Začátky

Vše o balónku a sexu...

Začátky

Příspěvekod Poper » sob 31. led 2015 20:54:32

Zdarec zase to tu utichlo. Ale stejně se zeptám jak ste vůbec přišli na to že trpíte touto úchylkou?? :?:
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Re: Začátky

Příspěvekod Pooltoys&balloons » úte 03. úno 2015 20:28:40

Ahoj. :) Asi ti úplně neodpovím, jelikož na tuhle otázku jsem se snažil najít taky odpověď, ale marně. :)
Jediné co můžu říct, že balónky a nafukovací hračky se mi líbili odjakživa. Každopádně úplně první vzpomínku mám na nafukovací míč a takovou kočičku. Pořád jsem je nafukoval a vyfukoval. Ze začátku mi to bylo tak nějak jedno, ale následovně jsem to začal dělat tajně (ani sám nevím proč) :) Pak si vzpomínám na nafukovací rukávky. Hlavně se mi líbil ten zvuk. No a jakmile jsme přišli o tyhle nafukovací hračky, tak mi pak zbývalo jen přejít na balónky, které byly dostupnější a častější.

Prostě to tak nějak bylo už cca od 4 let a prostě to přišlo samo. :) Nějak mě to vzrušovalo vždycky, ale myslel jsem že jsem jediný. :)
Pooltoys&balloons
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Poper » stř 04. úno 2015 19:35:52

Mě by zajimalo jak na to přišel třeba BalloonBazar že ho potom napadlo založit tenhle web
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod tball » čtv 05. úno 2015 14:54:41

U nás doma se balónky nikdy na oslavy apod. cíleně nepoužívaly, ale občas se donesl nějaký reklamní z obchodu a vždycky mě lákalo si s ním hrát. Jednou (mohlo to být tak ve 13 letech) jsme měli v pokoji na polici na tyčce jeden z náhodně pořízených reklamních balónků, už měl nějaký ten týden a byl dost vyfouklý, a jak nikdo nebyl doma, zase jsem si ho vzal a zkoušel jsem s ním různé věci - dosud šlo opravdu jen o ,,nevinné" hraní (mnutí, mačkání, vyfukování, nafukování). Nějak mě napadlo lehnout si, dát si ho mezi kolena a začít ho mačkat a povolovat a pořád dokola... až se mi to najednou začalo nějak moc líbit a... aniž bych to nějak jinak ,,podporoval", dosáhl jsem vyvrcholení.
Jak se to vyvíjelo potom, už si nějak moc nepamatuju. Ještě jsme neměli ani počítač, natož internet. No a moje další vzpomínky pokračují až tak o 3 roky později, kdy právě přišel ten internet a dalo se začít zjišťovat spousta věcí, které mě dovedly až sem (jako spoustu z vás). ;)
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Poper » pát 06. úno 2015 13:11:30

No taky pěkný tak nekdo další
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod tball » pát 06. úno 2015 16:51:00

No a co Ty? Když už jsi nadhodil tohle téma?
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Poper » pát 06. úno 2015 18:33:22

No tak začalo to tím že mi je matka zakazovala a mě to k nim pořád táhlo takže sem je začal nakupovat a ukrývat na chatě kde jsem měl celou půdu pro sebe takže tam moc nelezou a začal je nafukovat vyfukovat no a jednoho dne kdy sem jich tam měl pár nafouklích a přišel bratranec kterej měl rád vojáky a věčně nosil kanady a začal po nich šlapat dokud nepraskly no a u tohoto to začlo no pak sem přešel na různý hrátky s přirozením a balonkama
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod TheHamlic » sob 07. úno 2015 21:22:31

Zdravim,
no ja to mel podobny jako vy tady. Balonky se mi libily od detstvi-bavilo me je nafukovat,vyfukovat,pinkat si s nema.Potaji sem je doma nafukoval a hral si,pak se pridaly i nafukovacky,nevim kolik mi bylo asi kolem puberty.Taky se mi libilo kdyz sem s balonkem nebo nafukovackou videl nekoho druhyho...Navic me uchvacovaly heliovy balonky ze jsou tak lehke a litaji a k tomu se pridaly taky ty foliovy (tema helium a balonky se tu nejak neujalo).Vyhledaval sem akce jako kolotoce, hody, vanocni trhy apod.a sledoval balonky jak je prodavaji.Takze toho co se mi libi je povicero:-)
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Poper » sob 07. úno 2015 22:04:41

