Kde online koupit balony?

E-shopy a klasické obchody s balónky.

Re: Kde online koupit balony?

Příspěvekod yyssnh » pon 01. úno 2016 15:34:49

To bylo myšleno spíš jako množné číslo ;-)

Já jsem k těm z obchoďáků obecně takový nedůvěřivý.. ale jestli jsou použitelné, tak vyzkouším samozřejmě.
yyssnh
Nováček
Nováček

Příspěvekod krka » pon 01. úno 2016 16:17:34

To yyssnh
v posledních pár emailech jsi smíchal vše dohromady.
Tedy svetbalonku.cz, provozuje to Smartballoons s.r.o,
dělá hlavně Gemar (nevím odkud, možná Italy), dováží a sáčkuje je, popř. potiskuje a v sáčcích (zřejmě) dodává i do marketů .....
Začal zkušebně i nějaké Qulatexy, i potištěné, teď přidal donuty a blossomy, i kusovky.
Ty stufery jsou ale pod záložkou Gemar, tedy to budou Gemary.
V obchodňácích pod smartballoons budou v sáčcích asi Gemary, že by někde i Qualatexy, to nevím, nemohu posoudit.

Gemar potištěný (jak jsem tu i psal) pro mne nic moc, ani tvar není pro mne ok, navíc po chvíli prdnul. Ale jiní psali dobré ok zkušenosti.
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod yyssnh » úte 02. úno 2016 13:14:55

Čoveče, máš pravdu, nevším sem si, že to sou Gemary. No já stejně o stuffry nemám zájem, to je na mě už moc velký :twisted:
yyssnh
Nováček
Nováček

Příspěvekod Poper » úte 02. úno 2016 17:20:04

No a dalsi typ kdsz sem v drazdanech tak v jednom obchodaku meli luxusni balonky vsechny mozne barvy velikostibno proste sem cumel ale bohuzel si nepamatuju jak se ten obchodak jmenoval .
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » čtv 04. úno 2016 17:41:35

Koupil jsem ty gemary na hrackomat.cz, 48cm v prumeru, na sacku je napsano 19", coz nevim jak je mysleno, podle me to neodpovida. 50 ks za 260 kc. Pastelove barvy, coz je trochu opruz, ja rad krystalove, idealne kdyz jsou castecne pruhledne.
Prirovnal bych je ke cattexum, jde o pevnejsi balonky, vyfouknute jsou takove ty krizove, nevim jak to popsat. Po nafouknuti je to koule, bez krcku, ja se teda snazim vyvarovat prasknuti, takze pri trose snahy by se krcek mozna povedl, ale nejsem si tim jistej. Balonky nijak nesmrdi, bez pachuti, jsou prijemne. Za mne dobry kup v te omezene nabidce u nas..
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod chablie » sob 18. čer 2016 14:47:16

Ahoj,

rozhodně doporučuji nákup na http://www.balloons-united.com

Skvělý výběr, z Německa, dodání do 5ti dnů diskrétně poštou, super kvalita, balónky zdarma s jejich logy a ještě jsem dostal asi 4 nálepky.
160 balónků asi za 1.500,- ale super, mám zase vystaráno na delší dobu.

Poštovné asi 4-5 Eur

K.
chablie
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod tball » sob 04. lis 2017 21:33:35

Zdravím, začnu tím, co úplně nespadá do zdejšího tématu, ale nechtěl jsem příspěvek zbytečně rozdělovat na dva. Po delší době jsem poctivě prošel hračkářství a hypermarkety v Ostravě a jak si pamatuju, že kdysi nebyl problém sehnat sady balónků standardních velikostí po 50 až 100 kusech (vždycky jsem na ně mlsně koukal v Tescu), tak teď nic. Většinou balíčky noname po 8 až 15 kusech, výjimečně 20 a výběr taky nic moc.
A teď už k tématu: Rád bych udělal objednávku také na Balloons United. Měl by někdo zájem se přidat za jedno mezinárodní poštovné?
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » stř 23. kvě 2018 14:54:59

Vypadá to, že se nám vyloupl nový obchodník na české scéně, nebo spíše lépe řečeno, zajímavě rozšířili sortiment. Je to samozřejmě otázka osobních preferencí, ale jsem non popper a mám rád větší balonky. Což je v ČR spíše problém, v případě že jde člověk po kvalitě. Proto jsem to řešil objednáváním ze zahraničí, tak jako asi spousta z vás.

