Poper píše:Mě by zajimalo jak na to přišel třeba BalloonBazar že ho potom napadlo založit tenhle web
Nu to je snadná odpověď

Stejně jak tu píšou ostatní začal jsem si už jako malý všímat, že si tak nějak víc hraju s nafukovacíma hračkama. Nešlo i nic "extra" prostě jsem je jen víc vyhledával. Pak ale přišly na scénu balónky. Věřte nebo ne ale pamatuju si svůj první balónek! Mamka přišla z obchodu a z papírového pytlíku vyndala dva balónky jeden pro mě a druhý pro sestru. Nafoukla nám je a nechala na hraní. Muselo mi být míň než pět. Takže určitě uznáte, že pokud si pamatuju tohle, tak asi nejsem normální

Dál si jen vybavuju, že pokud někdy byly balónky, tak jsem je sprostě musel mít. Nebo je aspoň sledovat. Šlo hlavně o prvomájové průvody a pak různé poutě a jiné akce. Zlom přišel někdy kolem deseti let. Jednak skončily oslavy 1. máje a pak už jsem byl podle rodičů na tohle velkej a nedaly mi na balónek peníze, mám si prý vybrat něco rozumnýho.
Zároveň se ale stala zajímavá věc. Někdy v roce 1991 (snad jsem se nespletl) se u nás zakázalo používat do balónků vodík, co si budeme říkat je to nebezpečné a nastoupilo drahé helium. Tím u nás skončily pouťové balónky úplně... Naštěstí ale přišla éra kapesného a to se sem tam dal koupit balónek v hračkářství. Pamatuju si že nebyl problém koupit za 4 Kčs reklamák německé banky, tehdy se asi kšeftovalo se vším... V tuto dobu jsem si uvědomil, že hra s balónky mi dělá tak nějak dobře, hlavně když je dobře utajená a nešlo ani o žádné "čuňačinky" stačilo jen nafukovat a vyfukovat... No a kupování si balónků za kapesné pokračovala až na střední, kde se přidaly reklamáky z veletrhů. To už jsem ale objevil kombinaci balónky a onanie. Je zajímavé, že na vojně jsem na balónky úplně zapomněl. Měl jsem holt jiné starosti.
Po vojně jsem hned skočil do trvalého vztahu. Párkrát jsme o balónky zavadily, třeba po silvestru a tak, ale nedal jsem na sobě nic znát. POřád jsem si myslel, že je to něco divného. Až jednou... Zašel jsem ke kamarádovi na internet, tehdy ještě vytáčený

Něco jsme popili a jazyky se nám rozvázaly on se mi svěřil a já jemu taky s tím, že je to asi dost divný. On se usmál a řekl: Co divný? Normálka podívej... A od té doby jsem tak nějak v klidu. Postupem času jsem našel stránky NSvet.sk, ten je ale spíš na nafukovačky. V tu samou dobu jsem náhodou pochytil pár základů HTML kódu a tak jsem si řekl proč to nezkusit a stvořil jsem BalloonBazar. Původně pro výměnu videa a fotek a poté přišlo i tohle forum pro lepší komunikaci nás balónkářů

Tak to je můj příběh. Někdy mám pocit, že mám radši, než hru s balónkem, to že mohu shánět a kupovat

Doma mám sem tam až stovky balónků, které ani nenafouknu. Sem tam s nima udělám nějakou kravinu. Viz profilové foto

Ale kromě shraňování balónků je pořád nejhezčí nafukování někde v ústraní...