Za posledni dobu tu bylo vice aktivnich lidi tak podte dalsi zacatky
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod BalloonBazar » pon 09. úno 2015 16:35:05

Poper píše:Mě by zajimalo jak na to přišel třeba BalloonBazar že ho potom napadlo založit tenhle web

Nu to je snadná odpověď :)
Stejně jak tu píšou ostatní začal jsem si už jako malý všímat, že si tak nějak víc hraju s nafukovacíma hračkama. Nešlo i nic "extra" prostě jsem je jen víc vyhledával. Pak ale přišly na scénu balónky. Věřte nebo ne ale pamatuju si svůj první balónek! Mamka přišla z obchodu a z papírového pytlíku vyndala dva balónky jeden pro mě a druhý pro sestru. Nafoukla nám je a nechala na hraní. Muselo mi být míň než pět. Takže určitě uznáte, že pokud si pamatuju tohle, tak asi nejsem normální :) Dál si jen vybavuju, že pokud někdy byly balónky, tak jsem je sprostě musel mít. Nebo je aspoň sledovat. Šlo hlavně o prvomájové průvody a pak různé poutě a jiné akce. Zlom přišel někdy kolem deseti let. Jednak skončily oslavy 1. máje a pak už jsem byl podle rodičů na tohle velkej a nedaly mi na balónek peníze, mám si prý vybrat něco rozumnýho.
Zároveň se ale stala zajímavá věc. Někdy v roce 1991 (snad jsem se nespletl) se u nás zakázalo používat do balónků vodík, co si budeme říkat je to nebezpečné a nastoupilo drahé helium. Tím u nás skončily pouťové balónky úplně... Naštěstí ale přišla éra kapesného a to se sem tam dal koupit balónek v hračkářství. Pamatuju si že nebyl problém koupit za 4 Kčs reklamák německé banky, tehdy se asi kšeftovalo se vším... V tuto dobu jsem si uvědomil, že hra s balónky mi dělá tak nějak dobře, hlavně když je dobře utajená a nešlo ani o žádné "čuňačinky" stačilo jen nafukovat a vyfukovat... No a kupování si balónků za kapesné pokračovala až na střední, kde se přidaly reklamáky z veletrhů. To už jsem ale objevil kombinaci balónky a onanie. Je zajímavé, že na vojně jsem na balónky úplně zapomněl. Měl jsem holt jiné starosti.
Po vojně jsem hned skočil do trvalého vztahu. Párkrát jsme o balónky zavadily, třeba po silvestru a tak, ale nedal jsem na sobě nic znát. POřád jsem si myslel, že je to něco divného. Až jednou... Zašel jsem ke kamarádovi na internet, tehdy ještě vytáčený :) Něco jsme popili a jazyky se nám rozvázaly on se mi svěřil a já jemu taky s tím, že je to asi dost divný. On se usmál a řekl: Co divný? Normálka podívej... A od té doby jsem tak nějak v klidu. Postupem času jsem našel stránky NSvet.sk, ten je ale spíš na nafukovačky. V tu samou dobu jsem náhodou pochytil pár základů HTML kódu a tak jsem si řekl proč to nezkusit a stvořil jsem BalloonBazar. Původně pro výměnu videa a fotek a poté přišlo i tohle forum pro lepší komunikaci nás balónkářů :)
Tak to je můj příběh. Někdy mám pocit, že mám radši, než hru s balónkem, to že mohu shánět a kupovat :) Doma mám sem tam až stovky balónků, které ani nenafouknu. Sem tam s nima udělám nějakou kravinu. Viz profilové foto :) Ale kromě shraňování balónků je pořád nejhezčí nafukování někde v ústraní...
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Další

Zpět na Balloon fetish