Snadno prasknutelné balónky

Jak a čím nafukovat, zavazovat, praskat...

Snadno prasknutelné balónky

Příspěvekod David » úte 16. úno 2016 22:01:27

Ahoj,

potřeboval bych poradit, kde by se daly koupit balónky, které se dají snadno prasknout. Něco jako v tomto videu, ale můžou být klidně i větší:

https://www.youtube.com/watch?v=M2HnOl8sGoo

Díky za rady :)
David
Nováček
Nováček

Re: Snadno prasknutelné balónky

Příspěvekod Lexi » stř 17. úno 2016 7:05:36

Podle me na nich nic specialniho neni, nektere naopak vydrzely docela dost. Jsou taky dost prefouknute, rekl bych. Aspon podle toho krcku...

Jestli chces praskajici, kup si nejaky sunt z hrackarstvi, poradne nafoukni a co neprasklo do ted praskne jen se na ne spatne podivas :-)
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod David » stř 17. úno 2016 21:15:47

Díky za tip. Zatím jsem v hračkářství moc nepořídil, ty potvory buď vydržely až příliš a pokud jsem je přefoukl, tak zase byly moc tvrdé a to taky není ono :D Tak budu zkoušet štěstí dále.
David
Nováček
Nováček

Příspěvekod Poper » čtv 18. úno 2016 22:56:01

Sice se budu opakovat ale kupuju v kauflandu nebo globusu a kdyz se prefouknou tak sou porad mekke ale teda vydrzi dost tuhle sem na jednom dosti prefouklem tak ruzne hopsal a porad nic pak teda narazil na retizek a bylo po nem :D
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod tball » pát 19. úno 2016 22:19:03

Mám doma několik desítek dosti nekvalitních srdcí , které jsou velice měkké a moc nevydrží (ještě méně než průměrná srdce). Získal jsem je snad z Aukra jako součást nějakého svatebního balíčku. Občas nějaký použiju, protože nejsou moc hlučné, ale jinak mi tam leží. Pokud si dobře pamatuju, tak jsou balené po 10 a měl bych tam mít spoustu nerozbalených balíčků. Tak v případě zájmu se můžeme dohodnout na zaslání vzorku.
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod David » sob 20. úno 2016 1:16:54

tball píše:Mám doma několik desítek dosti nekvalitních srdcí , které jsou velice měkké a moc nevydrží (ještě méně než průměrná srdce). Získal jsem je snad z Aukra jako součást nějakého svatebního balíčku. Občas nějaký použiju, protože nejsou moc hlučné, ale jinak mi tam leží. Pokud si dobře pamatuju, tak jsou balené po 10 a měl bych tam mít spoustu nerozbalených balíčků. Tak v případě zájmu se můžeme dohodnout na zaslání vzorku.

To bych byl velmi rád :) Já bych pro takové srdce využití našel ;) Klidně bych byl i pro osobní předání, pokud bych se dostal do těch správných míst ČR :)
David
Nováček
Nováček

Zpět na O balónku