BalloonBazara poprosit o přidání do anketky.

Jinak se omlouvám za to, jak je to napsané.

Někde jsem možná moc chvátal, ale nemohl jsem se dočkat až to dopíšu a zveřejním. Moc díky a příjemné čtení.
Tato povídka je určena pro osoby starší 18 let, nebo jiné věkové hranice dané pro určité státy.
Některé osoby může tato povídka pohoršovat, a proto pokud nemáte rádi sexuální podtext,nafukovací hračky, jejich případné ničení, pak byste tuto povídku neměli číst.
V případě, že se rozhodnete povídku číst, pak si nestěžujte na její obsah. samozřejmě přijmu jakoukoliv konstruktivní kritiku, či upozornění na chyby. (Nejsem dokonalý)
Tato povídka se nikdy nestala a jakákoliv podobnost se skutečnými osobami je čistě náhodná. Všechny osoby v povídce jsou starší 18 let.
Napsal Pooltoys&Balloons, Srpen 2014
Případné reakce zasílejte na Nyraell@seznam.cz, nebo sem do zpráv.
Tato povídka je chráněna autorským právem a proto nesmí být šířena, nebo prodávána bez souhlasu autora (Stejně se tomu nedá zabránit, ale jen pro jistotu
).
Děkuji a přeji příjemné čtení.
OslavaByla to snad první oslava, u které jsem se těšil, až skončí ještě před tím, než začala. Ne že by na oslavách nebyla zábava, ale hrozně jsem se těšil, až si konečně budu moct užít s nafukovacími balónky, které Káťa na oslavu připravila. Už jen pohled na ní když je nafukovala, byl hrozně vzrušující. Snažil jsem se na sobě nedat nic moc znát, ale nenápadně jsem na ni celou dobu koukal.
Když už měla skoro všechny nafouknuté, tak už jsem to nevydržel a vzrušený jsem šel za ní. Posadil jsem se vedle ní a začal jsem ji lehce hladit. Nepřestala foukat vzduch do balónku, ale koukala se překvapeně. Proto jsem jí dal polibek na krk. Vím, že se jí to líbí. Přestala nafukovat balónek. Stiskla krček balónku, aby jí zatím neucházel vzduch a začali jsme se líbat. Druhou rukou mě začala hladit po stehně. Povalil jsem ji lehce na záda a začal ji hladit na bříšku.
Přestala mě líbat a řekla: „Za chvilku tu budou hosté“. Na to jsem pronesl, že mně chvilka stačí a dával jsem jí polibky na krk a mířil stále níž. Pěkně přes klíční kost až na prsa. Měla celkem velký výstřih, a tak jsem jí mohl bez problému líbat vršek jejích prsou. Druhá ruka už mi automaticky sjela na její nožku a celkem rychle se hlazením přibližovala pod její sukni. Ještě chviličku a už jsem jí hladil přes kalhotky její mušličku. Při tom jsem líbal její krk.
Už jsem myslel, že se mi to nepovede, ale zvuk slabého zasyčení mi naznačil, že jsem ji rozptýlil natolik, že povolila stisk a z balónku uteklo trošku vzduchu. Hnedka si to uvědomila a zesílila opět stisk. Ale vzrušení mi nedalo, a zatímco jsem ji nepřestával líbat, tak jsem přesunul ruku na její ruku, ve které držela balónek.
Slabě jsem ji hladil, a když jsem se dostal k jejím prstíkům, tak jsem jí je mírně rozevřel. Balónek začal slabě syčet. Zašeptala mi do ucha: „Víš, že mi to dalo dost práce?“ A slabě se při tom usmívala. „Vím,“ odpověděl jsem a políbil ji na ústa. Užíval jsem si slastný pocit ucházejícího balónku a vzájemných doteků. Tuhle chvíli nemohlo nic pokazit.
CRRRRRRRRR.
Zmocnil se mě pocit, že mě někdo asi nemá rád. „Můžeme dělat, že nejsme doma,“ zkusil jsem a při tom jsem se usmíval. „No to by asi šlo těžko,“ řekla Káťa a vstala. Koukla na balónek, který už byl z půlky vyfouknutý, a usoudila, že už to nemá cenu. Proto povolila stisk a balónek pomalu vypustila.
