krka píše:To adam-v
perfektní recenze, nechci oponovat, ale ty Qualatex ..... nevím, nevím.
Je to sice prémiová značka, mám jich několik sáčků, samo že většina mých oblíbených potištěných.
Ač jsou většina ozn. 11, jsou různé co do materiálu i někdy velikosti a náústku......
Nestudoval jsem to podrobně, ale jako by byly vyráběny v různých závodech, navíc některé jsou ozn. i jako heliové....
Kazy nebo resp. možná jen bílá místa tedy některé mají a to já nemám rád - riziko prasknutí.
Pokud bych měl mít kusovku velký za větší cenu a byla tam takové riziko, to by mne nepotěšilo.
Je fakt, že jeden bílý potištěný měl kaz s průsvitným místem, vydržel nafouknutý (manželkou) a pak se v daném místě po čase prostě ....
.........vypustil...
Nuž ťažko povedať.. Ono 11" balóny som nekupoval vôbec. Taký rozmer sa dá zohnať bežne v Tescu, to nemusím objednávať z USA.
Ja osobne som sa stretol iba s Qualatexom "made in USA" a "made in Canada". Rozmery 3FT, 24". Tie som kupoval vždy v takom množstve aby som dostal originál nerozobalené balenie. Ak kupuješ kusovky, môže sa stať, že kupuješ druhú triedu. Ja som tiež cez Ebay kúpil pár 16" qualatexov s potlačou a bol som prekvapený, že som našiel nedostatky.