V poslední době se mi zalíbilo i sezení na balonku a mám v plánu v co nejbližší době zapojit i svou ženu. Proto je pro mě potřeba aby byly balonky pevné a spolehlivé. Líbí se mi třeba Cattex GL500, větší jsem zatím nezkoušel. Minimálně mě unesou spolehlivě, jsem zvědavý jaké to bude v páru :D

To jsem trochu odbočil, nicméně, fa smart balloons, http://www.svetbalonku.cz, má v nabídce zřejmě nově, dost podobné balonky, minimálně rozměrově jako právě zmíněný cattex GL500 a GL1200, přičemž cattexy jsou třeba na balloons-united za 1,5e za GL500 a přes 8e za GL1200. Tomu odpovídá cena u smartballoons asi 59 korun za 170cm balon a 109kč za 220cm dlouhý balon.

Co je super že mají i sortiment fy Qualatex jako kytky, donuty a podobně. Také mě zaujaly balonky pro plněný dárky, jednoduše z důvodu, že to jsou údajně 18"

Máte někdo s kvalitou balonků gemmar zkušenost? Mám ty 48cm velké, prodávají se asi po 50 kusech v balení. A jsou super, pevné, podobně před nafouknutím tvarované zas do cattexu, jsou to takové křížáky, mají čtyři hrany, ale po nafouknutí vytvoří super kouli, škoda že bez výraznějšího krčku, ten se mi ještě nafouknout nepovedlo. Tváří se velmi pevně, ale na 19" mi přijdou relativně malé. Otázka je kolik by se nechaly nafouknout, mám z nich trochu strach právě kvůli pevnosti. Nicméně zdá se že po nafouknutí pocitově na doraz a upuštění poměrně dost vzduchu aspoň mě unesou, nezkoušel jsem to tedy celou vahou, ale působí pevně. To už tak nějak pozná :D Zajímalo by mě kolik by šly nafouknout kdyby je člověk několikrát nafoukl a znovu vypustil, takové tuf-texy se zvětší extrémním způsobem, ale na nějaký sezení to potom už asi moc není:)

Vlastně mi vůbec přijde zajímavá ta podobnost s firmou cattex :)

EDIT: Tak koukám, že se tu o nich v tom vlákně už před časem psalo, jen mě to překvapilo tak, že jsem se musel podělit, očividně znovu :D
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod krka » úte 27. říj 2020 7:45:29

Konec ...
je tu hodně starých příspěvků. Qualatex v ČR, jak jsem dříve psal, nejdříve ERA pack Chrudim s tím skončil, pak to převzala ženská v Chrudimi, také to zabalila.
Pak se tu psalo o Balloons United, SRN, asi v Berlíně, snažili se.
Tak i tady je konec, zabalili to, prý mají nové pracovní výzvy....
Dle mého soudu už tak nějak byli i sami zklamaní z horšící se kvality Qualatex.
Pár objednávek jsem u nich udělal, přišlo to ok, ale poslední dobou - tuhle v balonku dírka, tuhle u žlutých nerovnoměrná barva i materiál = praskne již při nafukování.
Operativně mi při příští dodávce poslali 2 nové, pro jistotu jiné barvy.
Tu špatně ohrnuté zakončení = blbě se to nafukuje, další praskl těsně po nafouknutí, dalšímu po 1 dni se otevřela dírka, zasyčel a praskl... (nebyly nijak extra velké)
Všechno 16....
No, tak tak to je.
Sondoval jsem regionální dodavatele v okolních zemích, popř. zkusím ten svetbalonku.cz, jsou uvedeni jako zástupci pro ČR.
Jinak obecně ve větším dělají Gemary. Pro zájemce otevřeli přímo i prodejnu.....
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » ned 17. led 2021 2:54:08

Balloons united nekdo po nich prevzal, vypada to ze sortiment se pomalu rozsiruje. Qualatex stejne pro me nebyl uplne favorit, po nafouknuti jsou balonky hrozne tvrde, a nepoddajne, to nemam rad. Daleko vic jsem si oblibil posledni dobou unique, 12” jsou obyc balonky, mozna jsem mel smulu na varku ale dost jich bylo kazovych. S 16” prichazi ta prava zabava, daji se super nafouknout, jsou obri a obcas se vyskytne kousek ktery jde zdanlive nafukovat donekonecna, je celou dobu poddajny jako by byl poloprazdy, nabere obrich rozmeru a bohuzel dost nepredvidatelne praska. Ale pokud se nenafukuji na maximum, jsou poddajne a prekvapive trvanlive. Vetsi velikosti jsou to same jen ve vetsim :-) doporucuju vyzkouset, fakt super
Lexi
Looner guru
Looner guru

PředchozíDalší

Zpět na Kde koupit balónky