Hosté se pomalu scházeli a oslava byla zábavná. Ale většinu času jsem se těšil, až odejdou, budeme tu s Káťou zase sami a dokončíme to, co jsme začali. Naneštěstí míra alkoholu a společnost nás unavili natolik, že už nám nezbývalo dost sil. Balónky jsme zatím nechali tam, kde jsou. Stejně jsme je nemohli propíchat. To by nás sousedi hnali. Uložily jsme se ke spánku a téměř okamžitě jsme usnuli.
Vzbudilo mě až ranní sluníčko. Nebyl jsem ale ten, kdo se probudil první. Káťa už byla vzhůru. Seděla v noční košilce na kraji postele zády ke mně a něco tam dělala. Ozvalo se slabé zavrzání a potom už jen slabé syčení. Viděl jsem, jak odložila jeden balónek. Vzala si do ruky druhý a tentokrát už jsem viděl, co dělá.
Přitiskla si balónek na bříško, těsně pod prsa, Jednou rukou si chytla krček tak, aby ho stiskla nahoře i dole. Vytvořila tedy jakousi dvojitou komoru. Trochu krček povytáhla a potom malými nůžtičkami krček nastřihla. Potom ho pustila a z balónku začal velmi pomalu utíkat vzduch. Bylo to tak slabě, že téměř nebylo nic slyšet, ale to stačilo to. I když to může trvat několik minut, balónek už neměl šanci. Bude postupně splaskávat, až se nakonec úplně vypustí. Odložila ho a sebrala ze země další.
Vzrušením jsem málem zapomněl dýchat. Vstal jsem, a co nejtišeji jsem se přesunul za ní. Objal jsem ji zezadu a přitiskl se na její tělo. Jednou rukou jsem jí natočil hlavu na stranu a dal jí polibek. „Víš, že při propichování balónků vypadáš v té košilce hrozně sexy? Měla bys to dělat častěji,“ řekl jsem.
Usmála se na mě a dala mi polibek. Přesunul jsem ruce na její prsa a užíval jsem si jak jejich dotek. Přes košilku to bylo skoro, jakoby na sobě nic neměla, ale stále to ještě nebylo, jakoby byla nahá. Ale i přes to, že jsem se ji snažil všemožně rozptýlit, tak pokračovala ve své nekalé činnosti.
Nastřihla opatrně krček dalšího balónku. Musel jsem se rychle rozhodnout a jednat. Jednou ruku jsem ji zasunul pod košilku a začal jí hladit prsa. Druhou jsem rychle vsunul mezi její nožky a začal dráždit mušličku. Docela mě překvapilo, jak má mušličku zvlhlou. „Že by jí to taky vzrušovalo jako mě,“ řekl jsem si pro sebe. Zatím jsem ji ale dráždil jen na povrchu. Byl jsem sám v sedmém nebi.
Vyhrnul jsem jí košilku. Objevila se tak její nádherná nahá postavička. Položil jsem si ji zády na postel. Nepřestával jsem ji jednou rukou dráždit, ale sáhl jsem po nejbližším nepropíchnutém balónku a podal jí ho. „Lehce ho nastřihni, ale opravdu jen malinko,“ řekl jsem. Zachvěla se vzrušením. Vzala nůžtičky, přitiskla si ho na prsíčka, objala ho a pevně ho sevřela. Potom velmi opatrně nastřihla krček a odložila nůžtičky. „To je ono a teď ho trošku ufoukni.“ Poslušně chytila balónek za krček a dírku lehce roztáhla. Odpovědí jí bylo silněji slyšitelné syčení.
Balónek postupně ztrácel svoji pevnost a za chvilku se viditelně zmenšil. Káťa byla stále dost vzrušená. Ucházející vzduch a moje dráždění její mušličky jí dělalo dobře. „To bude stačit,“ řekl jsem, když byl balónek už o dost menší. Vzal jsem si ho od ní a roztáhl jí nohy. Přitiskl jsem jí balonek na roztouženou mušličku a pevně ho přitlačil. Začala se chvět, jakmile jsem začal s balónkem pohybovat nahoru a dolů. Viděl jsem, jak se chytla rukama pevně peřiny a pánví tlačila rytmicky proti balónku.
Sáhl jsem pro další balónek, který byl trochu ufouknutý a podal jí ho. Okamžitě si ho přitiskla na prsa. Když jsem ji začal ještě líbat na krku, už byla bezbranná. Jen se rytmicky vrtěla a slabě vzdychala.
Balónek v mojí ruce byl už skoro splasklý, tak se ho odložil stranou a vsunul jí do mušličky dva prsty. Na nic jsem nečekal a nasadil jsem okamžitě rychlé tempo. Byl to pro ni slastný šok. Taková změna stylu a tempa. Vzdychání bylo daleko hlasitější a já věděl, že za chvilku už bude hotová. Zrychlil jsem proto ještě tempo.
