Druhy,typy a barvy balonků které upřednostňujete

Napiš ostatním jak jsi spokojený, nebo nespokojený.

Re: Druhy,typy a barvy balonků které upřednostňujete

Příspěvekod adam-w » sob 10. led 2015 20:44:40

krka píše:To adam-v
perfektní recenze, nechci oponovat, ale ty Qualatex ..... nevím, nevím.
Je to sice prémiová značka, mám jich několik sáčků, samo že většina mých oblíbených potištěných.
Ač jsou většina ozn. 11, jsou různé co do materiálu i někdy velikosti a náústku......
Nestudoval jsem to podrobně, ale jako by byly vyráběny v různých závodech, navíc některé jsou ozn. i jako heliové....
Kazy nebo resp. možná jen bílá místa tedy některé mají a to já nemám rád - riziko prasknutí.
Pokud bych měl mít kusovku velký za větší cenu a byla tam takové riziko, to by mne nepotěšilo.
Je fakt, že jeden bílý potištěný měl kaz s průsvitným místem, vydržel nafouknutý (manželkou) a pak se v daném místě po čase prostě ....
.........vypustil...

Nuž ťažko povedať.. Ono 11" balóny som nekupoval vôbec. Taký rozmer sa dá zohnať bežne v Tescu, to nemusím objednávať z USA.
Ja osobne som sa stretol iba s Qualatexom "made in USA" a "made in Canada". Rozmery 3FT, 24". Tie som kupoval vždy v takom množstve aby som dostal originál nerozobalené balenie. Ak kupuješ kusovky, môže sa stať, že kupuješ druhú triedu. Ja som tiež cez Ebay kúpil pár 16" qualatexov s potlačou a bol som prekvapený, že som našiel nedostatky.
adam-w
Nováček
Nováček

Příspěvekod krka » ned 11. led 2015 14:53:13

Byly to vždy celé nerozbalené sáčky,
kupované v ČR, cca po 25 ks .....?????
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod adam-w » ned 01. úno 2015 20:03:26

krka píše:Byly to vždy celé nerozbalené sáčky,
kupované v ČR, cca po 25 ks .....?????

Q24" sa dali dávnejšie kúpiť iba v 25ks balení. Po novom predávajú už v 5 kusovom balení.
Q 3FT sa predávajú po dvoch.

Q16 neviem, ako som písal, kúpil som ich asi 10, prišli mi ako kusovky a na kvalitu Q24 nemali.
adam-w
Nováček
Nováček

Příspěvekod meisnn » úte 15. pro 2015 16:37:43

Zdavím pánové, na některých videí mají balóny které při prasknutí nejsou tak hlučné, nemáte zkušenost kdo takové vyrábí? Tady je jedno takové video http://loonertube.com/video/sexy-johnny ... -2527.html
meisnn
Nováček
Nováček

Příspěvekod tball » stř 16. pro 2015 13:25:23

Osobně si myslím, že je to spíše zvukovou úpravou klipů nebo použitou audiotechnikou při natáčení.
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » stř 16. pro 2015 20:52:25

taky si myslím, že to spíš nepobere technika.
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod killom » ned 20. pro 2015 12:00:53

Ono taky záleží pokud máte třeba závěsy a další podobné věci, všechno odhlučňuje. Naopak holé stěny a nábytek odráží zvuk. Znáte to ikdyž slyšíte takovou tu ozvěnu v místnosti. Jinak co se týká balónků, pokud koupíte měkčí nebo je nenafouknete úplně, tak nedělají takový kravál jako ty přefouknuté.
killom
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » sob 27. led 2018 9:51:25

jsem si z balloons-united.com objednal mimo jiné i 14" unique a musím říct, že jsem z nich trochu rozčarovaný. Barvy jsou tristní, to mohlo být ale mým výběrem. Každý balonek má defekt, kdy je po nafouknutí vidět slabší nebo neprobarvené místo a bojím se prasknutí. Na druhou stranu nepraskají, jsou příjemně měkké a jsou levné..Takže vše má své pro a proti..
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod krka » stř 10. čer 2020 13:23:21

No chlapi, nikde, nikdo a NIC.
Qualatex = v současnosti rozčarování
Svět se mění, vše jde do rychlého "spotřebna", kvalita jde stranou.......
Kupuji OK na Balloons united, většinou Qualatex 16, obecně to platilo za kvalitní značku.
No buď se hodně pohoršili nebo mi poslali starší balonky, kvalita nikde a nic.
- na žlutých baloncích přímo dírka (ok, stane se) i evidentně špatné rozložení barvy i hmoty
- ostatní -jen málo jich vydrží větší nafouknutí a několik týdnů
- mnoho jich prasklo při nafukování, při pomalém nebo (po 1x menším nafouknutí a vyfouknutí) při 2. nafouknutí
- praskají i po sotva znatelném přechodu do krčku ( a to jsem je předtím za krček netahal)
Tušíte někdo čím to je????
Roi a Kai na youtube nafukují o závod, vše přejde do krčku a dále foukají.
Kai sám nafukuje mnoho 16, přejde to do krčku, natáhne jej a fouká dále (asi má náústek) aspoň 17x,
samotný balonek po krčku ještě mnohem zvětší objem, než praskne.....
No o těchto velikostech si lze jen zdáááát, není úplně jasné, zda již nemá rozfouknutý, ani nakonec nepraskne moc hlasitě....
Ale nový bylonek, co nejde napoprvé nafouknout good do průměrné velikosti?
Nebo dělám někde chybu?
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » pát 19. čer 2020 14:23:41

Ja qualatex taky bral za kvalitni balonky ale dnes uz pro sve potreby jedu tuftex, unique a par dalsich. Qtex mi prijdou ok na heliove hratky, ale jinak me nicim neberou, nejsou na svuj rating nijak velke, nafukovani nic moc a po nafouknuti maji na dotek tuhou az plastovou konsistenci. Nejsou mekce gumove jak treba unique, ale tvrdaci, to me nebere.
Lexi
Looner guru
Looner guru

PředchozíDalší

Zpět na Recenze a hodnocení balónků