Chytila si balónek u krčku a trochu roztáhla dírku, aby slyšela, jak z něj uchází vzduch. Téměř ihned na to se vzepjala pánví a vydala posledních pár stenů. Zpomalil jsem a nechal vzrušení doznít. „To byla nádhera,“ pronesla, když otevřela oči.
Vyměnili jsme si ještě pár polibků. „A teď udělám já tebe,“ vyhrkla a povalila mě na záda. Posbírala ze země pár balónků a obkročmo se na mě posadila. Vůbec jsem se nebránil. Vzala nůžtičky a dvěma balónkům nastřihla krčky. Rychle mi rukou párkrát přetáhla brabečka, aby to pak šlo lépe. Popadla balónky a každý přitiskla z jedné strany brabečka. Začala ho pak pomocí balónků přetahovat. Bylo to něco jiného, než když jsem to tahle zkoušel sám. Byla to daleko víc vzrušující a příjemnější. Káťa viděla, jak se mi to líbí a zesílila proto stisk. Snažil jsem se nemyslet na to, jaká to je slast, abych se hnedka neudělal, ale moc to nešlo. „Už to moc dlouho nevydržím,“ řekl jsem. Ihned zpomalila a chvilku na to zastavila. „To by byla škoda, ne?“ Kývnutím jsem souhlasil.
Trochu se nadzvedla a jedním navlhlým balónkem si přejela přes mušličku. Posunula se o kousek výš a potom rychle a razantně nasedla na mého brabečka. Vůbec jsem to nečekal. Nikdy tohle neudělala. Tak mě to vzrušilo, až jsem se málem udělal. Začala slabě vrtět pánví. Přitiskla si jeden balónek na prsa a zaryla do něj nehty. Balónek zatím držel. Zesílila proto stisk a zvuk prasknutí balónku naznačoval, že vyhrála.
Na druhý už mohla použít obě ruce, tak to vůči balónku nebylo férové. Tentokrát ho ale, přitiskla na moje břicho. Zatlačila palce do jeho středu a roztáhla je od sebe. Balónek nevzdoroval ani chvilku. Jak jí projela vlna vzrušení, její mušlička mi drtila brabečka. „Co takhle zkusit jeden nafouknout?“ zeptal jsem se.
Neváhala a sebrala ze stolku jeden z balónků, které tam zbyly od včera. Začala do něj foukat vzduch. Každý nádech a výdech znamenal stah její mušličky. Bylo to nádherné, nechtěl jsem ještě konec, musel jsem proto vydržet. Balónek se rychle plnil. A já si přál, abych vydržel, než skončí s nafukováním. Musela to poznat, proto foukala dál a dál. Krček už byl pořádně naběhlý, ale balonek stále nepraskl. Bylo to hodně těsné, ale když vyfukovala vzduch do balónku, tak už ten tlak nevydržel a ozvala se velká rána, až se Káťa lekla.
Měl jsem co dělat abych se udržel. „Za chvilku už budu,“ pronesl jsem. „Já vím, jsi šikula, že jsi to vydržel.“ Slezla ze mě a klekla si vedle. „Dodělám si tě rukou.“ Začala mi ho rychle přetahovat. Věděl jsem, že mě udělá, ať chci nebo ne. Už jsem skoro byl a ona to věděla. Kdybych se pokusil se bránit a ještě bych se nechtěl udělat, jen by si mě druhou rukou přidržela na zádech, a i když by to bylo jen na chvilku, tak by to bylo dost na to, abych se udělal.
„Táááák to je ono. Už to bude“ řekla a připravila si balónek a vedle pindíka. „Za chvilku už ti taky upustím vzduch z brabečka. “ To už jsem nevydržel a začal jsem stříkat na balónek. „Táááák no vidíš. Už to je. Hezky vypusť všechen vzduch,“ řekla a zpomalila přetahování, ale nepřestávala, nechala to pomalu doznívat. Byla to nádhera. Nejlepší orgasmus jaký jsem měl. Když už jsem byl hotový, odložila balónek stranou a lehla si vedle mě. Leželi jsme ještě dlouho potom v objetí a mazlili se a při tom jsem přemýšlel, jak si ještě užijeme se zbytkem balónků. Káťa o tom pravděpodobně přemýšlela taky.
Konec.
---------------------
Pooltoys&Balloons